ممنون از راهنماییه عالیتون
فقط موند 3 تا سوال
1_درمورد ریجن ها چی ؟کدوم بهتره؟
2_ازکجا میشه مدل مادربورد رو فهمید ؟ (که یکی از این دوتا باشه falcon یا jasper)
3_آیا دلیل برتری مدل پرمیوم به آرکید فقط اون 60گیگ حافظشه؟ یا دلیل دیگه هم داره؟
فقط موند 3 تا سوال
3_آیا دلیل برتری مدل پرمیوم به آرکید فقط اون 60گیگ حافظشه؟ یا دلیل دیگه هم داره؟
من تو مرحله 3 اونجایی که باید پره های بزرگ رو نابود کنی گیر کردم کمک کنید.
بچه ها شرمنده این سوال رو میکنم . میدونم قدیمه ولی لطفا راهنمایی کنید.
xbox من مدل 1/2007 هستش و مشکل 3 چراغ رو داره . تا حالام تعمیرش نکردم . بهترین جایی تو تهران که میتونم واسه تمیر ببرم و با ضمانت درستش کنه کجست .؟
هزینش تمیرش الان چنده؟
بهترین و به صرفه ترین ریجن pal هست.. تو ایران هم چون از دبی وارد می کنند 90 درصد پال هست..نقل قول:
فقط موند 3 تا سوال
بهترین راه تشخیص آداپتور دستگاه هست که اگر 175w بود فالکون هست و اگر 150w بود جاسپر..
مدل های پریمیوم های 60 گیگ تغییراتی رویه مادربرد فالکون اون صورت گرفته که بنظر بهتر از قبل میاد.. کابل 6 فیشی هم در دستگاه های پریمیوم هست..
هر چی به مغزم فشار میارم یادم نمیاد..! اگر بتونی یک عکس بگزار در عرض دو سوت راهنمایت میکنم..نقل قول:
من تو مرحله 3 اونجایی که باید پره های بزرگ رو نابود کنی گیر کردم کمک کنید.
ممنون راهنمای قدم به قدمشو دانلود کردم
بهترین جا و مطمئن ترینش آقا طاهر هست تو فروشگاه نکست جن (nextgen.ir) ..نقل قول:
بچه ها شرمنده این سوال رو میکنم . میدونم قدیمه ولی لطفا راهنمایی کنید.
xbox من مدل 1/2007 هستش و مشکل 3 چراغ رو داره . تا حالام تعمیرش نکردم . بهترین جایی تو تهران که میتونم واسه تمیر ببرم و با ضمانت درستش کنه کجست .؟
هزینش تمیرش الان چنده؟
البته بستگی به نوع سه چراغ شدن دستگاه داره .. اما فکر کنم حدوداً 40 تومنی ازت بگیره.. یک زنگ بزن و مشکل رو بهشون بگو تا راهنمایت کنن..
آقا من میخوام XBOX بگیرم اما چیزی که برام مهم هست اینه که بتونم با کابل HDMI به LCD TV وصلش کنم چون کیفیت HDMI خیلی برام مهمه.
حالا موندم بین دو مدل Elite و Premium کدوم رو بگیرم.
Elite کابل HDMI داره ولی مثل اینکه Premium نداره درسته ؟
اینکه میگن یه مدل Premium هست که با HDMI هم ارائه میشه درسته ؟
در کل کدوم مدل رو بهم پیشنهاد میکنید ؟
قیمت کابل HDMI بین 25 تا 30 تومن هست.. و میتونی جدا تهیه کنی..نقل قول:
آقا من میخوام XBOX بگیرم اما چیزی که برام مهم هست اینه که بتونم با کابل HDMI به LCD TV وصلش کنم چون کیفیت HDMI خیلی برام مهمه.
حالا موندم بین دو مدل Elite و Premium کدوم رو بگیرم.
Elite کابل HDMI داره ولی مثل اینکه Premium نداره درسته ؟
اینکه میگن یه مدل Premium هست که با HDMI هم ارائه میشه درسته ؟
در کل کدوم مدل رو بهم پیشنهاد میکنید ؟
اگر LCD TV شما تا 1080i بیشتر ساپورت نمیکنه.. احتیاجی به خرید کابل HDMI نداری و همون کابل 6 فیشی که با پریمیوم و الیت هست همین کیفیت رو میده..
اما در کل الیت یک چیز دیگه هست..
تو جعبه های پریمیوم هم کابل HDMI نیست..
سلام
دوستان من مدتی هست که میخوام XBOX 360 Elite بگیرم فقط موندم که با برد فالکن بگیرم یا صبر کنم جاسپر بگیرم؟
2. آیا هنوز برد جاسپر وارد بازار شده ؟ اگه وارد بازار شده از کجا میتونم تهیه کنم؟
باتشکر :46:
سلام
xbox360 (مدل آرکید)خریدم ، مبارکم باشه!!!
حالا من این دستگاه رو عمودی بذارم یا افقی؟
تا روزی چند ساعت میشه بااین دستگاه کار کرد؟(که هم به دستگاه و هم به مانیتور فشار نیاد)
اینکه میگن باید دستگاه تو جایی باشه که رفت آمد هوایی داشته باشه چی؟