در اذربایجان شرقی
شهر خسرو شاه / لاهیجان/ قسمتی از ایلخیچی/ بایرام پس از چند روز به شبکه تری جی وصل شد.
Printable View
در اذربایجان شرقی
شهر خسرو شاه / لاهیجان/ قسمتی از ایلخیچی/ بایرام پس از چند روز به شبکه تری جی وصل شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا نا امید کنندس
جالبه من امروز توی شهر تست کردم سرعت خیلی خوب بود ولی تو محلمون خیلی کمه !!!! یعنی دقیق روی 512 محدوده چون اول تا 3 4 مگ میره بالا بعد کم کم میاد روی 0.5
اینم تست دیروز مرکز شهر
تازه اولی سرور خود ایرانسله ولی پایینی سرور لندن !!!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام اقا رضا از پوشش اصفهان چه خبر؟
5 روز پیش از ایرانسل مودم خریدم اما هنوز به دستم نرسیده طی تماس های که با شرکت داشتم هرکدم از اپراتور ها یک چیز میگن مثال اقای 111 میگه بسته بنده نشده اقای 12 میگه سفارش تحویل شده نبودین خونه خانم 43 میگه بارکد نداریم نمیدونیم اقای 67 میگه بارکد از شرکت پست بهشون داده نشده اقای 42 میگه سفارش 48 ساعته باید تحویل میشه اقای 49 میگه سفارش به دستتون نرسیده باشه پیگیری میشه این یعنی چی اخه؟ این چه مسخره بازیه؟ چرا هرکی یکم چیزی میگه؟ سفارش ساعت 11 یکم ادر تحویل پست شده طبیعتن باید بعد از ظهر همون روز که با پست پیشتاز ارسال شده باشه تو بدترین حالت باید امروز به دستم میرسیده تا ساعت 14:00 اما نرسیده به دستم هنوز به این نتیجه میرسم خرید و کار کردن از ایرانسل بزرگترین اشتباه زندگی خلاصه گفتم !
درود بر شمانقل قول:
آقا رضا به من نظر وصل شدن کل ایران و همه نقاط ایران به 3g مهم نیست
مهم پهنای بانده که کمه . شما فرض کنین نقطه ای از ایران نباشه که 3g نداشته
باشن ... چه فایده ای داره این پوشش ؟ چه مشکلی حل میشه وقتی یه پیج هم درست باز نمیشه
ممنون بابت اطلاع رسانی شما
دقیقا ! من قبلا با 18 asu سرعت نزدیک 8 مگ میگرفتم !! ولی الان با این مقدار به 2 مگابیت هم نمیرسه !! آنتن هم که کمتر میشه فاتحه !!:n02:نقل قول:
کاملا مشخصه پهنای باند اینترنت ایرانسل خیلی کم هستش نسبت به تعداد یوزرهاش...من با وجود اینکه پوشش همراه اول کمتره ولی از همراه اول راضی ترم چون یا پوشش نیست یا اگه هست حداقل یه سرعت قابل قبول داره ...70درصد کرج ایرانسل سرعت دانلودش طی روز زیر 15 کیلو بایت هست که واقعا خنده داره...
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
درودنقل قول:
بنده چند روز پیش بسته 5 گیگ روزانه خریدم . سرعت نهایتا شد 100 کیلو
من نمیدونم اینا چطوری به اسم 5 گیگ بسته میفروشن وقتی یکسره دانلود
کردم 1.5 گیگ بیشتر نشد بگیری ! مشکل اینترنت این مملکت پهنای باند هست
نه پوشش نه دکل نه هیچ چیز دیگه
- - - Updated - - -
درودنقل قول:
بنده چند روز پیش بسته 5 گیگ روزانه خریدم . سرعت نهایتا شد 100 کیلو
من نمیدونم اینا چطوری به اسم 5 گیگ بسته میفروشن وقتی یکسره دانلود
کردم 1.5 گیگ بیشتر نشد بگیری ! مشکل اینترنت این مملکت پهنای باند هست
نه پوشش نه دکل نه هیچ چیز دیگه
تا وقتیکه اینترنت موبایل از ADSL ارزونتر باشه همین بساط خواهد بود
حتی اگر ایرانسل پهنای باند اینترنتش هم زیاد کنه محدودیت ظرفیت BTS ها رو میخواد چیکار کنه
همه جای دنیا اینترنت موبایل گرونه و برای مصارف خاص و محدود در نظر گرفته میشه نه برای دانلود های سنگین یا جاگزین شدن با ADSL
دقیقا منم همین سوالو دارم ....به این میگن کلاه بردارینقل قول:
البته اینترنت همراه ارزون نیست adsl خیلی گرونه....دزدی تو این کشور داره موج مکزیکی میره...از یه طرف ایرانسل اینترنتی که تو طرح های بلند مدت فروخته دوباره داره میفروشه از یه طرف هر گیگ حجم در adslبا مبلغ مسخره 3600 بفروش میره...کلا تو ابن مملکت با این وضع فعلا داشتن اینترنت مناسب خیلی دور از ذهنه...جالبه بدونیم که هیچ کشوری adsl حجمی نداره و اگه هم باشه حجم پایه بالای 300 گیگ هستش...نه ابنکه حجم 1 گیگ بدن که تازه اینم سرعت نداره اگه هم داشته باشه من با 1 گیگ چیکار کنم اخه....نقل قول:
شما تازه فهمیدی دزدیه؟ من الان 30 گیگ خریدم بعد 5 روز 18 گیگ مونده بیشتر وبگردی تو انجمن ها میرم با نرم افزار نشون میده 4 گیگ مصرف شده اما 12 گیگ کم کرده این یعنی چی؟ به وضوح مشخصه دوزدیه؟ میخوام بدنم وب باز کردن بیشتر از 200 مگ حجم مصرف میکنه؟ تازه من زیاد وصل نبودم الانم مودم خریدم 5 روز پیش هنوز که برام نیاوردن الان زنگ زدن که مودم تحویل شده این یعنی من تحویل گرفتم مودم اما خودم خبر ندارم؟ الان یک مودم به مبلغ 137000 تومان خریدم ایرانسل میگه تحویل گرفتم اما کوش؟ کجاس؟ خونمون جلوی وردی ها دوربین داره هرجقدم چک کردم دوربین هارو مامور پست ندیدم که اومده باشه؟ به بدترین شکل ممکن دوزدی میکنننقل قول:
بقول قدیمیها :اگه دردم یکی بودی چه بودی... مشکل مودم شما فعلا اداره پست هست چون ایرانسل به پست تحویل داده. اگه میخوای زود گیرت بیاد برو اداره پست منطقتون بگیرش! متاسفانه از وقتی پست نیمه خصوصی شده همینه میگن آوردیم خونه نبودید! حالا شما برو ثابت کن که بودم و شما داری زیر کار در میری. من ده بار این مسئله رو با پست داشتم سر کارت سوخت سر هدیه ایران خودرو سر المثنی کارت ملی.... من با پست سفارشی پیشتاز موبایل چند ملیونی رو فرستادم گارانتی تهران یک هفته گذشت و نرسید. از سامانه پست پیگیری کردم فهمیدم تو اداره پست اون منطقه هست با چه بدبختی تلفنش رو پیدا کردم زنگ زدم یارو میگه دفتر گارانتی شما سر چهارراه و جای شلوغ هست مامور ما جای پارک گیرش نمیاد که بره تحویل بده! میگم خو چه باید کرد میگه باید خودشون بیان بگیرن! میگم اخه اونجا دفتر شرکته مگه بحرف من هستند که بیان تحویل بگیرن من چهارده هزارتومن پول به پست دادم خودم شیرازم تهرون کسی رو ندارم . میگه این چیزها بما ربط نداره تا یکهفته کسی نیاد تحویل بگیره برگشت میزنیم شیراز!تلق گوشی رو میزنه زمین. از سر استیصال رفتم سایت اداره پست به بازرسی شکایت کردم وشرح حال رو گفتم یک درصد هم احتمال جواب یا رسیدگی نمی دادم باکمال تعجب چند ساعت بعد یک آدم بسیار با ادب و محترم بهم زنگ زد ریس بازرسی اداره کل خودشو با اسم و فامیل معرفی کرد وقضیه رو دقیق پرسید گفت ناراحت نباش پیگیری میکنم. ربع ساعت نشد همون آدم بی ادب منطقه پستی که گوشی روم قطع کرده بود بهم زنگ زد و که حالا چرا رفتی شکایت کردی میگفتی من خودم انجام میدادم و گوش مامور تحویل رو میکشیدیم و این حرفها... وهمین الان یه مامور میفرستم تا ظهر کارت انجام شده. وشد. بهرحال اوضاع پست اینه....نقل قول:
نقل قول:
حرف شما درست اخه ایرانسل کد پیگیری نمیده چیکارش کنم؟ همش میگن در حال پیگیریه همش میگن پست کد نداده مگه میشه؟ پست هم تماس گرفتم اونا گفتن تا کد پیگیری ندی کاری ازما ساخته نیست الان من موندم یغه ایرانسل بگبرم یا پست؟ موندم کی راس میگه کی دروغ؟ الان به نظر شما راحی هست؟ شاید مودم تا یک ماه دیگه به دستم نرسه چون کد پیگیری نمیدن بعدشم هرکدوم از اپراتور های ایرانسل یک چیزی میگن من چیکار کنم الان به نظرت؟
ایرانسل این بسته های ارزون قیمت رو گذاشته اونایی که بیکارن نشستن دارن دانلود میکنن.از نظر بسته ایرانسل داره خیلی ارزون تر حساب میکنه تمام مردم خریدن دارن استفاده میکنن.از اون روزی که بسته های شبانه اومد سرعت به شدت افت کرده.پیگیری هم بی فایدست چند بار هم خودم زنگ زدمنقل قول:
من آخر نفهمیدمنقل قول:
ارزون باشه میگن ارزونه!
گرون باشه میگن گرونه!
+
شما خودت رو در نظر نگیر
ممکنه خیلی از جاها حتی ADSL هم نداشته باشن
شما خودت اگر جایی باشی که شبکه کابلی خوبی نداشته باشی چیکار می کنی؟
یا اگر در محل کارت به اینترنت دسترسی نداشته باشی؟
یا زیاد خارج از خونه هستید؟
البته حرف شما تا حدودی درسته
ولی در کل هدف باید روی کیفیت باشه
در حال حاضر ایرانسل و اپراتور ها هم در حال پوشش هستند
شاید اگر کیفیت کم باشه به این دلیل باشه البته من نمی دونم و حدس می زنم
این حرف های شما رو قبول دارم و درسته . ولی به بعضی چیزها هم ربط داره الان من تو خونه خودم بهترین سرعت رو دارم با 3g ایرانسل و عالیه ولی 600 یا 700 متر اون ورتر یکی از دوستان با وجود داشتن انتن کامل و پوشش شبکه 3g سرعت نتش در حد 2g هست من خودم رفتم و تست زدم با مودم و سیم کارت خودم دیدم بیچاره راست میگه آنتن فول شبکه هم موجوده ولی نت در حد ژیان !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بله درسته اینجا هم اینجوریه منطقه به منطقه متر به متر فرق داره.شاید اونجایی که شما هستین زیاد کاربر نداره بعضی ساعات خوبه سرعتنقل قول:
من خودم وقتی میخام خرید اینترنتی انجام بدم اگه گزینه تیپاکس داشته باشه اصلا و ابدا اداره پست رو انتخاب نمیکنم مگه مجبور باشمنقل قول:
کلا اداره پست بسیار نا مطمئن هستش
ببخشید دوست عزیز ولی شما لحن حرف زدنتون طوری بود که من حس میکنم شما از این مورد ناراحتین (در مورد جمله اولتون) انگار فقط مشکلمون قیمته و تمامنقل قول:
در مورد جمله سومتون هم باید بگم شما بر چه اساسی میگین 3g 4g فقط ساختن برای موبایل ، مصارف محدود و ایمیل چک کردن
الان واتس آپ و تلگرام و فیس بو با اون همه ویدئو آنلاین و سنگین و عکس که میشه کلی حجم :n23: شد مصارف محدود
الان بازی های آنلاین موبایل که ما ازش محرومیم بخاطر وضعیت بد پینگ و سرعت و پکت لاست شد مصارف محدود و کم!
اینا فقط تکنولوژی هایی هستند مثل بقیه که دارن روز به روز پیشرفت میکنن و با اسامی دیگه ای وارد میشن و اصلا مصارف خاصی براشون تایین نشده
ADSL هم یه آشغال و مزخرف و ..... به تمام معناست (در این کشور) (با این شرکت های درپیت) که فقط بدرد لای جرز میخوره
دوستان 195 شکایت کنم این محدودیت سرعت رو از روی سایت محلمون برمیدارن؟؟؟؟
یه 2 3 روزی ازاد گذاشته بودنش تا 10 مگابیت میرفت الان دوباره محدودش کردند روی 512
اگر با شکایت مشکل پهنای باند و ترافیک دوزدی حل میشد خودم تا الان هزار باره شکایت کرده بودم به نتیجه نمیرسی شکایت کنی خیلی شیک مجلسی ایرانسل اقای که اسمشو نمیشه اینجا گفت بهت میزنگه میگه شما کاربر حقیقی هستی از 128 به بالا حق داشتن پهنای باند رو نداری مگر با داشتن نامه دانشجوی یا فلان مدرک حقوقی و میگن حد پهنای باند به ما اعلام نکردن ناراحتی استفاده نکن....نقل قول:
اینجوری بهت میگن اونوقت میخوای چی بگی؟
در واقع مشکل پهنای باند نیست مشکل محدود سازی هست از عمد محدود میکنن اونم یه منطقه خاص توی شهر رو چون کمی شلوغه و کاربر زیاد دارهنقل قول:
در واقع مشکل پهنای باند نیست مشکل محدود سازی هست از عمد محدود میکنن اونم یه منطقه خاص توی شهر رو چون کمی شلوغه و کاربر زیاد دارهنقل قول:
چرا باید این کارو بکنن؟نقل قول:
واقعا نمی دونم چرا !!!!نقل قول:
موقع تست اول میره روی 8 9 مگ بعد میشه 0.51
خوب چه کاریه!!!!
حرف ایشون یجورایی درسته شما دقت کرده باشید خیلی جاها وقتی بخوای فایل حجیمی رو دانلود بکنی بهت اخطار میده که از وای فای استفاده کنید هزینه دیتا موبایل ممکنه زیاد بشه مثلا در گوگل پلی یا زمان اپدیت رام گوشی. واقعا در همه دنیا اینترنت موبایل گرانتر از adsl هست چون گرانتر در میاد تجهیزات بیشتر می طلبه .کسی از ارزانی ناراحت نیست ولی نمیدونم چرا در ایران همه چیز وارونست!همین ایرانسل یک گیگ رو با وایمکس میده نه هزار تومن با موبایل صد تا تک تومانی!اینها یجورایی رقابت نا سالم هست که ایرانسل داره مشتری میگیره و شرکتهای adslرو از دور بدر بکنه شمایی که چند صد هزارتومن دادی مودم 3g خریدی ديگه مشتری میمونی حتی فردا روز که این طرح های ارزان قیمت برداشته شد که این اتفاق خواهد افتاد. ضمنا اگر این قیمت پایین توام با حفظ کیفیت باشه قابل قبول اما فعلا اینطور نیست از زمان عرضه این طرح ها گاها تا نود درصد افت سرعت داشتیم چون ایرانسل بابت فروش این طرح های یکروزه جدید هزینه ای نکرده.نقل قول:
اون وقت باید بهشون بگی اگه قرار بر محدودیت 128هست بیجا میکنید داخل سایتتون سرعت بسته ها رو میزنید "نامحدود" موقع فروش نامحدود هست و قانون 128یادتون نیست موقع ارائه سرویس یادتان میاد!نقل قول:
نقل قول:
ببخشیدا این تعرفه ها و مشخصات دکوری هستش واغعی نیست الان با نرم افزار دارم مانیتور میکنم ترافیکو 67 مگ دانلود کردم بعدش از من 870 مگ کم شده؟ بغیه ترافیک کجا رفته؟ بسته های که ایرانسل میده سرعتش نامحدود اره راس میگه خب 16kB سرعت این مثلا نامحدوده لازم به ذکرم که ما با دکل 800 متر فاصله داریم منتطقه ما هم خیلی خلوته بغیه پهنای باند کجا میره؟ دیشب سیم کارت اعتباری شارج کردم هزار تومان بعدش خاموش کردم امروز رفتم میبینم 140 تومان موجودی داره بغیه اعتبار کجا رفته؟ الان این سوال های منو باسد ایرانسل پاسخ گو باشه دیکه؟ زنگ زدم ایرانسل همه اینارو پرسیدم اما به معنای خیلی مزخرف پیچوندن منو اینارو محض اطلاع شما و بغیه گفتم
همیشه وقتی میخاید اینترنت کشور رو با سایر کشورها از نظر قیمت مقایسه کنید حتما به ارزش پول توجه کنیدنقل قول:
اونجا یه دست فروش یه بستنی رو 10 دلاره میده
مثالی که میشه زد اینه که
من توی یک مسابقه 1 امتیاز میارم و برای من 1 امتیاز ثبت میشه
تیم بعدی همون 1 امتیاز رو میاره و 3600 برابر من براش ثبت میکنن
یعنی 1 میلیون دلار اون ها رو 3600 برابر کن تازه میشه پول ما
مشکل ما اینه که وقتی مقایسه میکنم اینترنت اونها رو به این جزئیات توجه نمیکنیم بگذریم از وضعیت کیفیت پینگ ثبات فیلی و غیره
ویرایش برای اضافه کردن:
منم قبول دارم 3g 4g قیمتش نسبت به adsl گرونتره بحث من قیمتش نیست همونجور که اشاره کردم
ولی واقعا برای اونا چقدر دیگه گرون در میاد ! نسبت به ما
سلامنقل قول:
اقای مهندس چرا پوشش 3g سه اپراتور تو مرودشت شیراز ناامید کننده است در حد ی سایت
دقيقا منم الان دو هفتست وضعيتم همينه. سرور خارج نابود شده.نقل قول:
شما اگه مشکلی داری میتونی زنگ بزنی اپراتور مشکلتو بگی اونا خودشون پیگیری میکنن از سیستم بهتون میگن.شما نرم افزار فایروال بگیر که جلوگیری کنه از حجم خوری شما.اگه از مودم تو ویندوز استفاده میکنید تو کنترل پنل یه قسمتی هست به نام سیستم آپدیت اونو رو قسمت Not Update قرار بدیدنقل قول:
این بسته 10 گیگش خوبه . دیشب از ساعت 3 تا 6 نزدیک 9 گیگ دانلود کردم .
تفاوت سرور داخل و خارج :n04:نقل قول:
- - - Updated - - -
تفاوت سرور داخل و خارج :n04:نقل قول:
جالبه یه پست میزنی عده ای خوششون میاد و ... اما امان از کلیک بر روی تشکر
شيراز-بلوار صنايع
الان دو روزه كه ٤جي قطعه و ٣جي هم سرعتش خيلي پايين هست.
كسي از دوستان شيرازي ممنون ميشم ي آماري بگيريد.
دوستانی که از اینترنت خصوصا 3g و 4g استفاده میکنن چند نکته هست که باید بگم :
1- قبل از هر گونه چشم داشت و انتظار (چه با جا چه بی جا) و خرید سرویس اینترنت به این موضوع مهم که اینجا ایران هست و با کل دنیا فرق داره و همینه که هست و نمیشه کارش کرد فکر کنید .
2- خریدارن سرویس های اینترنت موبایل: اصلا فکر مقایسه این نوع اینترنت رو با اینترنت adsl نکنید ها! برای اینکه تو کشور ما برای این نوع نت اصلا تقسیم خط . اختصاص پهنای باند نظارت و قانون مشخصی نیست و فقط اسم داره . اینترنت adsl با این همه نظارت و قوانین نمیتونه نیازهای مارو به صورتی که راضی باشیم برطرف کنه تا باشد این نت موبایل . در ضمن زیاد هم به این تبلیغ های ماهواره و یا داخل اینترنت و کشورهای همسایه نگاه نکنید . چرا؟ برمیگردیم به نکته 1 .
و در آخر باید خدا رو شاکر باشیم که میتونیم به اینترنت دسترسی داشته باشیم اگه این هم نبود چیکار میکردیم ؟ جواب : متاسفانه باز هم برمیگردیم به نکته 1 .