منم هی حجم میخریدم بابت اینکه شبانه رایگان نداشت و 2 برابر حجم خریده دانلود شبانه داش این صبا نت بعد تا اینکه از آغاز سال 96 همون طرح نیمه نصفه!! دانلود شبانه 2 برابر حجم رو هم برداشتن و منم دیگه در خواست جمع آوری دادم!! رسیدگی نمیکردن برای ارسال و جمع آوری از سرویس دهی!! 3 بار در خاست دادم در طول یکماه!! دفعه سوم جدی برخورد کردم و اول در خاوست جمع آوری از طریق پنل دادم و بعد 2 روز بعدشم از طریق نمایندگی شهر ساکنش بودم تامس گرفتم که خط رو تخلیه کنید بعد ش فرداش تماس گرفتم که چرا میخواید از شرکت ما تخلیه بشید و برید ؟؟
گفتم: سرویسهای شما شبانه نداره و بدر من نمیخوره ....بعد 30 دقیقه صحبت خام نشدم و سر حرف ماندم گفتن باشه پیگیری میکنم برای تخلی خط و .....
3 روز گذشت هیچ تغییر در پنل کاربری نشد!! و خط برای جمع آوری اسال نکردن!! دوباره تماس گر فتم که من رو با مسول جمع آوری خط از سرویس وصل کنید وصل نکردن منم گفتم باشه: من چند روزه در خواست مع آوری کردم و هیچ اقدامی نکردید اگه بازم تا 48 ساعتد دیگه اقدامی نکنید من به 195 شکایت میکنم و تخلف تون رو گزارش میدم .... گفتن باشه موردی نداره . بعد نیم ساعت مسول تخلیه و جمع آوری سرویس تماس گرفت که جمع آوری نکنید و ..... بعد آخر سر گفت طول میکشه کارتون من پیگیرش هستم ...
گفتم: من چند روزه از درخواست جمع آوریم میگذره قبلشم با شما تلفنی گفتم که مع آوری سرویس انجام بدبد و شما مطلع شدید و گفتید پیگیرید و الکی گفتید سرویس شما جشنواره هست و ققابل برگش تینست و! الک گفتید من با دفتر مرکزی تماسم گرفتم که اونا گفتن همچین چیزی نیست و شما دروغ گفتید !! با این حال هم لطفا جمع آوری کنید مگه ب چقدر کار داره با یک کلیک ارسال میشه درخواس جمع آوری سرویس دیگه دارید منو اذیت میکنید.. آخر مسئول تخله و جمع آوری گفتن باشه ساعتای 9:30 بود . بعدش ساعتای نزدیک به 14 ص ظهر بود که پیامک آمد که خط شما در حال جمع آوری هست و خلاصه کلا بعد 9.10 روز با کلی توضیح و گزارش خط تخلیه شد البته بعد از 3 روز که جمع آوری رو در خواستش رو ارسال نکردن به مخابرات من گزارش تخلف به 195 فرستاده بودم اونها هم دیگه پاسخ و بررسی کردن یعنی 4.5 روی بعدش که خط جمع آوری شده بود از 195 پاسخ شکایتم نوشته بودن که خط جمع آوری شده!! و خلا صه 2 ماه و چند روز از دست اشن شرکت صبا نت راحت شدم مجبور بودم بابت هر گیگ 3000 پول بدم بهشون تازه کمترین حجمی که میگرفتم معمولا 20 .30 گیگ در 10 روز بود بالاترن بسته حجم اضافه شون که 120 گیگ بو درو 3 .4 با گرفته بودم!! حجم 70 یگم داشت اونم گرفته بودم. شبانه رایگان لازم دارید برید یک شرکت دیگه