........ 2 بار امد
Printable View
........ 2 بار امد
با با بی خیال بیاید به من کمک کنید.
اول سوالای صفحه قبلم رو جواب بدین
خب حالا سوالای جدیدتر
من وقتی گوشی رو سایلنت میکنم و برام زنگ میاد فقط نور صفحه خاموش روشن میشه.نمیشه کاری کرد که روی ویبره بره؟
مگه از سوال های قبلیت چیزی باقی موند کاظم جان اگه موند بگو تا همین جا جواب بدمنقل قول:
برو menu> settings >profiles> silent > personalise >vibrating alert >on
کاظم جون چه سوالهای جالبی میپرسی!!!اگه یه چند دقیقه وقت بزاری کف میکنی از بس توی منوهای سیمبین بچرخی!!یعنی واقعا توی قسمت پروفایلها هنوز نرفته بودی؟؟؟؟
به به...مبارکه آقا کاظم ایشالا روزی مام بشه ...:46:نقل قول:
راستی رمش جاپونیه یا تایوانی؟
سلام. دوستان من به دو برنامه ي زير براي گوشيم(5700) احتياج دارم.
نرم افزار براي ضبط مكالمات. اگه بصورت اتوماتيك اينكارو انجام بده بهتره
منشي تلفني
ممنون
:31::31::31::31::31::31:نقل قول:
آقا دمت داغ
توی همون قسمت personalise من ringing volume رو تا آخر کشیدمش بالا مگه توی سایلنت صدا هم شنیده میشه؟
رینی جون وقتی تو با منوهای راحت و کاربری سونی کار کرده باشی و همچنین سامسونگ(البته زیاد راحت نیست من قبلا سامسونگ داشتم)میفهمی من چی میکشم:31:نقل قول:
یه بار بهت گفتم فقط نامزدم 7610 داشت که از اون گوشی انقدر بدم میاد که فقط من باهاش تماس میگیرم یا ok میکنم.توی منوهای 7610 اگه بری و یا اینکه یه موزیک رو که بلوتوث کردی بخوای سیو کنی ... یک ماه بعد...
رم ممش رو نمیدونم کجایی بود:31:فقط دیدم که روش نوشته بود nokia من خودم رم یک گیگ داشتم به یارو گفتم رم خودش مال شما من رم خودم رو میگیرم رم من advanced هستش تقریبا جز گرونترین رم ها هستش.نقل قول:
----------------------------------
انصافا خیلی گوشی باحالیه سرعتش خیلی خوبه اما عکساش یه قرون نمی ارزه مخوصا توی شب.
امین جون ورژن نرم افزار من آخریه هستش.
راستی من چند تا تیکه شو دارم که میخوام بندازمش توی گوشی با چه برنامه ای و باید به چی تبدیل کنم؟با چه سایزی و با چه سرعتی بهترین کیفیت رو نشان میده؟
خود CD همراه 5700 یه برنامه داره Nokia Video Manager که فایلتون رو به بهترین شکل به فرمتنقل قول:
نوشته شده توسط zimka_14162
مناسب گوشی تبدیل می کنه
راستش واسه من که تبدیل کرد به MP4 320×240 کیفیتشم واقعا عالی بود
ولی خب اگه فایلتون dat باشه یه rename کنین و پسوندشو به avi تغییر بدین
چون این برنامه فقط فایلای avi mpeg mov wmv رو پشتیبانی می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون بابت راهنماییت ولی من خوب متوجه نشدمنقل قول:
آخرش AVI بکنمش یا MP4 کدوماشون بهتره؟میشه فریم ریتش رو تنظیم کرد؟اگه میشه چه سرعتی خوبه.
--------------------------------------------------------------------
1-برنامه ای میخوام که روی قسمت مسجینگ و گالری و فایل منجر پسورد بذارم البته بیشتر مسجینگ برام مهمه.میخوام که روی خود آیکون مسجینگ پسورد بذارم نه خود تک تک اس ام اس ها منظورم رو که میفهمید که.
2-یه برنامه میخوام که روی تماسها مدیریت داشته باشه مثلا بتونم بلک لیست درست کنم و یا از کسانی پیام دریافت نکنم.
3-برنامه ای نیستش که بدون شماره پیام بفرسته؟
4-یه برنامه واسه ضبط مکالمه میخوام آیا خود5700 داره؟جوری باشه که صدی بیب رو نده.
خیلی ممنون از همتون.
5-یادم رفت اگه برنامه چراغ قوه هم دارید ممنون میشم.
کاظم جان به نظر من بهترین کانورتور FOX Video Converter اگه خواستی بگو لینکش رو بدمنقل قول:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
1- این برنامه خوبی برای این کار بفرما
2- بفرما این هم بلک لیستکد:http://------------/Softwares/Software.aspx?software=509
3- نه نیست یعنی تا حالا من ندیدمکد:http://------------/Softwares/Software.aspx?software=670
4 - بفرما این هم ضبط صدا بدون بیب
5-برنامه چراغ قوه که نیست ولی دوستان یه ترفند گفتند که میشه فلش رو روشن نگه داشتکد:http://------------/Softwares/Software.aspx?software=811
راستی جای ستاره ها بنویس g s m a r i a