آقا نیما گل وات خروجی با اهم ربطی بهم ندارن.نقل قول:
احتمال اینکه پخشتون مشکل داشته باشه زیاده.احتمالا جایی اتصالی نخورده؟
آقا نیما گل وات خروجی با اهم ربطی بهم ندارن.نقل قول:
احتمال اینکه پخشتون مشکل داشته باشه زیاده.احتمالا جایی اتصالی نخورده؟
سلام دوستان. خسته نباشین.
یه راهنمایی کوچیک میخواستم.
یه سیستم معمولی میخواستم ببندم با 330 تومن حدودا.
خودم نظرم روی پایونیر 7150 و یه جفت 718 هست.
نظر شما چیه؟ بهتر از این چی رو پیشنهاد میدین؟
ممنون.
7016 کنوود(یا 7013 اگه گیر بیاد)+کامپوننت=البته اگه میخوای از سیستم لذت ببری.واگر نه همون 718 معمولی بگیر.نقل قول:
سلام نيما جان.ممنون از لطف شما:11:نقل قول:
1-"آقا نیما گل وات خروجی با اهم ربطی بهم ندارن"
توانهاي توليدي توسط اسپيكرها بر ميگرده با طراحي و ساخت و پارامترهاي محاسباتي.نوع و اندازه Voice Coil و نوع مگنت و قدرت شارژ مغناطيس اون و...
2-احتمال برعكس زدن + و - هم هست.شما يه تست كن. اگر بالانس اسپيكرها زماني كه سمت چپ و سمت راست ميره به نسبت زماني كه درمركز قرارداره صداي باس (با ولوم يكسان و ثابت مثلا 40) ضعيفتره درست نصبل شده. يعني بالانس تو Center بايد صداي بيشتري بده.
اگر درست بود با موزيكهاي اورجينال هم چك كن. اگر مشكل همچنان موجود بودفبه تعمير كار مراجعه نمائيد.
3-جالبه.يعني AUX مثل Pre عمل ميكنه؟!تاحالا نديده بودم اينجوري رو:18:اون خر خر كردن به خاطر كم اوردن IC آمپ پخشت هست.:46:
4-شرمنده:11:
سلام دوستان ... امیدوارم با این قصه طولانی باعث سردرتون نشم! تقاضای راهنمایی دارم... مرسی
من شش ماه پیش یه 405 مدل 85 خریدم که یه جفت باند jbl 953 روش بود با یه هدیونیت مارشال که البته lcd اونهم سوخته بود.
به نصیحت یه مغازه دار یه هدیونیت کنوود mp443 خریدم به قیمت 110 و یه آمپ مافکو دو کانال به قیمت 60 تومن. و هزینه سیم کشی و متعلقات. نتیجه این شد که صدای باندها خیلی عوض شد و تا ولوم 30 ( از 35) براحتی جواب میداد اما بعد از سه ماه آمپم سوخت !!!
بعد از اون دنبال یه آمپ دو کانال حرفه تر یعنی کدنس xa175.2 رفتم که دو تا 110 وات rms خروجی میداد که به قیمت 110 تومن خریدم که اونم خیلی خوب بود اما صدای پخش رو به 26-27 به بالا که میبردم کیفیت صدا افت میکرد جوری که باندها خش و خش میکردن.
دو ماه پیش صدای پارازیت توی بلندگوها افتاد , پیش همونی که آمپ رو بست بردم گفت پارازیت گیر هدیونیتت خراب شده و یه سیم بش وصل کرد و پارازیت تا حدود خوبی برطرف شد . اون روز از روی نادونی یه جفت باند کدنس برای درهای جلو هم بستم به قیمت 50 تومن که هر کدوم 40 وات rms دارن اما چون به آمپلی فایر وصل نیستن اصلاً صداشون در نمیاد!!!!!!!!!!!!!!
مسئله اصلی اینه که از صدای سیستمم راضی نیستم . کیفیتش چندان عالی نیست , صدا رو از 25 به بالا که میبرم به شدت افت کیفیت داره.
برای حل این مسئله به نظرتون باید jbl 953 ها رو عوض کنم؟؟؟ نظرتون راجع به تعویضش با یه آلپاین سری r چیه؟
آیا نیاز به تعویض هدیونیت هم هست؟؟؟؟
آیا میشه سر راه باندهای جلو هم آمپ وصل کرد؟؟ در صورت امکان میخوام همون مافکو که برای گارانتی رفته سر راهش بزارم! امکان پذیره؟
در آخر اضافه کردن یه ساب 10 یا 12 اینچ روی تاقچه بچطوره ؟ چه آمپی نیاز داره؟
سلامنقل قول:
شما بودجتونو مشخص کنید,واینکه دنبال کیفیت صدا هستین یا چرخوندن سر:31:
باند p953 جزو باندای خوب کواکسیال هست,اگه کل سیستمو بخواید عوض کنید به نظر من این باندو نگه داین
یه سوال دیگه!
مشخصات آمپ بنده به این صورت هست
Model Xa175.2
• 4 Ohm RMS Power: 110 Watts x 2
• 2 Ohm RMS Power: 175 Watts x 2
• 4 Ohm Bridged RMS Power: 350 Watts
COLOR="Silver"]
آیا ممکنه به جای استفاده از 2 تا باند 110 وات rms مثل jbl 953 که 4 اهمه هستن , با توجه به پتانسیل بسیار بالای آمپ از 2 باند 2 اهم با توان بالاتر تا 175 وات استفاده کرد؟ اصلاً چنین باندی وجود داره؟[
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
[/COLOR]با تشکر فراوان دوست عزیز اما سوالات ما رو بی جواب گذاشتیننقل قول:
میخوام با حداقل بودجه مشکلم رو حل کنم ... تا 100-150 هم مشکلی ندارم , ضمناً یه آمپ مافکو m-42f قراره از گارانتی برگرده
مسلماً هر دو رو تا حدودی میخوام , اما کیفیت صدا از ولوم 20 به بعد شروع به کم شدن میکنه...
میخوام تا ولوم 32-33 کیفیت صدام اینجوری پایین نیاد
در مورد سوال اولتون بایدبگم که بله میشه ولی باید توجه داشته باشید که وقتی یه باند مثلا همین p953نقل قول:
که 4 اهمیه توسط یه امپ که روی 2 اهم 110 وات میده درایو بشه کیفیتش نسبت به زمانی که با یه امپی که
روی 4 اهم همین 110 واتو بده خیلی افت میکنه
مگه اینکه باندی پیدا کنید که 2 اهمی باشه مثل p963 که روی 2 اهم 110 وات میده
شما اول باید امپ و پخشتونو خوب تنظیم کنی ببینی صدا خوب میشه یا نه؟
به نظر من امپ و باندت مناسبه ولی اگه پخشتو با 7016 کنوود که 190 تومن قیمت داره عوض کنی
کیفیت صدات افزایش پیدا میکنه
در مورد استیج جلو هم باید بگم کار درستی نکردین که بدون امپ بانداتونو به پخش وصل کردین همین باعث فشار امدن به پخش میشه
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
کامپوننت چه مدلی؟
یعنی کیفیت صداش از 718 بیشتر میشه؟ هم از نظر بیس هم کیفیت میگم.
و اینکه قیمت چقدر درمیاد؟
هم پخش هم کامپ.
ممنون.
علی جون میبخشید که من جواب میدمنقل قول:
کیفیت و تفکیک صدای کامپونت از باند کواکسیال خیلی بیشتره ولی نباید انتظار بیس ازش داشته باشه
مخصوصا تو قیمتهای پایین
در مورد پخشم باید بهت بگم 7016 عالیه قیمتشم نزدیکه 190 تومن(شایدچند توم بیشتر)
کامپم علی جون بت معرفی میکنه