نه داداش نا محدود های اسیاتک خیلی گرونهنقل قول:
اون 160 گیگ یعنی تو روز تقریبا تا 5 گیگ سرعتت 250 هست بعدش میشه 30 تا تا روز بعد:n02:
زنگ بزن 2020شایدمخابرات داشته باشه
Printable View
نه داداش نا محدود های اسیاتک خیلی گرونهنقل قول:
اون 160 گیگ یعنی تو روز تقریبا تا 5 گیگ سرعتت 250 هست بعدش میشه 30 تا تا روز بعد:n02:
زنگ بزن 2020شایدمخابرات داشته باشه
اولی از سمت راست:n02:نقل قول:
مخابرات وقتی کمپین میزنه کلا سرویس های دیگش رو که میتونن با کمپین رقابت کنن حدف میکنه که همه برن از اون طرح خای کمپین استفادت کنن ، احتمال بسیار زیاد اینترانت هم نمیده ( قدیم یادمه میداد ولی خیلی گرون بود )نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام ده مگ مخابرات دارم ... سایت گوگل باز نمشه (جدی!!)
نوسان داره بین ۸ تا ۱۰ مگ
شیلتتتر شکن افتضاح
دوستان به جای این همه حرص و جوش اینترنت ایرانسل رو استفاده کنید .
2 تا 8 صبح - 24 گیگ - 30 روزه فقط 10 هزارتومان !!! خیلی خیلی ارزون تر از پارس انلاین درمیاد.
این عکس رو تازه دیدم! نیم ساعت داشتم میخندیدم فقط!:n08:نقل قول:
یعنی چی اصلا؟!!!!
بدبختا این سرویساشون فروش نمیره به چه فکرایی افتادن!:n08:
نقل قول:1) سیاست شبانه رایگان نفع و ضرر آنچنانی برای شرکتها نداشت. البته ممکن بود یه جاهایی که واقعن مشکل پهنای باند داشتن شکایتهایی ازشون بشه. اما اینا خیلی مهم نبود. چون این ساعتها برای بیشتر از 90 درصد مشترکین ساعت مناسبی برای استفاده نیست، عملن غیر از جنبه تبلیغاتی نفع آنچنانی هم برای شرکتها نداشته و نداره.نقل قول:
2) اجرای سیاست حذف شبانه هم کمک خاصی به کاهش تعرفهها نمیکنه. چون قیمتگذاری سرویسهای اینترنت بر اساس دستورالعملهای سازمان تنظیم مقررات انجام میشه. یعنی سقف قیمتگذاری در مورد سرویسهای نامحدود و همین طور قیمت فروش هر گیگ ترافیک تو سرویسهای حجمی رو مصوبههای سازمان دقیقن مشخص کردن.
3) اجرای این طرح برای شرکتهایی مثل صبانت و پارسآنلاین خطر چندانی هم از نظر از دست دادن مشتری ایجاد نمیکنه. اگه به دوستان بر نمیخوره باید عرض کنم به نظر من کل ریزش مشتریای این شرکتها در نتیجه اجرای این طرح حتی به 5 درصد هم نخواهد رسید. این ریزش رو هم به سرعت میتونن با جایگزین کردن مشتریای جدید جبران کنن.
4) این که گفته شد مصوبه یا ابلاغیه یا سیاست دولت (منظور همه بخشهای آشکار و نهان حاکمیت) است و از این حرفا، ممکنه مصوبه مستقیم ارتباطی به حذف شبانه رایگان نداشته باشه و موضوع مصوبه چیز دیگهای باشه. اما شرکتها برای اجرای اون مجبور به حذف شبانه شده باشن. مثلن اگه دولت بخواد بدون افزایش جدی پهنای باند یا حتی با افزایش پهنای باند اما نه به تناسب، تعداد مشترکین adsl تو کشور رو افزایش بده (چیزی که چند ماه پیش تو یکی از مصاحبهها درباره این که افزایش پهنای باند رو چرا مردم به طور محسوس ندیدن، علنن گفته شد که پهنای باند کشور افزایش یافت ولی قرار نیست که مشترکین فعلی از اون خیلی بهرهمند بشن. هدف این بوده که مشترکین جدیدی به اینترنت با حداقل 2مگابیت پهنای باند دسترسی پیدا کنن،) و برای این کار به شرکتها فشار بیاره، یه راه عملی برای این کار همین حذف شبانه رایگانه. حالا امیدوارم netstat باز نگه ماشین زمان. ولی واقعن امکانپذیره. راهش هم فروش هر چه بیشتر سرویسهای حجمی با ترافیک ماهیانه کم و زیر 5 گیگ در ماهه. حساب و کتاب نمیکنم. اما اگه کسی دوست داشت میتونم دلایلم رو توضیح بدم.
5) اتفاقن سیاست نابود کردن سرویسهای نامحدود زیر 1مگ هم در راستای بند 4 میتونه توجیه داشته باشه. مشتریای این جور سرویسها معمولن مشترکین خونگی هستن. تازه اگه اون هدیه مصرف منصفانه رو هم در نظر نگیریم (که عملن دیگه حذف شده)، مثلن با حذف 1 مشترک نامحدود 128 که 27 هزار تومن واسه شرکت درآمد ایجاد میکنه، میشه حدود 7 - 8 تا (نه شما اصلن بگو 4 تا) مشترک حجمی 128 با 5 گیگ ترافیک ماهیانه بگیرن که هر کدوم 16 هزار تومنه. یعنی حداقل دوبرابر درآمد بیشتر و چهار برابر مشتری بیشتر. (حساب و کتاباش رو هر کی دوست داشت میتونم بهش توضیح بدم.) من هم اگه جای این شرکتها بودم حتمن نامحدودهای زیر 1مگ رو اگه دستم میرسید کلن حذف میکردم. مگه کسی از پول بیشتر بدش میآد؟
6) ممکنه شرکتها از قبل دنبال حذف این شبانه رایگان یا محدود کردنش بوده باشن. (مثلن آسیاتک که خیلی قبلتر از این حرفا شبانه رایگانش رو محدود کرده بود. از حدود 2 سال پیش.) اما سیاستهای جدید دولت برای افزایش آمار تعداد مشترکین adsl که به حداقل پهنای باند 2مگابیت دسترسی دارن (اینم بگم این سیاست دولت جدید نیست، تو برنامه 5 ساله این اهداف پیشبینی شده و دولت جدید هم موظفه که این برنامهها رو اجرایی کنه،) در واقع دست شرکتها رو برای این کار باز گذاشت.
7) هنوز این سیاست تو پارسآنلاین اجرا نشده، اما از 1 ماه پیش سرعت دسترسی تو ساعتهای غیررایگان به ویژه از ساعت 8 شب تا 1 بامداد و در ساعتهای وسط روز پایین اومده (یا شایدم به صورت تعمدی پایین آورده شده). سرعت سرویس 1مگابیتی حجمی که شبا (منظورم همون 8 شب تا 1 بامداده) بیاد روی 50 - 60 کیلوبایت، پیشاپیش نوید از آیندهای میده که واقعن به دلیل افزایش تعداد مشترکین پهنای باند کم بیاد.
8) بازم طولانی شد. شرمنده اخلاق ورزشکاری همه هستم. در ضمن من نظرات شخصی خودم رو مینویسم. نه از کسی نه از جایی دفاع نمیکنم.:n16:
نقل قول:Le0nard0 جان.نقل قول:
حرف شما به صورت کلی درسته. اما نه تو مملکت ما که اینترنت اون قدر بیکیفیت و با محدودیته که حتی مجبوریم برای کارهای عادی هم از فی.ل.تر.شکن استفاده کنیم. یعنی مثل بچه آدم نمیتونیم یه فیلم یا یه موسیقی با کیفیت معمولی رو به صورت آنلاین استریم کنیم. تو این شرایط دلمون فقط به این خوش بود که با دانلود ارزونقیمت شبانه یه بخشی از این کمبودها رو جبران کنیم. حالا اونم دیگه نیست.
در مورد هزینه و مقرون به صرفه بودن و نبودنش، هم هر کسی شرایط خاص خودش رو داره. ولی عمده خانوارها (یا مشترکان) تو ایران بیشتر از ماهی 25 تا 30 هزارتومن رو نمیتونن تو سبد هزینههاشون بپذیرن. اینه که باعث میشه حذف شبانه رایگان به خیلیها فشار بیاره و بیان اینجا به شرکتهایی مثل پارسآنلاین بد و بیراه بگن به این خاطر.
در ضمن. تو ساعتی که این دوستمون تستن گرفته من هم که الآن سرویس 1مگ حجمی تمدید کردم به ناچار، همین مشکل رو دارم. یعنی دقیقن از 8 شب تا 12:30 بامداد سرعت شدیدن نابود میشه: نتیجه تست از سرورهای خارجی زیر 1 مگابیت (دقیقتر بگم زیر 0.6 مگابیت) و تست از سرورهای داخلی هم همین طوره. اولش 128 حجمی تمدید کرده بودم. فکر کردم چون 128اه سرعت این قدر اومده پایین. اونو سوزوندم و پولش هم رفت تو پاچهام. اما بعد از این که 1مگ هم تمدید کردم دیدم که وضعیت فرقی نداره تو این ساعتها. اختلاف این دو تا سرویس فقط تو حجم دانلود شبانه بود.
با 128 فقط 3 گیگ، اما با 1مگ نزدیک 12 گیگ دانلود کردم. تو باقی ساعتها تقریبن فرق محسوسی با هم نداشتن.
با سلام
دوستان یه سوال داشتم و اون اینکه آیا فعال کردن سرویس گیم باعث پایین اوردن سرعت دانلود میشه؟؟
و سوال دوم اینکه مثلا اگه پینگ 47 باشه با فعال سازی سرویس گیم پینگ چند میشه؟؟؟
من هم به فن آوا ملحق شدم امیدوارم تاپیک خوبی داشته باشید.