آآآه گفتي 1.5مگ يدفعه قلبم تير كشيد منم سرعت1.2مگابايت داشتم مخابرات شبانشو برداشت اومدم رو 80كيلوبايت و ديگه كلا قيد دانلودو زدم قدر مخابراتتون رو بدونيد مخابرات ما پهناي باندش عاليه ولي نميدونم چه مرضي داره كه اينقدر مردمو اذيت ميكنه:n27:نقل قول:
Printable View
آآآه گفتي 1.5مگ يدفعه قلبم تير كشيد منم سرعت1.2مگابايت داشتم مخابرات شبانشو برداشت اومدم رو 80كيلوبايت و ديگه كلا قيد دانلودو زدم قدر مخابراتتون رو بدونيد مخابرات ما پهناي باندش عاليه ولي نميدونم چه مرضي داره كه اينقدر مردمو اذيت ميكنه:n27:نقل قول:
مال ما یکم حجم دزده
من ازخدامه کارمندپارس بودم لااقل نت خودمو درست میکردم :n01:
كارمنداي پارس آنلاين وضعشون خوبه نت نامحدود بهشون ميدن اونوقت تنظيم استريم ها هم كه دست خودشونه راحت دان استريم اتوماتيك ميزنن و 20-24مگ سرعت ميگيرننقل قول:
ماشاالله شما باشه! هر روز یه حرفی میزنی.... ما که تو کار شما موندیم....نقل قول:
این طرح پارس چند جنبه دیگه هم داره که باید تا زمان شروعش منتظر باشیم ببینیم چه خوابایی برامون دیدن...
مگه بلانسب مردم دیوونه هستن؟ خب چه کاریه؟ الان اون چیزی که شما گفتی حداقل باید سرویس 128 با 5 گیگ در ماه +10 گیگ رو یکی مثل من بخره و 48 تومن ناقابل بریزه به حساب پارس تا 30 گیگابایت دانلود داشته باشه...
ادم میره یه سرویس 512 نامحدود از بقیه شرکتها میگیره و باهاش حداقل 50 گیگ دانلود داشته باشه اونم با قیمت خیلی کمتر...
یه لطفی کن اهنگ جاستین بیبر گوش بده:n02:نقل قول:
خودمم اول صبانت بودم محدود شد
اومدم پارس محدود شد
حالا هم قصد دارم برم فن او تا محدودش کنند!:n02:
دوستان این صفحه قانون مصرف منصفانه کجاست من پیداش نمیکنم، من الان چند ماهه محدود 2 مگ دارم ولی الان دیدم دارن شبانه رو دستکاری میکنن رفتم نامحدود 256 تمدید کردم و با کمال تعجب میبینم سرعت دانلودم از 60 بالاتر نمیره ولی میدونم که قبلا تا 1-2 مگ قرار داشت برای مصرف منصفانه جریان چیه؟
حاجی اینهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتت بعد از 8 گیگ حتی به 30 کیلوبایت هم میرسه!
میزان ترافیک هدیه سرویس POL-256U+ در مرحله اول از 20 گیگابایت به 10 گیگابایت و در مرحله دوم از 10 گیگابایت به 6 گیگابایت کاهش یافت.
بقیشم میچسبه به 30 کیلوبایت... امیدوارم تو این طوفان زنده بمونی
این عکسارو گذاشتم تا اینو بگم.. پارس بابت سرویس 512 .. که بلانسبت جلو خر بزاری قهر میکنه... 90 هزار تومن پول میگیره...!! بالای این عکسا هم گذاشته بود
اره ارواح عمت! پر فروشترین!
دوستان برا استخدام شدن تو پارس آنلاين مدركي احتياجه؟اگر احتياجه چه مدركي بايد باشه؟
نقل قول:استخدام شدی منتظر دعاهای مردم باش!:n18:کد:http://hr.parsonline.com/