برو بچ من نمیدونستم 3000 امتیاز مهر ماه تو باشگاه بدنسازی مشتریان برنده شدم:n19:
برا اولین بار تو کل عمرم یه چیز برنده شدم...
ا
Printable View
برو بچ من نمیدونستم 3000 امتیاز مهر ماه تو باشگاه بدنسازی مشتریان برنده شدم:n19:
برا اولین بار تو کل عمرم یه چیز برنده شدم...
ا
آقا دزدآنلاین یک سرویس گذاشته به اسم " بهترین خرید " !!!
داره میگه 512 میدم بهتون با ماهی 30 گیگ ... و روی 16 هم میبندم
کسی این سرویس رو داره یگه سرعت دانلودش شبا رو چنده ؟ کلا نمیدونم 512 رو روی چند میبنده واقعا ...
حالا فرض کنی حتی رو 9 مگ هم ببنده ، شما 30 گیگ در ماه یعنی طبق دزدیه جدیدشون 90 گیگ شبانه میشه دانلود کنی ... اما اگه افرادی مثل من که دو گیگ محدود دارند یعنی چهار گیگه ماهی 26 تومن رو دارن ( یعنی 12 گیگ شب ) میمونه 78 گیگ. پس باید بابت 78 گیگ شبانه یا همان 26 گیگ روزانه ، 26 * 3800 تومن = 98800 تومن بدند و به اضافه ی اون 26000 تومن میشه ماهی 124.800 تومن !!
البته اگر شرط رو بر این بگیریم هم روی 2 مگ محدود و هم روی 512 محدود بهت 9 مگ رو بدهند.
حال این بهتر نیست تو این دزد بارار بریم بگیریم ؟
دوستان نظر بدند لطفا
حالا ما كه از اين مدركايي كه نوشته نداريم استخداممون نميكنن؟:n13:
نه کاکو به کلاس کاری ما نمیاد اخه... اینا بیشتر از اینکه دنبال متخصص باشن دنبال خالی کردن جیب مردم هستن... اگه ایده جدیدی داری تا بیشتر پول گیرشون بیاد حتما استخدامت میکنن...نقل قول:
کودومو میگی؟ اگه اون سرویس 60 تومنی رو میگی اون از زمان قبل ار انقراض دایناسورها تو سایت بوده. :n02:نقل قول:
من 512 دارم شبانه 500 کیلو سرعت داره - سرعت عادیش هم 1 مگابایته - خط هم رو 9 بسته شده - راستی! از 10 آذر به بعد که سرویسا سرعت شبانشون فکر کنم از روزانه هم بیشتر بشه!
اِ ؟؟ خب اینقدر من به دزدآنلاین علاقه داشتم و مدام سایتشو چک میکردم که تازه اینو دیدم ! :n02:نقل قول:
من الان دو مگ محدود دارم و رو 9 مگ بسته شده خطم و اکثر اوقات 1 مگ سرعته شبانه ام هست. خودشون هم گفتن اوضاع خطت ردیفه و درست هم میگند. به نظرت برم اینو بگیرم به صرفه نیست ؟؟ یا صبر کنم ؟
اینی که میگی شبانه شون بیشتر از روزانه میشه ( البته یک حدسه که داری میزنی ) آدم رو وسوسه میگه که برم همین رو بگیرم ...
60 تومن رو میری میدی و عملا نسبت به قبل 36 تومن دارن پول دزدی میگیرن اما دیگه در ماه لازم نیست 124 هزار تومن با توجه به محاسبات بالا بدی ... هوم ؟؟؟ ( به مرگ گرفتن به تب راضی شیم ! )
اگه نمیتونی شرکت عوض کنی راه دیگه ای نداری.... فقط اگه خواستی بگیری به نظر من یکماهه بگیر.نقل قول:
آره نمیشه عوض کنم ... الان خودت ببین مخابرات که همش دروغه و میگه شبانه رایگان داره اما نداره. فن آوا هم نه میشناسم و نه اعتماد دارم که این طرح برداشتن شبانه رو تا چند وقت دیگه اجرا نکنه. خطم هم با بدبختی با همین دزدآنلاین موقع نصب دادم تنظیم کردن که شد در بهترین حالت. شاتل هم که اسمش جلوم بیاد میخوام بزنم فکشو بیارم پایین. دیگه جایی نمیمونه... فقط مونده همین طرح 512 دزدآنلایننقل قول:
آره همیشه هم از هر جا نت گرفتم یک ماه یک ماه تمدید می کردم ... تو ایران کلا هیچ چیزی رو نباید پیش پیش پول داد چون کلا مملکت رو هواست ...
مرسی
این سرویسای جدیدی که اضافه کردن چه جوریه؟
مثلا این یکی POL-2048-6GNight
نقل قول:
همون شبانه یک سوم هست تحت نام جدید با کلاه برداری نوین :n09:
تا 216 گیگ میشه باش دانلود کرد و سرویس 6 گیگ هست یعنی 6*3*12 که میشه همون 216 گیگ یعنی هیچی روزانه مصرف نکنی تنها شبی 600 مگ میتونی دانلود کنی فقط برای رضایت شما کاربر عزیز تر از جان :n19: