کجا به صرفه است این چه حرفیه ؟نقل قول:
الان یه ویندوز 4 گیگ دانلود کنی میشه 5 تومن دی وی دی شو بخری میشه 2 تومن،حالا فیلم و گیم و برنامه و.... به کنار
با این وضع فقط میشه آهنگ دانلود کرد
Printable View
کجا به صرفه است این چه حرفیه ؟نقل قول:
الان یه ویندوز 4 گیگ دانلود کنی میشه 5 تومن دی وی دی شو بخری میشه 2 تومن،حالا فیلم و گیم و برنامه و.... به کنار
با این وضع فقط میشه آهنگ دانلود کرد
لئو ناردو بچه ها میگن کارمند پارسینقل قول:
جون من اگر اشنایی داری سرعت من درست کن:n02:
دوستان یک سوال میشه از کابل شبکه رو به تلفن وصل کرد
چرا خدمت من؟:n01: امیدوارم تا آخر آذر این وضع اسفبار سرویست درست باشه . توی تاپیک تنها کسی هستی که اینقدر وضع سرویست بده از خوش شانسیته دیگه:n02:نقل قول:
اولا که فکر نکنم توش بره چون سوراخش تنگه، ثانیا اصن هدفت از این کار چیه شبانه که با این کارا برنمیگرده.نقل قول:
آخه سر یه دانلود شبانه دولت بد شد؟ خوب و بد یه دولت با دانلود شبانه معلوم میشه؟ اونم تازه مصوبه ای که هنوز معلوم نیست منبعش کجاست.نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
آخه اینقدر کارمند کارمند میکنید مگه به کارمنداشون توی این تاپیک چیزی میماسه که بیان واسه شرکتشون تبلیغ کنن ؟!نقل قول:
به فرض که این آقا کارمند باشه ... میاد به مدیرشون میگه "ببین اینجا چقدر واستون تبلیغ کردم:n19::n20:" بعد مدیره هم میگه بیا عزیزم این اضافه حقوق خدمتتون :n05: !!!
به نظر من این آقای لئوناردو یه مقدار دستشون به دهنشون میرسه (خدا بیشترش کنه البتّه) و مشکلی بابت خرید بسته های محدود و کیفیت بالا با گیگ اضافی ندارند در نتیجه اوضاع مارو درست و حسابی درک نمیکنن:n15:...
همین :n16:
میگن که نویز خط رو خیلی کم میکنه بعدم من تبریزم مخابرات سرعت اینجا تا 1.5 مگ بازه ولی خط من داغونهنقل قول:
نقل قول:
شاید حرف شما درست باشه:n13:
قربون آدم چیز فهم :n16:با تمام مطلبی که در مورد قضیه کارمند گفتی کاملا موافقمنقل قول: