خواهش میکنم خیلی ممنون :11:...نقل قول:
Printable View
خواهش میکنم خیلی ممنون :11:...نقل قول:
نقل قول:
خدایی من موندم این هادی چی میکشیده اون موقع ! :31:
آخ دست رو دلم نذار حامد که خونه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم میگم این چرا نمیاد تو تریب !!نقل قول:
از دست اینا خسته شدی ؟ :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااه
این راند 12 رووووووووووووووووو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریب راند 12 رو دوباره بسازین که من معتاد شدم !
به خدا اگه می دونستم اینجوریه خودم هم میومدم !
خوب یه توضیح نمیدی که چه جوریه آدم عصبانی میشه ! :31:
شرمنده ! :11:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
واقعا که ...
حامد جان دیشب حال همه بچه ها رو گرفتی .حالا . . .
حتما الان هم حق رو به جانب خودت میگیری...:41:
بابا جان ببخشید خوب ! :11::31:نقل قول:
به خدا نمی دونستم این قدر آدمو معتاد می کنه !
منو دعوت به تریب کنین ! :31:
از دست شما نامردا من دیشب 400 تا سربازمو از دست دادم.تک و تنها جلوی یک لشکر 20 هزار نفری وایسادم.مجبور شدم با ترایب بغلیم صلح کنم.اینا همش از صدقه سر آقا حامد با کارای دیشبشه و اخراج من از ترایب!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی حال میده؟من یک شبه دهمو کردم فرمانروایی.3 تا شهر و 6 هزار امتیاز دارم.کلیم سرباز روش اما اگه دیشب اون کارو نمی کردی الان داشتم شهر 5اممو میگرفتم.فعلا اسلیپ موده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ترایبی دارین هنوز منو دعوت کنین.می خوام این ترایبی که توش عضومو نابود کنم.به کمک شما دوستان هم نیازمندم.نوبلمنارو آماده کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amin City