نقل قول:
آقا خواهشا روش را بگو چه روش هائی است که بشود شب با سرعت بالا دانلود کرد مرسی :n01:
Printable View
نقل قول:
آقا خواهشا روش را بگو چه روش هائی است که بشود شب با سرعت بالا دانلود کرد مرسی :n01:
دوست عزیز شما از طریق سه روش میتونید در شب با سرعت بالا دانلود کنید....نقل قول:
1. ریموت به سرور های اپلود بوی.
2. ریموت به سرور های ایران اکسپرس لیچ.
روش سوم هم اینجا نمیشه در موردش بگم و براتون پخ کردم.
4 مگ شما شبانه روی چند بسته شده؟نقل قول:
آرهنقل قول:
سرور خارجی منو شبانمو محدود میکنه
روزانمم از سرور خارجی از 220 بیشتر نمیشه در صورتی که وقتی محدود نشم 550 تا میگیرم! تازه نهایتش اونقدریه که گتم وگرنه 180 ایناست!
اون از خوش شانسی شما بوده داداش که روی 7 مگ برات بستند و گرنه این اواخر چند تن از دوستان در تهران و اصفهان براشون روی سرعت اسمی بسته شده.نقل قول:
البته اینم بگم که من، فقط سرویس های Eco رو دارم میگم و خبری از ART ندارم :n02:
همون 4 مگ البته با برخی تکنیک ها :n09:نقل قول:
--------------------------------------------------
امروز هم با یه ترفندی، سرعت رو یه خرده بالا کشیدیم :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرامی وقتی شما سرویس 4,6,8 مگ میگیری سرعت داخل مودم از سرعتی که گرفتی بیشتر بسته میشه تا سرعت قراردادی رو بهت بده!ربطی هم به خوش شانسی و.. نداره...شاید مرکز شما سرعتا اینطوری بسته میشه!نقل قول:
من الان سرویس 8مگ رو که فعال کردم 9مگ برام بسته شده!
نقل قول:
من نمیدونم مرکز شما کجاست که سرعت رو 1 مگ بالاتر می بندند اما خودم 2 مگ که داشتم روی 2 بود و 4 مگ هم همین طور.
یکی از دوستان در مرکز مخابراتی دیگری در تهران، همین وضعیت رو داشت ... همین طور کس دیگری در اصفهان
اصولا هم اگه از پشتیبان های بی مغز شاتل بپرسی، همین جواب رو بهت میدند :n09:
فکر میکنم مرکز شما جزء استثناء ها باشه چون من تا حالا تو این چند ماهی که شاتل سرویس های جدید خودش تا 8 مگ رو اضافه کرده، کسی رو ندیدم که بگه سرعتش 1 مگ بالاتر از سرعت اسمیش بسته شده!
شما، ایمیل پشتیبان شاتلی که برات سرویس رو بسته، بده. شاید تونست واسه ما هم مثل شما 1 مگ بالاتر ببنده :n02:
در تکنولوژی ADSL هر چی از مرکز مخابراتی دور بشی افت سرعت بیشتر میشه پس بخاطر جبران این افت سرعت چاره ای نیست جز اینکه سرعت خط رو بالاتر ببندن.
اکو 8 مگ بنده هم روی 9 مگ بسته شده:
با تشکر
همون وقت محدود شدی؟داخلیه یا خارجی؟(منظورم با vpn هست یا عادی)