به نظرم حالا که خریدی یه چیز خوب بخر حالشو ببر . من بودم مالزی میخریدم.نقل قول:
مبارک صاحبش باشه:10: حالا صداش توی گوشی در حد هندز فری های سری دبلیو هست یا نه؟
Printable View
به نظرم حالا که خریدی یه چیز خوب بخر حالشو ببر . من بودم مالزی میخریدم.نقل قول:
مبارک صاحبش باشه:10: حالا صداش توی گوشی در حد هندز فری های سری دبلیو هست یا نه؟
نه اصلا معلوم نمیشه. یعنی معلوم میشه اگه اصل و قلب رو کنار هم بذاری از کیفیت و بسته بندی و رنگ و ... میشه حدس زد که تقلبیه. ولی اصلش گیر نمیاد. منم گرفتم تقلبی. ولی شرط کردم که سرعتش خوب باشه هنگ نکنه و کلا جواب بده. فاکتور هم گرفتم.نقل قول:
یه جور میشه فهمید اونم از سرعتش کپی کردن اطلاعاته که وقتی میزاری توی رم ریدر با سرعت مموری اصل کپی کنه . یعنی سریع باشه:8: دیگه نمیدونم والا:20:همین.:5:خدافظ
بچه ها میگن آپدیت کنی خوب میشه . من هیچ مشکلی نداشتم . آپدیت کردم . هنگ کردنام زیاد شد:41: فکرشو بکن. کاش نکرده بودم:41:نقل قول:
صداش خیلی خوبه. چون قدیم 810 داشتم با هندزفری هاشون آشنام.نقل قول:
من روی 10 درصد گوش میدم.!
من با هندزفری های معمولی گوشی ام خش خش میکرد ولی حالا نه.
باشه میرم پسش میدم.
آپگرید ممکنه فایده ای داشته باشه ؟ چقدر میگیرن ؟
به نفعته خودت گوشیتو آپدیت کنی چون این مغازه دارها هیچی از آپدیت سرشون نمیشه.:41:نقل قول:
تا گوشیت بیاد دستشون سه سوت فلشش میکنن تازه ورژن بوق سال پیش بعدشم به اسم آپدیت بهت میندازن کلی هم منت سرت میذارن که ما الش کردیم بلش کردیم...
هیچ کاری نداره . میری میشینی تو یه کافی نت ADSL دار و طبق دستور العمل موجود تو امضای ramin2020 یا hamed1987 عمل میکنی.خیلی راحته.:20:
موفق باشی.:10:
دوستان جواب دادن . ولی اول باید ببینی ورژن فریمورت قدیمیه یا نه . اگر جدید تر از اونی که توی گوشیته نیومده باشه که آپدیت فایده نداره. تازه توی مورد شما فکر نکنم ایراد از گوشی باشه.نقل قول:
بذار تو گوشیت و یه چند تا عکس باهاش بگیر و دقت کن که حتما تو مموری ذخیره بشن. بعد یه دور گوشی رو خاموش و روشن کن بعد برو ببین عکسهایی که گرفتی رو درست نشون میده یا نه.اگه تقلبی باشه عکسها رو مثل عکسهای اینترنتی که نصفه دانلود شده باشن نشون میده.نقل قول:
اگر درست نشون بده معمولا درسته ولی احتمال داره تو 5 ، 6 تا عکس یکیش خراب بشه پس بهت توصیه میکنم کمتر از 7 تا عکس نگیر.
اگه همه رو درست نشون بده معمولا مموری خوبه حتی اگر اصل هم نباشه ولی اگه بخوای خیلی سختگیرانه برخورد کنی میتونی بری تو قسمت Uninstall اگه گوشی هنگ کرد تقلبیه ولی ممکنه مموری اصل باشه ولی بازم گوشی حدود دو دقیقه طول بکشه تا بره تو اون قسمت.پس زیاد اعتباری به این روش نیست.
بازم اگه در این رابطه مشکل داشتی یا مغازه معتبری میخواستی بهت معرفی کنم بگو در خدمت هستم.
موفق باشی.
سلامنقل قول:
من با 810 و کا 750 قبلا به موزیک و با هندزفری گوش می دادم که خیلی بلندیش و کیفیتش خوب بود ... حالا اگر 990 بگیرم با توجه به اینکه وقتی با اون قبلیا صدارو تا اخر می بردم ایا صدای 990 کم نیست برای من.ایا مال شما هنگ میکنه؟ایا فرانسش بهتره ؟ مگه سیمبین نیست چرا میگن برنامه براش کمه؟
دوستانی که می دونن کمک کنند
توی هندز فری صدا تفاوت چندانی نمیکنه. جفتشون خوبن ولی شاید 810 بهتر باشه.نقل قول:
نه معمولا هنگ نمیکنه.-خب فرانسه بهتره مسلما.- برنامه به قدر کافی داره ولی سیمبین های خودش رو.
سلام دوستان ،
چند وقت پیش داشتم از Handwriting Recognition گوشی Qtek S200 استفاده می کردم ، دیدم یه حالت داره که نوشته رو صفحه رو با یک کم تاخیر به حالت فونت تبدیل میکنه. خوب حٌسنش این بود که دیگه نمیخواست حرفی مثل X رو خیلی تند بنویسی که تشخیصش بده.
میخواستم ببینم همچین امکانی در P990i هم وجود داره ؟
یا اصلا میشه یه متنی رو کامل وارد کنی بعد بهش بگی تبدیل به حالت فونت کن ؟
THx