در يک کلام باید تخلیه کرد همونطور که من وخیلی از دوستان دیگه تخلیه کردیمنقل قول:
چیزی که زیاده isp از جای دیگه نت بگیر
Printable View
در يک کلام باید تخلیه کرد همونطور که من وخیلی از دوستان دیگه تخلیه کردیمنقل قول:
چیزی که زیاده isp از جای دیگه نت بگیر
برای دانلود 20 گیگ خرید 7 گیگ که میشه حدودا 20 تومن منطقی نیست؟ با این حساب شما برای دانلود کردن یک راه بیشتر ندارین ؛ تخلیه و رفتن به یه شرکتی که دانلود شبانه کاملا رایگان دارهنقل قول:
دوستان یه چیزی هم بگم ...
این یک سوم شدن حجم شبانه ...اینجوری نیست که هر چی دانلود کردی یک سومش از حجمتون کم بشه و تمام !!!!!!!
مطمئنا سر همین 1/3 هم کلی حجم دزدی خواهند کرد ....
پیشنهاد شما چیه؟ بجز شاتل البته،نقل قول:
صبانت؟ آسیاتک؟ مخابرات؟ الان کدوم isp بهتره و کاربران راضی تر هستن ازش؟ البته مثه اینکه این محدودیت ترافیک توی ساعات شبانه رو باید همه اجرایی کنن، چرا اینقد ما باید زجر بکشیم، همه جا نامحدوده، من پسرخالم توی هلند هست سرویسش اونجا 12مگه نامحدوده، میگه اصلا ما نمیدونیم ترافیک چی هست، البته قیاس هلند با اینجا مع الفارغه.....
واقعا فکر میکنید منطقیه؟ وقتی صحبت از ترافیک رایگان میشه معنیش چی میتونه باشه؟ غیر اینه که کاربران در اون ساعات به راحتی و بدون دغدغه به دانلود فایل های مورد نظرشون بپردازن؟ کاربرا بیان واسه استفاده از ترافیک رایگان 20هزار تومن هزینه ی ترافیک بدن؟؟؟؟؟ دیگه چرا اسمش رایگانه؟نقل قول:
که بیایم اون یه ذره امیدی هم که داشتن رو هم ازشون بگیریم؟ البته این سیاست isp نیست، که اصلا هم منصفانه نیست...
والا این سیستم اکانتینگی که اینا دارن در حالت عادی بعضی شبا از ما حجم کم می کرد دیگه وای به حال اون موقع که بخواد یه همچین محاسباتی هم انجام بده:n02:نقل قول:
عزیز شما بهتره از همسایه ها و دوستان سوال کنی چون تو هر منطقه و شهری یه isp خوب عمل میکنهنقل قول:
فعلا بین اینا فن آوا و های وب رو یه آماری بگیر صبانت که شبانش محدودیت داره آسیاتک هم باید سرویسهای 10 گیگ و 20 گیگ حجم ماهانه بگیری تا شبانه داشته باشه که به صرفه نیست
من خودم نامحدود مخابرات گرفتم یه مقدار کمتر دانلود میکنم ولی دیگه اعصابم سر حجم ماهیانه و این داستانا خورد نمیشه
الان دیگه اسمش شبانه رایگان نیست ؛ هدیه شبانه هست که یا همین یک سوم هم همچنان هدیه شبانه استنقل قول:
به نطرم شما بهترین راه همون تغییر isp هست مثل اینکه فن آوا و آسیاتک بعضی سرویس هاشون شبانه رایگان دارن
اتفاقا خودم هم نظرم روی مخابرات بود، درسته سرعتش پایین تره ولی دیگه حداقل خیالت راحته از بابت حجم و این حرفا، بین مخابرات و های وب باید تحقیق کنم،نقل قول:
ممنون
دوستان خوزستانی :
امروز رفتم شاتل و نیمادنت سر زدم ...
شاتل میگه : سرویس ECO یک مگ به بالا دانلود رایگان شبانه داره
ارزونترینش یک مگابیت یک ماهه با 4 گیگ حجم 20900تومان + 15000 تومان هزینه ی راه اندازی
(اینطور که حساب کردم سه ماهش نه تنها ارزونتر در نمیاد بلکه انگار کمی هم گرونتر میشه :n27:)
نیمادنت میگه (مخصوص خوزستانی ها) :سرویس یک مگ 5 گیگ به بالا دانلود رایگان شبانه داره
ارزونترینش یک مگابیت یک ماهه با 5 گیگ حجم 19000تومان + 9000تومان هزینه ی راه اندازی
(امیدوارم مفید واقع بشه)
دوستانی که اطلاع کافی دارن بگن کدوم رو انتخاب کنم ؟
دوستانی که اطلاع کافی ندارن (!) حداقل بگن واسه این ماه و تست اوّل کدوم رو انتخاب کنم ؟
واسه من فقط سرعت در دانلود شبانه مهمّه و به پینگ در بازی کاری ندارم
(شبانه نهایتش 2 یا 3 گیگ دانلود رایگان داشته باشم کافیه)
یه پیشنهاد :
به هر جا کوچ کردید یک ماهه بگیرید واسه تست بعد اگر راضی بودید چند ماهه تمدید کنین ...
تازه این رو هم در نظر بگیرید که آی اس پی مورد نظرتون هم ممکنه یه چند وقت دیگه اوضاعش مثل پارس آنلاین بشه ...
پس سرویس چند ماهه نگیرید بهتره
منتظرم :n16:
دوست عزیز پیشنهاد میکنم شاتل نگیری ... من راضی نبودم ... الان نامحدود آرت ۷ گرفتم یه مقدار بهتر شده اما ۲۴۰ تومن در ماه میدم ... سرعت در شب به زیر ۳۰ ۴۰ می رسید با سرویس eco-office 8Mbps برام اما در روز خیلی خوب بود و بالای ۸۰۰ بود ...نقل قول:
شاتل قبلا خیلی خوب بود اما چند ماه هست که به خوبی قبل نیست و من که برام دانلود شبانه مهم نیست الان پارس آنلاین ثبت نام کردم منتظرم وصل شه تا ۲ هفته دیگه .... شاید اگه شاتل دانلود شبانه رو برداره بعدا برگردم به شاتل ...
دوستان شما سرعت روزانتون چطوره ؟ سرعت اسمی رو دارید؟من موندم این 9 مگ دقیقا چیه وکی اتفاق میوفته512 محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]