سلام به همگی من مشگلم با پلاگین عنوان فتو فریم پرفرشنال جهت ریجستری مشکل دارم و 18 عدد سریال میخواهد کسی هست مرا یاری کند
Printable View
سلام به همگی من مشگلم با پلاگین عنوان فتو فریم پرفرشنال جهت ریجستری مشکل دارم و 18 عدد سریال میخواهد کسی هست مرا یاری کند
منم چند روزیه همین مشکلُ دارم... (لود نشدن کامل صفحات انجمن...)نقل قول:
سلام.
دوستان منم دقیقا همین مشکل رو داشتم ولی تونستم حلش کنم :) !.
اگه از FireFox استفاده میکنید به این آدرس زیر مراجعه کنید و Add-on مورد نظر رو دانلود کنید.
FF رو ببندید و دوباره باز کنید ، حالا از منو قسمت Add-ons رو انتخاب کنید و کنار BlockSite 0.7.1.1 گذینه Options رو بزنید.کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/blocksite
فایل txt زیر رو دانلود کنید ... از پتجره باز شده گذینه Import رو بزنید و محل فایل txt رو بهش بدهید و اگه پیغام داد Appned رو بزنید.
پنجره رو Ok کنید و دوباره FireFox رو ریستارت کنید.کد:http://amonshare.com/v1k6erk0tbaz/List.txt.html
مـوفق باشـ:40:ـید.
سلام دوستـان , برا منم انجمنـــ کاملــ لـود نمیشــد و نمیتونستــم از تمام قسمت هـا استفاده کنــم .. !
ولی با اینــ راه حـل سجـاد جـانــ همه چی برام درسـت شـد .. ( دستشــ درد نکنــه ) .
ولی یه مشکـل کوچیک داره که با رفتنــ تو هر تایپـکی پیغام زیـر اون بالا ظاهـر میشه که رو اعصـابـه . :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلــی برا این نیســـت .. ؟
موفق باشید!:40:
سلام.
خواهش میکنم دوست عزیزم:11:.
آخ آخ ... شرمنده هادی جان ،یادم رفته بود اون قسمت رو توضیح بدم :31:!.
برای رفع این پیغام و ظاهر نشدن اون به قسمت منو و Add-ons مراجعه کنید.
حالا کنار BlockSite 0.7.1.1 گذینه Options رو بزنید.
در پنجره باز شده ، قسمت بالا تیک گذینه Enable Warning Messeges رو بردارید [مثل تصویر زیر].
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس Ok رو بزنید.
مـوفق باشـ:40:ـید.
مرسی سجــاد جــانـــ , دستت درد نکنــــه . :11:
بــرا منـــ ردیفـــ شـــد دوستـــان , با خیالــ راحـت از تمام امکانات انجمن که بـرام لـُود نمیشـد دارم استفاده میکنــم . :31:
ممنون سجاد:11:
برای من هم درست شد.
علت همون قسمت گوگل بود دیگه؟
یعنی الان همون عددها بلاک شده.
این لیست کاربران برای من نمیاد، برا بقیه هم همینطوره ؟
همین در لینک های قسمت بالای صفحه انجمن، در بخش Community
سلام امیـد جـانــ , برای همه کاربرا غیره فعـال شده .. ! :20:نقل قول:
این امکان از انجمن حذف شده :46:نقل قول: