ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
نقل قول:

نوشته شده توسط milad azad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کدوم سامانه ؟

www.195.ir
شکایت کنید جواب میگیرید.واسه من نتیجه داد.تنها راهش همینه کوتاه بیاین بیچارتون میکنن.یه بار مشتریاشونو بشناسن دیگه حواسشون هست از کی دزدی کنن از کی دزدی نکنن چ تو سرعت چ حجم چ کارت شارژ
  • 03-12-2015, 10:40
    milad azad
    نقل قول:

سلام دوستان
    آقا اگه کسی ازین طرح 2020 پاییزه خرید کرده تجربشو بگه
    10 مگ سرعتشه شبانه هم داره گویا
    سرعتشو محدود میکنن یا نه؟

سرعت در ساعات رایگان از 4 تا 9 شب 122 کیلو بایت هست

تازه مواظب نباشی بعضی شب ها حجمت روزانه حساب میشه

تو روز هم سرعت رو فیبر نوری 946 کیلو بایت
  • 04-12-2015, 06:55
    mahdi-xbox
    تایم رایگان-سرعت به کیلوبایت
    داخلی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خارجی

------------------------
    دیشب 4 گیگ دانلود شده بود:n04:
    خب بزارن سرعت رو روی 2 مگ...اینطوری خودشون بیشتر سود میکنن که...اون یک درصدشون دوبرار میشه:n02:
  • 04-12-2015, 13:36
    Night2
    دیشب برای من هم سرعت دانلود داخلی بعضی وقتا از 100 کیلوبایت در ثانیه بیشتر میشد و چند بار تا 170 کیلوبایت در ثانیه رفت، احتمالا باز از دستشون در رفته، اما مشکل اینجاست که 4-5 روزه شبانه از 1% خیلی بیشتر کم میکنه، برای من هر شب بین 100 تا 200 مگ از حجمم توی ساعات رایگان کم میشه که این یعنی من باید 10 تا 20 گیگ دانلود کرده باشم در حالی که هیچ وقت از 2 گیگ در طول ساعات رایگان بیشتر دانلود نکردم که باید حداکثر 20 مگابایت از حجمم کم شه ...
  • 08-12-2015, 14:11
    mmzz91
    با سلام
    از دیروز موقع کانک شدن با خطای 718 مواجه میشم نیم ساعت هی میخوام بشم همین خطا میا بعضی وقتها اصلا کانک نمیشه ولی بعضی وقتها وصل میشه دوستان دلیل چیه
  • 08-12-2015, 16:02
    OMiD.1080p
    یک سال از شر مخابرات راحت شده بودم ... با های وب روزگار خوشی داشتم
    باز برگشتم به مخابرات البته به دلیل نقل مکان

این مخابرات هنوزم آدمیزاد نشده ...
    با اومدن یک برف و بارون ساده ... باید قید یک اتصال ساده به شبکه رو زد

از دیروز تا حالا نت هی قطع و وصل میشه...
    واقعا دریغ از ذره ایی پیشرفت
    هـــــِـــعی
  • 08-12-2015, 18:52
    alyy
    نقل قول:

با سلام
    از دیروز موقع کانک شدن با خطای 718 مواجه میشم نیم ساعت هی میخوام بشم همین خطا میا بعضی وقتها اصلا کانک نمیشه ولی بعضی وقتها وصل میشه دوستان دلیل چیه

دلیلش دزدیه دزدی.از دیروز تا الان نت من قطعه البته یکی دو دقیقه متصل میشه که تلگرامم یهو پیام میاد باز قطع میشه تا یکی دو ساعت.چراع ای دی اس ال ثابته و چراغ اینترنت خاموش.از دیروز زنگ میزنم بیست بیست میگه مشکل داریم مودمتو خاموش کن هر یه ساعت روشن کن.مسخرس واقعا.از صبح هم که بیست بیست رو برا ما از دسترتس خارج کرده بودن هرچی کلید 2 رو میزدم که به پشتیبانی وصل شه هیچ عکس العملی نداشت.اخرش بعد هزار بار زنگ زدن درست که شد قشنگ متوجه شدم خودشون پشتیبانیو درس کردن چون وقتی وصل شد به اپراتور یهو با همکارش حرف زد گفت مگه پشتیانیو فعال کردین که دوستش گفت اره گفتن مشکلا حل شده منم صداشونو میشنیدم.بعد بهش گفتم اینقد مردم ازاری نکنید وقتی مشکل داریم باید زنگ بزنیم به بیست بیست که شما هم از دسترس خارجش میکنید گفت دست ما نیست تو از مخابرات دستور میدن.خلاصه گفتم مشکل من چیه و چون رسوا شده بود گفت سیستماشون مشکل داره داره یه طرحی پیاده میکنن که ما نمیدونیم چیه ولی تا راه بیفته تختلالات هست و تو سیستم انلاین میمونید و هرچی مودمو خاموش کنید و از تلفن جدا کنید بازم تو سیستم انلاین هستید و واسه همون نمیتونید دوباره کانکت بشید باید منتظر بمونید تا افلاین بشه که معلوم نیست کی افلاین بشه و هر یه ساعت نیم ساعت مودمتو روشن کن اگه وصل شد که دیگم خاموشش نکن اگرم وصل نشد منتظر بمون.حتی گفت قبلا ما میتونستیم افلاین کنیم بعد شما انلاین بشی متصل ش ولی دیگه نمیشه و گفت من همینقدر میدونم.
    خلاصه دزدی که استخون نداره تو گلوشون گیر کنه.راحت میخورن یه ابم روش
  • 08-12-2015, 20:17
    Night2
    نقل قول:

دلیلش دزدیه دزدی.از دیروز تا الان نت من قطعه البته یکی دو دقیقه متصل میشه که تلگرامم یهو پیام میاد باز قطع میشه تا یکی دو ساعت.چراع ای دی اس ال ثابته و چراغ اینترنت خاموش.از دیروز زنگ میزنم بیست بیست میگه مشکل داریم مودمتو خاموش کن هر یه ساعت روشن کن.مسخرس واقعا.از صبح هم که بیست بیست رو برا ما از دسترتس خارج کرده بودن هرچی کلید 2 رو میزدم که به پشتیبانی وصل شه هیچ عکس العملی نداشت.اخرش بعد هزار بار زنگ زدن درست که شد قشنگ متوجه شدم خودشون پشتیبانیو درس کردن چون وقتی وصل شد به اپراتور یهو با همکارش حرف زد گفت مگه پشتیانیو فعال کردین که دوستش گفت اره گفتن مشکلا حل شده منم صداشونو میشنیدم.بعد بهش گفتم اینقد مردم ازاری نکنید وقتی مشکل داریم باید زنگ بزنیم به بیست بیست که شما هم از دسترس خارجش میکنید گفت دست ما نیست تو از مخابرات دستور میدن.خلاصه گفتم مشکل من چیه و چون رسوا شده بود گفت سیستماشون مشکل داره داره یه طرحی پیاده میکنن که ما نمیدونیم چیه ولی تا راه بیفته تختلالات هست و تو سیستم انلاین میمونید و هرچی مودمو خاموش کنید و از تلفن جدا کنید بازم تو سیستم انلاین هستید و واسه همون نمیتونید دوباره کانکت بشید باید منتظر بمونید تا افلاین بشه که معلوم نیست کی افلاین بشه و هر یه ساعت نیم ساعت مودمتو روشن کن اگه وصل شد که دیگم خاموشش نکن اگرم وصل نشد منتظر بمون.حتی گفت قبلا ما میتونستیم افلاین کنیم بعد شما انلاین بشی متصل ش ولی دیگه نمیشه و گفت من همینقدر میدونم.
    خلاصه دزدی که استخون نداره تو گلوشون گیر کنه.راحت میخورن یه ابم روش

این مشکل بیشتر از یک ساله که وجود داره، اگه به هر دلیلی به شکل غیر معمولی از اینترنت قطع بشید، وصل شدن دوبارش با خداست! منظورم از شکل غیر معمولی حالتی هست که بدون ارسال سیگنال Disconnect به سرور مخابرات از اینترنت قطع بشید، مثلا برق مودم قطع بشه یا سیم تلفن مودم قطع بشه یا به صورت دستی مودم رو خاموش روشن کنید و یا به خاطر نویز و مسایل دیگه ...

همه سرویس دهنده ها هم معمولا یه زمان تایم اوت دارن که حداکثر 5 دقیقه هست که اگر توی اون زمانی هیچ سیگنالی بین مودم و سرور رد و بدل نشه، کانکشن کاربر رو قطع شده فرض میکنه، اما مهندسین توانای مخابرات در راستای بقیه گندهایی که زدن، به این موضوع هم گند مربوطه رو زدن ...

من قبلا شک داشتم که شاید IP کم دارن و یا یه روشی ابداع کردن که پورت بین کاربرا اشتراک بزارن و پورت کم دارن که بعد از قطع شدن دیگه تا مدت زیادی نمیشه وصل شد ...
  • 09-12-2015, 00:33
    Reza31001
    دوستان طرح هایی که تو اینجا اومده طرح های حال حاضر مخابرات هستند؟

غیر از طرح های 2020 که اونجا ذکر شده طرح دیگه ای هم هست که شبانه داشته باشه؟

شبانه 4-9 چطوریه؟
    روزانش رو چند بسته میشه؟
  • 09-12-2015, 01:15
    ghnjfg
    نقل قول:

شبانه 4-9 چطوریه؟
    روزانش رو چند بسته میشه؟

شبانه این طرح ها رو 1مگ ست شده روزانه هم تا 10 مگ
  • 09-12-2015, 02:16
    HardwareMaster
    امشب سرعت بدک نبود (میانگین 7.8Mbps) !! تا اینکه یهو ملک جعفریان و اذناب در 1:40 از خواب پریده و شیرفلکه رو بستن (شد همون 2Mbps سابق) ولی ظرف همون 40 دقیقه حدود 1.9GB دریافت شد:n10:

نقل قول:

شبانه 4-9 چطوریه؟
    روزانش رو چند بسته میشه؟

مخابرات امسال طرح شبانه دار درستی نداره. آسیاتک رو نگاه می کردم طرحهای شبانه دار بهتری داشت
    طرح من از کمپین پارساله که شبانش روی 2 مگه . البته 10 روز دیگه دوره ی یکسالش خلاص میشه
  • 09-12-2015, 08:50
    abbasi.naft
    دزدی توی روز روشن
    ترافیک رزرو م رو که به ترافیک باقی مانده اضافه کرده ، 1.5 گیگ همین طوری ازش برداشته .

:n34:
  • 09-12-2015, 12:19
    Gamemaster
    کسی میتونه یه تست سرعت بزاره
    برا من سرعت در روز مهمه ایا واقعا ۱۰ مگ هست?
  • 09-12-2015, 12:32
    Gregar
    دوستان پس فردا طرح کمپینم دیگه تمومه . جایی رو سراغ دارید برم ؟

میخوام خداییش مثل مخابرات اذیت نکنه . منظورم قطعی و افت سرعت شدید و قطعی تو تایم رایگان و ... . شبانه هم بشه حداقل شبی 1 گیگ رو بگیری . اونم از ساعت 1 یا 2 شب . نه از 4 یا 5 صبح .

خوب با توجه به مشخصات ، قیمتش نمیخوام بیشتر از 20 تومن در ماه در بیاد .
  • 09-12-2015, 15:06
    Reza31001
    نقل قول:

شبانه این طرح ها رو 1مگ ست شده روزانه هم تا 10 مگ

تو همین سایتی که گذاشتم طرح های شبانه دار دو سری هستن مثلا یک هست 20ماه 100 گیگ 200 تومن
    یکی دیگه 20 ماه 100گیگ 270 تومن!

شما (یا کس دیگه) از این شبانه 4-9 گرفتید؟ با چه حجم و قیمتی؟

نقل قول:

امشب سرعت بدک نبود (میانگین 7.8Mbps) !! تا اینکه یهو ملک جعفریان و اذناب در 1:40 از خواب پریده و شیرفلکه رو بستن (شد همون 2Mbps سابق) ولی ظرف همون 40 دقیقه حدود 1.9GB دریافت شد:n10:

مخابرات امسال طرح شبانه دار درستی نداره. آسیاتک رو نگاه می کردم طرحهای شبانه دار بهتری داشت
    طرح من از کمپین پارساله که شبانش روی 2 مگه . البته 10 روز دیگه دوره ی یکسالش خلاص میشه

بله برای منم دیشب سرعت دانلود 1-1.2 MB بود (مثل روزانه) البته من یه گیگ دانلود داشتم که زود تموم شد
    متاسافانه فیبر نوری هستم و مخابرات بیخ ریشمه!
  • 09-12-2015, 16:13
    Gamemaster
    نقل قول:

کسی میتونه یه تست سرعت بزاره
    برا من سرعت در روز مهمه ایا واقعا ۱۰ مگ هست?

کسی نبود؟
    ----------------
    انلاین هم میشه ثبت نام کرد؟
  • 09-12-2015, 20:57
    ghnjfg
    نقل قول:

تو همین سایتی که گذاشتم طرح های شبانه دار دو سری هستن مثلا یک هست 20ماه 100 گیگ 200 تومن

کلا همه طرح های شبانه دار که الان برای فروش گذاشتن از 4تا9 رو 1مگه روزانه هم 10 مگه .من از این طرح ها نمیخرم ولی همه کسایی که خریدن هم همینو گفتن خیالتون راحت باشه
  • 09-12-2015, 22:40
    mahdi-xbox
    10 هزار کارت شارژ هدیه رو اعمال نکردم شکایت کردم 195 فرداش اعمال کردن:n10::n10:
  • 10-12-2015, 00:45
    masoudtr
    منم دئ تومن شارژهدیه دارم چجوری استفاده میشه
    اصلا به من کدی ندادن
  • 10-12-2015, 01:52
    mahdi-xbox
    نقل قول:

اصلا به من کدی ندادن

باید شکایت کنی سامانه 195:n10:
  • 10-12-2015, 04:58
    abbasi.naft
    دیشب هم یک گیگ از شارژم روی هوا کم شد.:n34:
  • 10-12-2015, 06:28
    HardwareMaster
    نقل قول:

10 هزار کارت شارژ هدیه رو اعمال نکردم شکایت کردم 195 فرداش اعمال کردن:n10::n10:

قضیه ی این کارت شارژ چیه؟
    و به چه کاری میاد (چی رو شارژ میکنه؟)
  • 10-12-2015, 06:31
    HardwareMaster
    نقل قول:

بله برای منم دیشب سرعت دانلود 1-1.2 MB بود (مثل روزانه) البته من یه گیگ دانلود داشتم که زود تموم شد

هه
    جالبه امشبم قضیه ی دیشب تکرار شد! نکنه این جریان مربوط به هر شبه و ما بی خبریم؟:n02:
  • 10-12-2015, 07:10
    HardwareMaster
    نقل قول:

این nمین سایتی هست که اعلام وابستگی به مخابرات و فروش adsl میکنه! و البته هر کدوم با هر سرویسهای متنوع تری نسبت به دیگری!!
    زیادی قضیه داره عجیب و مشکوک میشه. اینجوری هر کسی میتونه یک سایت الکی با دومین ir. راه بندازه و ادعای سرویسهای بیشتر و بهتری کنه تا اول جابیفته بعد یهویی پول ملت رو بالا بکشه. توی مخابرات هر کی هر کیه ظاهرا
  • 10-12-2015, 07:55
    abbasi.naft
    خوشا به سعادت دوستان که سرعت شب و سرعت روزشون یکسان و بالاست. :n13:

از شانس من ، شبها هم از شارژم مثل روز کم میشه .:n34:
  • 10-12-2015, 12:19
    mahdi-xbox
    نقل قول:

قضیه ی این کارت شارژ چیه؟
    و به چه کاری میاد (چی رو شارژ میکنه؟)

3 و خورده ای گیگ حجم هدیه است(هست)که میاد روی ترافیکت:n33:
  • 10-12-2015, 12:24
    sncod
    دارن اینترنت رو به اینترانت تبدیل می کنند اونوقت چند تا آدم اینجا از بالا رفتن سرعت دانلود شبانه خوشحالند ! چه خوش خیال
    دیشب زنگ زدم به پشتیبانی می گم سایت ها با تاخیر برای من باز میشه ! میگه عه چه جالب ! میگه با چه پروتکلی سایت ها رو باز می کنی ؟ از عمد بهش گفتم چه فرقی داره ؟ یک ساعت از رو کتاب برام خوند چه فرقی داره؟بدش بهش گفتم عزیز من , من وقتی می خوام سایت باز کنم می زنم گوگل . کام به پروتکل کاری ندارم که می خوای با حرفای گنده خودت سر منو شیره بمالی , بعد می گه این چه طرز صحبته می گم عزیز من به جای اینکه بگید مشکل داریم چرا منو تو ذهن بیمارت مسخره می کنی؟
    آخه یکی نیست بگه تایم اوت چه ربطی به پروتکل داره !
    بعد می گم ولش کن من ازت معذرت می خوام . حالا چرا پینگم بالاست؟ میگه خیلی راحته برو یه سرویس کاهش پینگ بگیر , خیلی خوبه سرعتشم عالی , بعد گفتم سایتی واسه تبلیغ نداری ازش بخرم , نمی دونم چرا قطع کرد ! می ترسم رک گوییم آخر همین اینترنت رو ازم بگیره
  • 10-12-2015, 13:10
    milad azad
    نقل قول:

اصلا به من کدی ندادن

تو پنلت میتونی قسمت کارت شارژ وارد کنی حجم بخری

• 10-12-2015, 13:14
    milad azad
    نقل قول:

این غیر عادی بودن سرعت به دلیل اختلال در سیستم اکانتینگ هست که مثل چاقوی دو لبه هست هم خوبه مثل همین سرعت بالا هم بده چون بعضی شب ها میزان مشخص حجم دانلودی میفته تو روزانه وشما به هیچ وجهه نمی تونی چیزی رو ثابت کنی(که من 2 هفته پیش این بلا سرم اومد) این حرف های پشتیبان منطقه ای بود و گفت بزودی رفع میشه

ضمنا این مشکل فقط تو بعضی آی پی ها اتفاق میفته که شانسی گیرت میاد و اگر مودم ریست بشه باز همون سرعت حلزونی نصیبت میشه وفقط در بعضی شب ها
  • 10-12-2015, 14:24
    HardwareMaster
    نقل قول:

دارن اینترنت رو به اینترانت تبدیل می کنند اونوقت چند تا آدم اینجا از بالا رفتن سرعت دانلود شبانه خوشحالند ! چه خوش خیال
    دیشب زنگ زدم به پشتیبانی می گم سایت ها با تاخیر برای من باز میشه ! میگه عه چه جالب ! میگه با چه پروتکلی سایت ها رو باز می کنی ؟ از عمد بهش گفتم چه فرقی داره ؟ یک ساعت از رو کتاب برام خوند چه فرقی داره؟بدش بهش گفتم عزیز من , من وقتی می خوام سایت باز کنم می زنم گوگل . کام به پروتکل کاری ندارم که می خوای با حرفای گنده خودت سر منو شیره بمالی , بعد می گه این چه طرز صحبته می گم عزیز من به جای اینکه بگید مشکل داریم چرا منو تو ذهن بیمارت مسخره می کنی؟
    آخه یکی نیست بگه تایم اوت چه ربطی به پروتکل داره !
    بعد می گم ولش کن من ازت معذرت می خوام . حالا چرا پینگم بالاست؟ میگه خیلی راحته برو یه سرویس کاهش پینگ بگیر , خیلی خوبه سرعتشم عالی , بعد گفتم سایتی واسه تبلیغ نداری ازش بخرم , نمی دونم چرا قطع کرد ! می ترسم رک گوییم آخر همین اینترنت رو ازم بگیره

منم نمیدونم چرا چند تا آدم اینجا از یکطرف همش مثل زنها ناله و شیون سرمیدن و از طرف دیگه از پشت تلفن به آدما فحش میدن ولی حضوری که میرسه یهو تغییر لحن داده و چهره ی مودب بخودشون میگیرن
    مخابرات همینه رفیق.هر کی خیلی خطش خرابه مجبور که نیست مخابرات زپرتی رو بگیره. خود من از 84 تا حالا ispهای مختلف رو امتحان کردم کم و بیش یکجورایی همینن. بخوای هی باهاشون چینگ چینگ کنی فقط اعصاب نداشته ی خودت رو به فاک دادی و اسمت بینشون بد در میره. رک گویی کلا یک چیز دیگست جانم
  • 10-12-2015, 14:40
    kingmostafa
    از نکات جالب مخابرات اینه که من کلا 1.4 گیگ فایل برای دانلود گذاشتم اما تو ریزمصرف 1.7 گیگ شبانه مصرف شده:n13: خب روازنه رو هم همینطوری حساب میکنن که حجما زود تموم میشه دیگه!!!
  • 10-12-2015, 14:49
    HardwareMaster
    نرخ هر گیگ در طرح 2020 (بدون مودم)
    سرویس 20 گیگ 2180 ت
    50 گیگ 2036 ت
    80 گیگ 1795 ت
    120 گیگ 1662 ت
    150 گیگ 1666 ت
    160 گیگ 1697 ت
    170 گیگ 1679 ت
    180 گیگ 1664 ت
    200 گیگ 1637 ت
    220 گیگ 1615 ت

با در نظر گرفتن طول دوره ی 20 ماه
    و اینکه نرخ هر گیگ ترافیک آزاد بالاست (حدود 3600 ت)
    نتیجه اینکه بصرفه ترین سرویسش طرح 120 گیگ هست (100 گیگ ترافیک + 20 گیگ هدیه)
    ضمنا همونطور که حدس می زدم 2020 خرید سرویس از 38113.ir و نمایندگی های دیگه رو بخاطر احتمال بروز مشکلات مالی و عدم پیگیری های بعدیش توصیه نمیکنه:eh:
  • 10-12-2015, 16:13
    Gamemaster
    الان از ۲۰۲۰ بگیریم رو ۱۰ مگ میبندن ایا؟
  • 10-12-2015, 19:30
    sncod
    نقل قول:

منم نمیدونم چرا چند تا آدم اینجا از یکطرف همش مثل زنها ناله و شیون سرمیدن و از طرف دیگه از پشت تلفن به آدما فحش میدن ولی حضوری که میرسه یهو تغییر لحن داده و چهره ی مودب بخودشون میگیرن
    مخابرات همینه رفیق.هر کی خیلی خطش خرابه مجبور که نیست مخابرات زپرتی رو بگیره. خود من از 84 تا حالا ispهای مختلف رو امتحان کردم کم و بیش یکجورایی همینن. بخوای هی باهاشون چینگ چینگ کنی فقط اعصاب نداشته ی خودت رو به فاک دادی و اسمت بینشون بد در میره. رک گویی کلا یک چیز دیگست جانم

چرا عزیزم مجبورم ! می فهمی زوریه زوری

- - - Updated - - -

نقل قول:

چرا عزیزم مجبورم ! می فهمی زوریه زوری
  • 10-12-2015, 22:17
    HardwareMaster
    پیامک آمد که فلانی با توجه به رو به اتمام بودن دوره ی شما به 851CC.COM مراجعه کرده و %70 تخفیف بگیرید! عجب
    رفتم نرخ سرویس هاش رو که مال مخابراته نگاه کردم بمقدار ناچیزی کمتر از 38113.ir/taarofe.aspx بود تست کردم زمانی که به درگاه بانکی وصل میشه نه تنها از تخفیف و این صحبتا خبری نیست بلکه مبلغ بالاتری نسبت به 38113.ir و خود مخابرات 2020 میخواد کسر کنه! لابد به بهانه ی ارزش افزوده و این مزخرفات
    عجب خر تو خریه توی این مخابرات. انگار هر کدوم از کارمندانش رفته یک سایت جعلی راه انداخته به نیت چاپیدن مشترکین بی اطلاع:V23:
    همشون یک کاسه ای زیر نیمکاسه دارن. حواستون جمع باشه به این سایتهای تقلبی شون اعتماد نکنین
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 425 از 452 اولاول ... 325375415421422423424425426427428429435 ... آخرآخر