سلام 4 مگابیت هم میدن به خونه میشه دوستان بپرسین
Printable View
سلام 4 مگابیت هم میدن به خونه میشه دوستان بپرسین
دوستان قضیه این پیش پرداخت چیه.اگه اعتباریش کنیم مدتی شارژش نکنیم جمعش میکنن خودشون یا بعد هم خواستیم شارژش کنیم سرجاش هس؟
برای من که 1مگ نامحدود دارم دو ماه یک بار 86 تومان میاد شاید اشتباه نوشته باشن
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
من 2 مگ نامحدود دارم از قدیم زنگ زدم پشتیبانی گفت برای شما همان قیمت قبلی نوشته شده ولی باز از کارشناس فروش بپرسید
دوستان کسی اطلاع داره چطوریه؟ اگر بخوان با قیمت جدید حساب کنند من که تخلیه می کنم چون دقیقا صرف نمی کنه برای یک اینترانت 2 مگی که یک اینترنت 512 درون خودش داره انقدر پول بدی اصلا سایتهای خارجی رو باز نمی کنه پینگش هم وحشتناک :n41:
با وصل کردن دو تا مودم به سیستم و یه نرم افزار ساده واسه یکی کردنشون.نقل قول:
به این راحتیا هم که میگید نیست، سرعت تک کانکشن با این روش زیاد نمیشه. فقط دانلود مولتی کانکشن.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
با برنامه Connectify میتونید یکیش کنید که بهترین نرم افزار در زمینه کنترل اینترته (نمیدونم میشه کرکش کرد یا نه الان)نقل قول:
الان تو عکس ابی رنگه دو مگ نامحدود مخابرات و پایینیش ایرانسله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی فکر نکنم 80-90 تومن واسه اینترنت یک مگابیت مخابرات بده واسه تک کانکشن و وب گردینقل قول:
داره میده که دانلود کنه با 32 تا کانکشن وگرنه مخابرات ارزش همین 23 تومن 512 رو هم نداره بخواهی وبگردی کنی باهاش
نقل قول:
این قیمت هایی که توی سایت مخابرات زده شده 100 درصد اشتباهه!
احتمالاً منظور مبلغ 2 ماه بوده که به اشتباه زده ماهانه. مگه میشه یه شبه قیمت سرویس های 1 و 2 مگ دو برابر بشه؟!
پست خیلی مفیدی .مدت ها بود دنبال چنین روشی میگشتم.فقط یه سوال از شما دارم.نقل قول:
ساعت رایگان ایرانسل و همراه اول با هم فرق داره.
در باره ایرانسل با تنظیم خودکار گوشی تونستم ککاری کنم که سر ساعتی مشخص اینترنتش روشن و خاموش بشه.
ولی مکنه بگید که چیکار کنم که لب تاب سر ساعتی مشخی به اینترنت وایرلس خونه وصل بشه و سر ساعت معین هم از شبکه وایرلس خونه جدا بشه ؟
قیمت کاملا درسته.نقل قول:
با این وضع اینترنت مخابرات، اینترانت 2مگ نامحدود آسیاتک به صرفه تره ماهی 75
کجا نوشته 75 تومان چیزی که من دیدم ارزانترینش که برنزی هست 1,089,600ریال نوشته من از اسیاتک رفتم مخابرات در حال حاضر هیچ کدام از شرکت ها تعرفه جالبی ندارن من هم شانس اوردم 1 مگ از قبل گرفتم
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
multi homing اینجوری نیستنقل قول:
چرا اطلاعات غلط میدید به ملت ؟
اصلا برای یوزر خونگی قابل اجرا نیست
شوما پس این پست رو توجیه کن ببینیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما manual همین connectify رو بخونی متوجه میشی چیکار میکنه
دو تا لینک شما رو یکی نمیکنه که عزیزم به ترتیب روی هر کدوم از لینکها که خالی تره مبفرسته
یعنی نه اینکه شما 2 تا لینک 10 مگ رو بکنی 20 مگ
aggregate کردن لینک که این نیست
- - - Updated - - -
شما manual همین connectify رو بخونی متوجه میشی چیکار میکنه
دو تا لینک شما رو یکی نمیکنه که عزیزم به ترتیب روی هر کدوم از لینکها که خالی تره مبفرسته
یعنی نه اینکه شما 2 تا لینک 10 مگ رو بکنی 20 مگ
aggregate کردن لینک که این نیست
نقل قول:
شما از کجا اینقدر مطمئنی؟روی قبض تلفن که چیزی نیومده! کی و کجا اطلاع رسانی انجام شد؟ یعنی از ماه دیگه اونهایی که 2 مگ نامحدود دارن باید 296 تومن پول تلفن بدن؟!
آسیاتک 2 مگ نامحدود رو میده 75 تومن؟!! لینک میدی؟
برا کاربرای جدید فقط قیمت جدید محاسبه میشهنقل قول:
عزیزم این اینترنت نیست و شبکه داخلی هست یعنی اینترانت شما فقط میتونی دامنه هایی که پسوند ir. داره باز کنی که قاعدتا سرعت چند برابر به شما میده و ارزان تر هم میشه یعنی insta فیض بوک تلگرام یوتوب snapshot و الی ماشاالله تعطیلنقل قول:
اتفاقا دقیقا همین کارو میکنه میتونید دو تا نت 10 مگ رو یکی کنید بشه بیست مگنقل قول:
حالا شاید منظور شما چیز دیگه ای هست
من ابتدا بخاطر همین یکی کردنش لایسنس قانونیشو خریداری کردم اما بعدا اینقدر امکاناتش زیاد بود که این ترکیب نتش کمتر به چشم میومد!!
شوما که خوندی ! اونوقت این رو ندیدی ؟!نقل قول:
Connectify Dispatch is a network load balancing solution and Speedify a Link aggregation service
تا اونجا که میدونم لود بالانسینگ یعنی توزیع ترافیک نه اینکه بندازه رو خلوته ! یعنی اگه با دو نرم افزار تک کانشکن دانلود کنی هر کدوم از یک لینک میگیرن و جمع سرعتت میشه جمع دو لینک !
تازه Speedify که نرم افزار دیگه این شرکت هست لینک ها رو aggregate هم میکنه
پ.ن: دوستانی که فقط قابلیت load balancing احتیاج دارن لزومی نیست حتما connectify استفاده کنن. این نرم افزار رایگان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این قابلیت رو بهتون میده.
دوست عزیز با یک وی پی ان سرور ایران میشه تبدیل به اینترنتش کرد!نقل قول:
حالا 4 مگابیت رو به خونه هم میدن دوستان یکی میپرسه بعد آپلودش چقدره؟
نقل قول:بحث های خوبی شد،نقل قول:
یه راه راحل جالب دیگه هم من بگم،
یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید، روش یه فایروال لینوکسی مثل pfsense بریزید، از این طریق هم لینک ها تون رو لود بالانس کنید
لینوکسه که مجانیه، اگه یه PC قدیمی هم داشته باشید کار Banana Pi رو براتون خواهد کرد...
پ.ن : حالی که یه لینک 1 مگ میده رو 2 تا لینک 512 نمیده، ولی در بعضی مواقع چاره ای نیست،
ما از این سولوشن ها بیشتر برای High Availability شبکه استفاده میکنیم تا Link aggregation,
ولی برای L.A هم خیلی عالی جواب میده.
تو دیواسهای سخت افزاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کارو انجام میده.
تو UTM های نرم افزاری هم Kerio Control این کارو انجام میده.
البته speedify اگه به عنوان چیز شکن استفاده بشه خوبه خودم چند ماهیه دارم از یکگیگش که رایگانه استفاده میکنم اما برای یکی کردن اصلا بدرد نمیخوره چون سرعت خیلی نوسان داره که طبیعی هم هست!نقل قول:
در مورد dispatch-proxy یادمه چند سال پیش امتحان کردم که فکر کنم هر دفعه که سیتمو خاموش کنیم باید مراحل رو از اول اجرا کنیم
dispatch رو سالهاست دارم استفاده میکنم. تنها چیزی که بعد از ریستارت لازمه این دستور : dispatch start که اونم میندازی داخل یک بچ اسکریپت و بعدش استارتاپ که دیگه نیازی به تایپ این کامند هم نباشه.نقل قول:
دلیل نوسان speedify هم مشخصه دیگه! داخل کشورهای دیگه بدون مشکل کار میکنه.
سلام دوست عزیز شما الان می تونید از dispatch به راحتی استفاده کنید من به شخصه سرعت adsl خونه رو با تری جی سیم کارت باهم استفاده می کنم که واقعا تاثیر داره می تونید از سایت -------.net فک کنم یا تو گوگل بزنید شاهوار بعد سمت راست سایت یه لینک نوشته چگونه چنتا اینترنت رو سرعتشون رو جمع کنیم همزمان استفاده کنیمنقل قول:
میشه بگید لود بالانس یعنی چی دقیقا ؟؟؟
سوال دوم برای اطمینان بیشتر از اینکه مطمئن شیم داریم علمی صحبت میکنیم
دو تا مودم چند تا ip پابلیک دارن ؟ چند تا گیتوی دارن ؟
شما چه جوری میتونی ترافیک به مقصد یک گیتوی که کلا توی یک نتورک دیگه هست رو بفرستی رو گیتوی تو یه نتورک دیگه ؟
کل مفهوم میره زیره سوال که
سلام خدمت اساتید محترم
بعضی وقتا که میام اینجا میبینم تقریبا من جلوی دوستان بی سواد حساب میشم،دوستان من براشون زیر همون خبر کامنت گذاشتم و نوشتم اشتباه تایپی دارید چون اولش زده بود 36 تومن ولی تو تعرفه ها 86 بود من گفتم خب الان شاید ارزونش کردن چه خوب شده....بعد دیدم جواب داده نوشته 86 تومن درسته فرداش هم یه سری دیگه کامنت تایید شد و اونا هم معترض بودن به این افزایش تعرفه
دیروز قسمت تالار گفت و گو پیام گذاشتم براشون که چه جوری این 2 برابر شده امروز جواب دادن که کمپین شگفت انگیز......یعنی اصلا چرت جواب دادن،بلافاصله بعدش یه پیام دیگه نوشتم که من سوالم اینه شما اینجوری جواب میدید؟؟حالا منتظرم اونو کی منتشر میکنن و چه جوابی میدن
دوستان عزیز لطف کنید برید قسمت تالارشون اعتراض کنید به افزایش تعرفه تا اگه ترتیب اثر ندادن به 190 شکایت کنیم من خودم احساس میکنم که تعرفه مربوط به 2 ماه هست و اشتباه درج شده چون الان قیمت دقیق 418300 برای یک ماه هست و اگر یادتون باشه قبلش دقیقا 43 تومن بود که یه مقدار ارزونش کردن شد 41 تومن،و به همین دلیل من میگم 86 تومن دقیقا 2 برابر 43 هست و همینطور اون زمان 74 تومن برای 2 مگ بود که الان 148 نوشته شده(تو همین اینترنت سرچ کنید اخبار چند ماه پیش سایتای خبری هست)مثلا لینک زیر
که این بعدا تبدیل شد به قیمت های 41830 و 74140
فقط امیدوارم که این کارشون اشتباه بوده باشه و تصحیح بشه چون 86 تومن برای 1مگ خیلی زیاده خیلی!!!من خودم تا همین قبل عید باید یه اینترنت 1مگ نامحدود بگیرم برای جایی و الان با این تعرفه ها نمیدونم چیکار کنم اصلا!!!
:n02:نقل قول:
چرا من باید اصلا ترافیک به مقصد یک گیت وی رو بفرستم رو گیت وی دیگه ! لود بالانسینگ چه کاری به این داره !!! لود بالانسینگ مقصد ترافیک عوض میکنه ؟! لود بالانسینگ یعنی توزیع ترافیک ! شما وقتی با آی دی ام داری دانلود میکنی و دانلودت به صورت multi thread هست لود بالانسر میتونه هر thread رو از مسیر متفاوت عبور بده و برای هر thread یک لینک جداگانه استفاده کنه.
دو مودم ، دو آی پی ، دو گیت وی و دو نتورک جدا از هم -> استفاده از یک لود بالانسر نرم افزاری مثل همین dispatch proxy -> دریافت یک تک فایل با قابلیت رزیوم توسط IDM با حداقل دو کانکشن و سرعت مجموع دو لینک ! یعنی واقعا اینقدر سخته درک این موضوع ؟!!
من تو هدر ریکوئستم نصف حجم فایل رو درخواست میدم با لینک 1 و بعد تو ریکوئست موازی دوم نصف دیگه حجم فایل رو درخواست میدم با لینک 2 ! به همین سادگی این میشه 2 تا کانکشن در IDM با استفاه از dispatch proxy
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
اشتباه تایپی نیست عزیز، کاملا خبرها با این عنوان مطرح شدند : با دو برابر شدن قیمت صورت میگیرد؛ واگذاری مجدد اینترنت نامحدود مخابرات
منبع خبری زومیت هم سایت خود مخابرات هست چون تازه امروز خبر منتشر کرد در صورتی که 3 روز پیش خبر اعلام شده برا همین میگم احتمال هم داره که رو سایتشون اشتباه وارد شده باشه فردا به صورت جدی از روابط عمومی پیگیری میکنم اگر پاسخ درست نشنوم به بازرسی خودشون و در نهایت از بازرسی وزارت خونه پیگیر میشم
اگر به اون لینک که من دادم برید و از مشترکین یه مقدار قدیمی باشید حتما این تعرفه ها یادتون هست و متوجه میشید چرا میگم شاید اشتباه رخ داده چون قبض صادر شده برای هر 2 ماه هست و اون اپراتوری که اینارو وارد سایت میکرده حواسش نبوده
البته قبول دارم که اگه اشتباه شده پس چرا قیمت پیش پرداخت که قطعا برای یک ماه هست 75 درج شده...نمیدونم فقط امیدوارم اشتباه شده باشه
شما دوستان هم خودتون میتونید پیگیری کنید ولی بدونید اگر واقعا یک شبه 2 برابر شده باشه میشه پیگیری کرد و شاید با شکایت به یه جایی برسیم اون سری قبلی که گفتن استفاده منصفانه مشمول میشه....یکم همه با هم متحد شدیم نتیجه گرفتیم مطمئن باشید هم 4 نفر زنگ بزنن بازرسی وزارت خونه(همون سامانه 190) اینا یه کاری میکنن
چه ربطی به پسوند ir داره بنده خدا. هر پسوندی باشه سرورش داخل ایران باشه با اینترانت open میشه.نقل قول:
شما که کلا موضوع رو عوض کردی رفت پی کارش
اول که میگفتید aggregate میکنه ما گفتیم نمیکنه فقط round robin میکنه
حالا الان کلا موضوع رو عوض کردید
اینا خوبه واسه خوندن
با شکایت هیچ چیز عوض نمیشه، مخابرات دوست داره گرون بفروشه و کاربر هم آزاده نخره.نقل قول:
برا کاربر قدیمی هم که همونه.
با این وضع افتضاح و فاجعه پهنای باند خارجیشون عملا این اینترانته و برای ۲مگ حتی 50تومنم زیاده در ماه.
من کی گفتم لود بالانسینگ aggregate میکنه ؟! اصلا صحبت سر aggregate کردن بود ؟ شما اولین بار این کلمه رو اینجا به کار بردید. کلا هر جور به نفعتونه پست ها رو میخونیدا ! اون که aggregate میکنه نرم افزار speedify هست یکم پست های من رو وقت بذارید بخونید دچار مشکل نمیشید. الان همین لینک که دادین رو هم حتی وقت بذارید قبل پست کردن محتواش رو بخونید خوبه براتون. الان تو همون لینک ویکیپدیا که دادین این کلمه رو جستجو کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 's Speedify مشکل حل میشه :n02:نقل قول:
ROUND ROBIN ؟!!!! آقا اینها که میگی رو کامل میدونی چیه یا نه ؟ الان راند رابین چه ربطی داشت ! راند رابین مربوط به برش های زمانه چه ربطی اصلا به این موضوع داره ؟!
در واقع مخابرات این تعرفه ها رو اضافه کردن که فقط اضافه کرده باشه وگرنه کسی نخواهد گرفت. 1 مگ مخابرات در 24/30 تهش 250 گیگ دانلود میده. حالا همین قدر رو به صورت پلکانی از آرت 1 شاتل شروع کنی بعد محدود شدن با مابهتفاوت بری آرت 2 و ... علاوه بر اینکه ارزونتر درمیاد تازه در طول روز هم اینترنت داری نه اینترانت.نقل قول:
قدیم دلمون خوش بود 512 داریم حداقال پینگمون ثابت رو 130 تا 150 میچرخید بدون تام اوت .... الان باید صبر کنی تا 2 نصفه شب بشه ، تازه پینگ تایم اوت نده بعد چی ؟ رو 280 ...
:n28::n28:
عملا با سرعت 512 نامحدود با چه سرعتی میشه دانلود کرد؟
سلام این مخابرات رو 1مگ و 512 چقدر سرعت میده پینگ چطوره ؟ وایبر تلگرام اسکایپ و اینستاگرام کار میکنه؟کسی از مرکز خازنی توحید داره؟؟الان داتک دارم ول کنم بیام؟نامحدودیش ایا نامحدوده؟ بلاخره 87000یا 43000؟
ظاهرا که این قیمت ها واقعی هستن امروز با روابط عمومی صحبت کردم تایید کرد و گفت تعرفه جدید همینه دیگه دیدم کاری نمیشه کرد رو سایت وزارت خونه شکایت کردم رو اینستاگرام وزیر هم پست گذاشتم شاید حالا یکی ببینه یه کاری برامون انجام بده