دوست عزیز چطوری میشه اینترانت را دور زد؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز چطوری میشه اینترانت را دور زد؟نقل قول:
این دولت که اومد سرکار من پیش خودم گفتم این دولت اگه هیچ کاری هم نکنه حداقل وضع اینترتو بهتر میکنه....
الان بعد یک سال و اندی یه جور شده که داشتن سرویس اینترنتی که دو سال پیش داشتم برام شده آرزو.... فقط بحث شبانه نیست... شما ببینید اینا چه بلایی سر اینترنت نامحدود اوردن... پارس که نامحدودش رسما تعطیل شده... مخابرات هم که خودتون میدونید... فن آوا قیمتش دو برابر شد.... شاتل هم سیستم محدودیتش سفت و سخت تر شده... حالا اومدن گیگو بعد کلی سر و صدا 1000 تومن ارزون کردن... خب که چی؟
پ.ن: در ضمن سرعت و کیفیت اینترنت یه چیزیه که دست دولته! مثل فیل.ترینگ نیست که...
دلتون رو به این چیزا خوش نکنید... اینا اگه همون محدودیتهایی که برای ADSL ایجاد میکنن برای هاستها هم بذارن همه ی اون روش ها مالیده میشه اساسی!!! یعنی میان برای هاست هم میگن قیمت پهنای باند اینترانت ملی با اینترنت فرق میکنه.... اونوقت تمام این اکانتایی که الان هست ور می افته....نقل قول:
اتفاقا من فکر میکنم این قضیه ی اینترانت ملی خیلی جدیه و قراره شرایط اینترنت کشور رو حسابی متحول کنه!!! :n08:این اتفاقات فعلی هم مقدمشه!!!!
ولی خداییش من به هر چی دست زدم خشکید!! :n08:
دو سال مودم 3G گرفتم، افتصاح شد سرعت، گوکل باز نمیکرد!(3G هم تازه اینجا اومده اصلنم سرعتش خوب نیست). --- گرفتم برا دانلود آفلاین، دانلود آفلاین کلا کنسل شد حتی 100 کیلوبایت هم دانلود نمیکنه! ADSL گرفتم اینجور شد!!
اگه چیز دیگه میشناسین معرفی کنین تا بیام خرابش کنم براتون! :n02::n10:
نه دیگه... رفیق چیزی نمونده.. فقط خواهشا دستتو به چشمه اب نزن که از تشنگی نمیریم:n11:نقل قول:
منم همه این راهایی که میگی رو رفتم کامل!!! فقط اون قضیه مودم 3g رو من از گوشی به عنوان مودم استفاده میکردم...
افلاین هم تا زمانی که s1 زنده بود بودیم!...
خلاصه ختم کلوم... اینده اینترنت برای کاربران پروفشنال اینترنت در گرو درست شدن وضعیت سرویسهای نامحدود هست که فکر نمیکنم تا 10 سال اینده هم فرجی بشه...
دوستان یک سوال میشه از کارت شبکه رو به تلفن وصل کرد
به نظر من که اینترنت فقط دانلود نیست که با برداشتن دانلود شبانه رایگان بگیم که اینترنت به فنا رفت . الان هم دانلود شبانه به صرفه هست یعنی اگه 30 گیگ دانلود کنی باید 30 تومن (10 گیگ حجم) بدی که خیلی خوبه و مقرون به صرفه است
شما كارمند پارس آنلاين هستي؟نقل قول:
همین الان 512 محدود خدمت لئو ناردو خان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله:n04: برای شما چیزی نیست. پول سرویس را بدیم و بعد بیایم 30 تومان اضافه بدیم. برای 30 گیگ دانلود مگه دیوانه ایم
از روز اول که پارس انلاین خبر شبانه را گذاشت و بعد برداشت. شما از این طرح حمایت می کردین. پست هاتون هم هست. دوستان می تونند بخونند
بعد ما میگم کارمند پارس انلاینی میگی نه :n35:
پارس انلاین دیگه هیچی نیست خود مدیران شرکت هم اینو خوب می دونن. کلا دیگه اعتماد کاربرا را از دست داده. و چند ساله حتی جز 10 سرویس دهنده برتر کشور هم نیست
من که شنبه تخلیه می کنم. راحت می شیم از پارس افلاین