سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
فايلتون رو بذاريد تا چك بشه
Printable View
سلام دوست عزيزنقل قول:
فايلتون رو بذاريد تا چك بشه
سلام
يه مشكلي دارم توي شركت يكي از همكارم كارش كلا با word هستش....
يعني بايد با چند تا فايل word همزمان كار كنه .....
اما چند وقته به يه مشكلي برخوردند....
موقعي كه مي خوان با alt+tab يا كليك ماوس فايلشون رو جابجا كنند و روي يكي ديگه كار بكنند ماوسشون حدود 2 ثانيه به
حالت ساعت شني در مياد بعد از اون مي تونند كار بكنند
رم دستگاهشون چند روز پيش ارتقا پيدا كرده به 2 گيگابايت ولي همچنان پابرجاست وردشون هم مجدد نصب شده ولي همچنان باز پا برجاست....
راه حلي به ذهنتون مي رسه؟
سلام دوستان
این word 2007 اعصاب منو بهم ریخته نمیدونم چرا وقتی از یه صفحه اینترنت یه متن رو کپی میکنم تو word همه کلمات بهم میزیره مثلا این جمله:
نظر به قانون منع فعالیت سیاسیدر انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
این جوری میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهشا راهنمایی کنید
دیگه دارم از دست این نرم افزار کلافه میشم:2:
سلام
کسی میدونه چطور میشه فایل وردی که محتواش بصورت عکس لاتین هستش تبدیل به تکست کرد؟
یا فایل پی دی افی که محتواش بصورت عکسی که بصورت متن انگلیسی هستش رو به تکست قابل ویرایش تبدیل کرد؟
تعداد صفحات رو هم اشاره ميكرديد بد نبود و همچنين حجم فايل ورد رونقل قول:
بطور كل هنگام كار با آفيس سمگين شدن فايل از لحاظ حجمي مديريت آفيس بر روي فايل رو سخت ميكنه
مخصوصا اگه فايلي باشه كه با حجم زياد و در روزهاي مختلف آپديت بشه
در هر صورت بهتره كه يه بار آفيس رو حذف كنيد و با نرم افزار زير همه درايوها رو جداگانه دفرگ كنيد و بعد هم يه بار با دفرگ خود ويندوز تمامي درايوها رو دفرگ كنيد و آفيس رو نصب كنيد و كار كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما كافيه پس از كپي كردن كل متن رو انتخاب كنيد و كنترل و شيفت راست رو بزنيد تا درست بشهنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
نرم افزارهايي كه تبديل رو برا شما انجام ميدن متن رو در بيشتر مواقع بصورت ناخوانا تبديل ميكنن
و اصلا به صرفه نيست كه از اين نوع نرم افزارها استفاده بشه
اين مورد بارها در همين تاپيك بحث شده
و جزء قوانين انجمن هست كه قبل از هرگونه پستي جستجو بشه و بعد ...
موفق باشي
دوستان، با سلام،
من برای نوشتن پایان نامه م از یک template آماده استفاده می کنم، که style های لازم توش تعریف شده، منتها گویا رمزدار هست و نمیشه سبک های تعریف شده رو modify کرد یا سبک جدیدی رو اضافه نمود.همه بخش های مربوط به clipboard, Font, Paragraph در قسمت home هم غیر فعال هستند. چه جوری می تونم بدون استفاده از Equation، توی متنم subscript و superscript ایجاد کنم؟کلیدهای میان بر (=+ctrl) و (++shift+ctrl) هم عمل نمیکنند. امکان انتقال styleها به یک doc دیگه هم نیست.
نقل قول:
ممنون از راهنمائيتون. من نرم افزار را نصب کردم اما مثل اينکه با ويندوز سون همخواني نداره. من از ويندوز سون استفاده ميکنم. راه ديگه اي نيست؟
سلام
یکی از دوستان من این سوال رو داره
کسی میدونه چی کار باید بکنه؟ یعنی قابل اجرا هست؟
میخواید توی word 2003 مثلا توی 7 صفحه اول ، شماره صفحه ها به ترتیب یک، دو ، سه و... باشه بعد از صفحه 8 دوباره شروع کنه از 3,2,1,...
روشی هست؟