سلام
update های KIS2009 رو از کجا می شه گیر اورد؟
Printable View
سلام
update های KIS2009 رو از کجا می شه گیر اورد؟
شما یکبار کسپرسکی با v-p-n یا فیلطرشکن آپدیت کنیدنقل قول:
برای نسخه های 2009 یا همان 8 ، برخلاف سایر نسخه ها تمهیداتی از سوی سایت کسپرسکی برای قرار دادن آپدیت ها درنظر نگرفته شدهنقل قول:
تنها راه مطمئن آپدیت دستی استفاده از پوشه پشتیبان آپدیت است
البته حجم این پوشه بالغ بر 68 مگابایت هستش که کار آپلود اون رو سخت میکنه
سلام
چرا این کسپراسکی اینترنت سکیوریتی آپدیت نمیشه
منtrial30 روزشو دارم تا 100 درصد اپدیت میشه و کامل میشه ولی ریستارت که می کنم میزنه out of date
البته هم نسخه 7 و هم 8 اینجوری بود,راه حلش چیه؟
شما ابتدا تاریخ سیستم را چک کنید ، سپس از معتبر بودن کلید کسپرسکی مطمئن شوید
سپس چک کنید میتوانید از طرقی مرورگر وارد سایت www.Kaspersky.com شوید یاخیر ؟
تصویری از بخش آپدیت و شماره دیتابیس کسپرسکی را بگذارید
Hamilton عزیز این سایت کسپرسکی Skin هم برای KIS داره یا نه؟ (Skin رسمی باشه لطفا)
چون توی قسمت appearance ظاهرا میشه skin برنامه رو عوض کرد... درسته؟ یا اینکه این یه معنی دیگه میده؟
من در سايت رسمي كاسپر چيزي نديده ام.چند تا Skinي كه در سايتهاي مختلف گذاشته اند ظاهرا توسط افراد طراحي شده اند.چندين نمونه Skin در لينك زير قابل دانلود و استفاده ميباشد:نقل قول:
کد:http://www.kasperskyclub.com/en/content/view/34/43/
سلام به رفقا
اقا من 2 هفتس نمیتونم apdate کنم هی پیغام میده dataases are absolete
چک کردم دیدم موقع اپدیت 2 تا فایل دانلود نمیشن یکی kdb1386 و JIM
license داره هنوز. سایته kaspersky هم باز میشه. چرا ایینجوریه؟
شما براي يكبار با استفاده از proxy اقدام به آپديت كنيد تا كامل آپديت شود.ظاهرا اين مشكل بيشتر از سوي ISPها ميباشه تا از سرورهاي كاسپر.نقل قول:
عزیز use proxy تیک داره ولی جای ip با port خالیه یعنی رو automatically هستشنقل قول:
لطف میکنی یه توضی بدی چه جوری ردیفش کنم
ممنون
شما برنامه Ultra Surf را دانلود كنيد.سپس تيك گزينه Automatically را برداريد و گزينه زير آن كه عبارت use specified proxy server setting نوشته شده را تيك كنيد و سپس در قسمت Address تايپ كنيد: 127.0.0.1 و در قسمت Port هم عدد 9666 را قرار دهيد و تمام پنجره ها را Ok كنيد تا تغييرات ذخيره شوند.نقل قول:
حالا Ultra surf را اجرا كنيد و كاسپر را آپديت كنيد.موقع آپديت كاري با اينترنت نداشته باشيد و مثلا چيزي از اينترنت دانلود نكنيد تا پهناي باند شما براي آپديت كاسپر كافي باشه(اگر از Dialup استفاده ميكنيد).