من سرویس پارس آنلاینو جمع کردم یه روز بیشتر طول نکشید روز بعدش زنگ زدم آسیا تک بازم یروز بیشتر نکشید تا وصل شد کلا دو روز بدون اینترنت موندم!
Printable View
من سرویس پارس آنلاینو جمع کردم یه روز بیشتر طول نکشید روز بعدش زنگ زدم آسیا تک بازم یروز بیشتر نکشید تا وصل شد کلا دو روز بدون اینترنت موندم!
منظور از پینگ 40 تا 50 چیه. پینگ از سرور داخل ایران مثل سایت تابناک بین 25 تا 30 هست برای من.
از سرور خارجی هم در بهترین شرایط 120 بوده برای من.
من ۱۰ روز پیش پارس آنلاین ثبت نام کردم و گفتن ۱ ماه طول میکشه ... مخابراتمون شلوغه متاسفانه ...
خیلی وقت هست که شاتل دارم اما دیگه وقعا وقت فرار از شاتله ! فقط تبلیغ دانلود رایگان شبانه میکنه که اصلا به درد نخوره ... یکی مثل من که نمی خواد دانلود کنه هیچ سرویسی نداره که شب ها سرعتش لاکپشتی نشه ...
تا امروز ۸ مگ eco-office داشتم و با اینکه اصلا سرویسم دانلود رایگان شبانه نداره اما شب ها سرعتم ۱۲۸ تا ۲۵۶ میشد سرعت دانلود زیر ۴۰ ۵۰ با پینگ داخلی بالای ۱۰۰ !!!روز اما سرعت دانلودم ۸۰۰ تا ۹۰۰ با پینگ ۵۰ ...
الانم تا پارس آنلاین وصل شه یه اشتباهی کردم به حرف شاتل گوش کردم سرویس ART7 یا همون نا محدود ۱ مگ رو گرفتن ۲۳۷ هزار تومن هم دادم اما سرعتم خیلی بده و پینگ حدود ۹۰ تا ۱۰۰ و کلی هم packet lass دارم ...
فکر کن ۲۴۰ تومن پول بدی اینطوری حالت گرفته بشه ... حرومشون باشه ... امیدم به پارس آنلاینه
پارس آنلاین هم امیدوارم دانلود رایگان رو برداشته سرعت در ۲۴ ساعت افت نداشته باشه ...
من ایرانسل و مبین نت و مخابرات و ۲ تا شرکت خصوص داشتم اما بدتر از شاتل ندیدم ...
اگه مرکزت شلوغ باشه هیچ فرقی نمیکنهنقل قول:
ساعات پیک 8 تا 12:30 مشکل داریم
به شرکت های یک تماسی بگیر اگه جوابت درست دادن
درصدمصرف پهنای باندشون بپرس ببین چقدر شلوغ
اقا این قضیه گیم چیه ؟
میدونستید هر کدوم از سرعت های پارس انلاین یه سرعت پینگ میده
سرعت 2 m از همه بهتره
مال من معمولا بین 40 تا 58 هستش تو کل روز
من الان با گوشیم وصلم به اینترنت داره 52 میده
بعد من یه چیزایی شنیدم نمی دونم درست یا نه ؟
همسایم پارس آنلاین داره که الان دارم پارس میگیرم ... اون اصلا این مشکلات رو نداره و نامحدود پارس رو داره ... منم الان مثلا نا محدود شاتل رو دارم !!!سرعتش خیلی خیلی بده و بی کیفیت ...نقل قول:
پارس آنلاین فقط دانلود شبانه رو برداشته که به نظر خود من بهترین کار رو کرده ... دانلود رایگان شبانه فقط باعث افت سرعت کسایی مثل من میشن که می خوان استفاده کنن و سرعت اینقدر افت میکنه که پیر میشه آدم ...
سرعت شاتل مثل کابوس میمونه به خدا ... خود شما ۲۴۰ تومن پول بدی سرعت دانلودت ۱۲۰ و کلی هم pocket loss بدی و سرعتت کم باشه راضی هستی ؟! تا دیروز که eco-office داشتم توی روز سرعت دانلود ۸۰۰ ۹۰۰ بود و فقط شب ها افت داشتم اما الان که اینهمه پول دادم اینطوری حالم رو گرفت شاتل ... کسایی که میگن پارس آنلاین بده ۲ حالت دارن به نظرم ، یک اینکه دانلود شبانه حذف شده ناراحتن یا اینکه تاحالا شاتل رو ندیدن !!
پس کار درست انجام دادی پرس از جو همسایه ها بهترین کار
منکر اینکه تصمیم پارس انلاین به نفع بعضی کاربرهاست نیستم
ولی عجیب که شاتل توی منطقه شما با اینکه خیلی وقته محدودیت شبانه داره انقدر وضع خراب باشه
جدیدا هرکی ازم راهنمایی برای گرفتن سرویس میخواد شاتل معرفی میکنم
یا اینکه 3 : شما کسی که هر دوتاش دیده باشه و شرکت سومی انتخاب بکنه ندیدی ! :3:نقل قول:
دیروز خط جدیدم بعد انتقال از پارس آفلاین بالا اومد ... از مخابرات ... سرعت 450 فیکس دانلود شبانه 1 تا 7 صبح رایگان .... تنها کاری کردم برای دوستام که پارس آفلاین داشتم ایمیل کردم ... همه رفته بودن فرم جمع آوری پرکرده بودن :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهی چند ؟نقل قول:
سرعت چند ؟
کدوم شهر ؟
محدودیت روزانه و در کل ماهانه چند گیگ ؟
هر گیگ اضافه رو چند میروشن ؟
حالا خوبه ما هم بریم مخابرات چند وقت دیگه اونم شبانه رو برداره
البته 99% بچه ها میگند مخابرات اصلا شبانه نداره و داره دروغ میگه. نمیدونم شما چه جوری و چی رو گرفتی