128نقل قول:
دان ستریم اکثر افراد رو روی 2mb میبندن ولی چه فایده وقتی محدود میکنن
Printable View
128نقل قول:
دان ستریم اکثر افراد رو روی 2mb میبندن ولی چه فایده وقتی محدود میکنن
بچه ها سرعت دی ال سرویس POL - 1024 چنده ؟!
پینگشم لطف کنین! 4.2.2.4 :46:
سرعت رو که 2 مگابیت می بندن حدود 240-250 کیلوبایت روز ها بهت میده.نقل قول:
پینگشم بین 300-400 هست.
گول تماسهای پشتیبانی پارس آنلاین رو نخورید اینها همش سرکاریه از دوستان خواهش می کنم سریع با سازمان تنظیم مقررات تماس گرفته و اگر کندی سرعت چه در روز و چه در شب دارید رو حتما اطلاع بدید
پارس آنلاین دیگه داره شورشو در میاره سرعت شبانه رو خیلی محدود کرده حتی بدتر از دایل آپ
سلام
دوستانی که با کندی سرعت مواجه هستند و پشتیبانی سعی در پیچوندن داره با این قسمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در میان بزارید من خودم پیغام دادم اینا بهتر از سازمان مقررات رادیویی پیگیری میکنند اگه تعداد پیام ها زیاد بشه زودتر پیگیریشن
اوه اوه سازمان تنظیم مقررات . بنده خدا شرکتا از خداشونه سرعت بالا نامحدود بدن .ولی حیف که اسلام دست و پاشونو بسته.نقل قول:
دوستان اینترنت دیشب 2 ساعت قطعی داشته؟! (از ساعت 4 تا 6)
کسی به مورد مشابهی برنخورده؟
ببخشید ما تازه اومدیم روی پارس آنلاین
اگه میشه بگین چطور میشه از سرویس شبانه استفاده کرد؟
منظورم اینه که یوزر و پسور اکانت فری شبانه چیه ؟
ممنون
پست اول تاپیک رو بخون توضیح داده:31:نقل قول:
سرویس شبانه یوزر و پسوورد خاص نداره و خود به خود از 1 تا 6 رایگان حساب میشه . البته بعضی جاها باگ داره . پست اول این تاپیک رو بخون تا بیشتر متوجه بشی :31:نقل قول:
نه من که مشکلی نداشتم دیشبنقل قول:
چرا منم دیشب فقط تونستم 786 مگ دانلود کنم البته من با ساکس وصل بودم !!! شاید پورت HTTPs قطع بوده !نقل قول:
ببین چی شده سرعت شبانه من از 4 گیگ رسیده به 350 مگ در شب کسی می دونه مشکل از چیه
دوستان راهی برای کم کردن سرعت برای استفاده در بازی آنلاین هست چون خیلی زیاد از حجم کم میکنه
اگه مشکلتون مقطعی هستش و هر چند وقت یکبار دانلودتون اینجور میشه که پس ایراد از منطقه مخابراتیه ولی اگه خیلی وقته از سرویس پارس آنلاین ناراضی هستین بهتره بیخیالش بشین و بیخودی هم پای پارس آنلاین پول خرج نکنید.نقل قول:
اینا پستهای قبلی شما تو همین تاپیکه:
(( ببین چی شده سرعت شبانه من از 4 گیگ رسیده به 350 مگ در شب کسی می دونه مشکل از چیه ))
((پارس آنلاین دیگه داره شورشو در میاره سرعت شبانه رو خیلی محدود کرده حتی بدتر از دایل آپ ))
((گول تماسهای پشتیبانی پارس آنلاین رو نخورید اینها همش سرکاریه از دوستان خواهش می کنم سریع با سازمان تنظیم مقررات تماس گرفته و اگر کندی سرعت چه در روز و چه در شب دارید رو حتما اطلاع بدید))
((آقا سرعت خیلی افتضاحه شده به زور دانلود میشه کرد))
((دو شبه که سرعت واقعا افتضاح شده من دیشب 100 مگ دانلود داشتم در حالی که تا قبل از این تاریخ شبی سه گیگ دانلود داشتم))
((تحریم حق مسلم ماست با این اوضاع))
((دیشب سرعت فاجعه بود کلا من 20 مگ گرفتم 6 تا 7 صبح مدام قطع وصل شده بود
همین الان هم تورنت نهایت تا 10 کیلوبیت بیشتر نمیشه لینک مستقیم 35 با فشار مدام تازه))
انتخاب با خودتونه ولی اگه وضعتون در این حد افتضاحه توصیه من اینه که بیخودی پولتونو حروم نکنید. حیفه پول مفت پای این نت داغون بریزین.
چه جالب می تونستید یه پیشنهاد خیلی بهتر از این بدیدنقل قول:
حیف آدمی با این همه روحیه کاری که میاد تمام پستهای منو در میاره و بعد راه حلی این چنینی پیشنهاد میده
قبلا از isp های دیگه هم که سرویس می گرفتم اونها هم این شیطانها رو زمانی که در اوج و پولو پله بودند در می آورند نمیشه که
هر بار دست رو دست بزاریم و نظاره گر باشیم که اونها هر کاری خواستند انجام بدن تازه با سرویس های گیگی 6000 هزار تومانی این کار دزدی محض هست به نظر من باید یه مرجع قانونی محکم پیدا کنیم و جلوی این دزدی رو بگیریم
به نفع ماست که این فروش به صورت گیگی برداشته بشه
پیشنهاد بهتری می توانستید بدیدنقل قول:
نمیشه که هر روز دست رو دست گذاشت و شاهد این باشیم که isp ها هر کاری که خواستن بکنند
تازه به سرویس گیگی 6000 هزار تومانی این یه دزدی و فرقی با اختلاص نداره
سلام دوستان پارس آنلاین در منطقه امامت چطوره؟ پینگش و سرعت آپ و دانش و نمونه عرض کنید لطفا
من لایزر بودم که به آسیاتک منتقل شدم راضی نیستم
هرچند در جریانم که اینترنت کلا اوضاع خوبی نداشته تو این دو سه هفته تو همه شرکتا درکل ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
تهران - منطقه امامت (پیروزی)
پولتونو پاش حروم نکنید و اعصابتونو خورد نکنید.برید سراغ یه سرویس دیگه.چه پیشنهادی از این بهتر؟:13:نقل قول:
مثلا کدوم شرکت بهتر !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
انتخاب بهتری وجود نداره.بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کنیم.بیشتر پولی که ما تو پارس آنلاین هزینه میکنیم بخاطر دانلود شبانش هست.پس اگه گسی باشه که از دانلود شبانه پارس آنلاین خیری ندیده نباید بیخودی پولشو هدر بده.نقل قول:
دیدن همه ی پستهای یه نفر خیلی روحیه ی کاری نمیخواد. خرجش سه تا کلیکه.نقل قول:
حرفایی که میزنین حرف دل خیلیهاست و همه (از جمله خودم) دوست داریم که فروش به صورت گیگی برداشته بشه و خط یک مگ با دانلود نامحدود داشته باشیم اما همه میدونیم که اگه محدودیت حجمی برداشته بشه همه شرکتها سرعتاشونو پایین میارن.در واقع این خط پر سرعتی که الانشم دارن با محدودیت میدن خودش یه جور دور زدن قانونه و گرنه حق این کار رو هم ندارن.
شما چه سرویسی دارین که گیگی 6000 تومن براش هزینه میدین؟
من بازم میگم همه پولی که ما تو پارس خرج میکنیم بیشتر به خاطر دانلود رایگانشه و گرنه هیچ کس برای یک گیگ 6 تومن پول نمیده.
من خط یک مگ دارم که هزینش ماهی 20 تومن هست(2 گیگ ماهانه).نمیشه که بگم ماهی 10 تومن برا یک گیگ میدم.من ماهی بالای 60 گیگ دانلود دارم پس هزینه هر گیگابایت برای من میشه کمتر از 350 تومان.
به ضرر ماست که این فروش به صورت گیگی برداشته بشه چون دوباره به عصر دیال آپ بر میگردیم.
سرعت شبانه و روزانه اومده پایین
سرعت شبانه افتضاح شده! من که اشتراکم این ماه تموم شه میرم از پارس. 3 سال مشترکش بودم :19:
دوستان عزیز.
بر طبق قانون جدید هیچ شرکتی حق ارائه محدودیت حجمی به مشترکان خودش رو نداره مگر اینکه نوع سرویس هاش مورد تایید سازمان تنظیم مقررات باشه.
و همچنین جدول تعیین نرخ خدمات ADSL توسط سازمان تعیین شده که مشاهده میکنید.
از روز ابلاغ این قانون یعنی مورخه 24 مرداد سال 90 این قانون به تمام 11 شرکت PAP ابلاغ شده و لازم الجراست.
هرگونه تخطی از این قانون به کاربر حق شکایت رو داده است.
همونطور که میدونید تا کنون هیچ شرکتی حاصر به زیر بار رفتن به این قانون نشده و ازش سر باز زدن.
این وظیفه تک تک ماهایی هست که ADSL داریم که این قاونو را تا زمانی که اجرایی بشه پیگیری کنیم!
دوستان ما هم اکنون در برنامه چهارو توسعه هستیم و قانون محدودیت 128 ابلاغ شده. شایان ذکر هست که برای برنامه پنجم توسعه نیز قرار بود محدودیت 512 کیلوبیت تصویب بشه که نشد! و بنا به دلایلی محدودیت 128 کیلوبیت باز هم برای چند سال آینده تصویب شد.
پس!
اگر ما یه کاری رو انجام ندیم اون روز رو میبینید که تمام کشورهای همسایه از 1 تا 3 گیگابیت اینترنت برای منرل اساتفاده میکنن و ما کماکان درگیر 128 کیلوبیت و پینگ های فضایی خواهیم بود.
این وظیفه همه ماست که این قانون رو پیگیری کنیم و برای این کار:
1. به هیچ وجه به ISP خودتون زنگ نزنید! چون اونها نمیخوان قانون رو اجرا کنن.
2. طرف مخاطب شما سازمان تنظیم مقررات هست که مجری قانون در این زمینه هست. با این سازمان فقط مکاتبه کنید.
3. شماره تماس سازمان:
آقای سهرابی - سازمان تنظیم مقررات.
021-88113770
بعد از تماس میگین که شرکت ما قانون جدید رو رعایت نمیکنه و میخواهیم که شما پیگیری کنید.
با حرف شما موافقم و همیشه گفتم که باید به گونه ایی این شرکت رو سر جاش بشونیمنقل قول:
اگه دوستان موافقن همگی زنگ بزنیم
پارس آنلاین در کنار سرویس محدود سرویسهای نامحدود هم میفروشه.با قیمت و سرعت پایین.یعنی اینطور نیست که شما مجبور به انتخاب طرحهای محدود باشین.طرحهای نامحدود هم داره.فرض کنیم بخواهیم زنگ بزنیم به نظر شما چه اتفاقی میفته؟اول اینکه باید با سرعت دانلود 220 کیلوبایت خداحافظی کنیم (چون طبق قانون کشورمون کاربرای خانگی حق دانلود با سرعت بالاتر از 16 کیلوبایت رو ندارن).و دوم هم اینکه همه ی کاربرای خانگی که از شرکت پارس آنلاین سرویس های 256 و 512 و 1024 رو بدون ارائه مدرک گرفتن به دادگاه احضار میشن.(پارس آنلاین رسما اعلام کرده در این زمینه مسئولیتی نداره و ارائه مدرک استفاده اداری به عهده کاربر هستش).در ضمن قانون محدودیت سرعت 16 کیلوبایت (128 کیلوبیت) برای کاربرای خانگی توسط سازمان تنظیم مقررات به همه شرکتهای خدمات دهنده اینترنت ابلاغ شده حالا بریم بهشون بگیم پارس آنلاین به جای سرعت 16 کیلوبایت به ما سرعت 220 کیلوبایت میده؟که چی بشه؟این اینترنتی هم که الان داریم نابود بشه؟ شما داری از ما میخوای قانونی رو پیگیری کنیم که میخواد سرعت دانلود کاربرای خانگی رو به 16 کیلوبایت کاهش بده.نقل قول:
در پاسخ به دوست گرامی در مورد اینکه با اجرای این قانون سرعت خانگی به 16 کیلو بایت کاهش مییابد باید بگم همین الان هم در ساعات رایگان شب میبینید که سرعت به شدت افت میکنه. چون توی 24 ساعت فقط توی 5 یا 6 ساعت رایگان رو میتونید نامحدود دانلود کنید. پس فرصت کمی دارین و همه سعی میکنن در این ساعات محدود دانلود های حجیم خودشون روانجام بدن. اما اگر نامحدود داشته باشن لازم نیست توی یه ساعات مشخصی دانلود کنن و این دانلود در کل 24 ساعت شب و روز پخش میشه پس افت سرعت بسیار کمتر خواهد بود. اما چون این طرح نامحدود برای اولین بار در کشور اجرا میشه احتمالا تا یک ماه مردم زیاد دانلود میکنن اما به مرور این نیز عادی خواهد شد و این مشکل رفع خواهد شد.
سلام دوستان
من به احتمال زیاد می خوام بعد 2 سال برگردم پارس :31:
حالا می خوام ببینم سرعت دانلود روز و مخصوصا شب POL-512-2G و POL-1024-2G چقدره؟
و آیا پارس از روی مصرف شبانه کاربر رو محدود می کنه؟ یعنی اگه شبا زیاد دانلود کنم بعد یه هفته سرعت شبم یهو میره رو 5 KB?
وضع قعطی چطوره؟ اون موقع معمولا ماهی 1 بار برا چند ساعت مشکل داشت؟
اگه کمکی می کنه مخابرات شهید رجائی تهرانه (کریمخان)
من سرویس یک مگ دارم و سرعتم روزها 220 کیلوبایته و شبها هم از 100 کیلوبایت کمتر نمیشه و شبها حدود 3 گیگ دانلود دارم.پارس آنلاین بر خلاف شاتل کسی رو بخاطر دانلود زیاد محدود نمیکنه.اگه زیاد اهل دانلود هستین سرویس یک مگ بگیرین چون سرعتش با 512 یکیه اما دانلود شبانش بیشتره و یه جورایی میشه گفت مخصوص اوناییه که اهل دانلود های زیاد هستن.نقل قول:
پ ن : دوستان دیگه ای هستن که با سرویس یک مگ شبها 4 گیگ و 5 گیگ هم دانلود دارند.
تا حالا چند تا پست زدم هنوز مورد تایید قرار نگرفته مشکل چیه؟
مرسی دوست عزیز. من در اصل می خواستم از حداقلش مطمئن شم که این جور که شما می گین 100 حالا یه ذره بالا پائین. :46:نقل قول:
خواهش میکنم.:10:نقل قول:
اگه منطقه مخابراتی خیلی خیلی شلوغ باشه سرعت با یک مگ ممکنه به 85 کیلوبایت برسه اما میتونم بهتون اطمینان بدم دانلود شبانتون از 2.5 گیگابایت کمتر نمیشه.البته از ساعت 12:30 تا 6:59 یعنی با ترفند.
QUOTE=csssaeed;7001723]پارس آنلاین در کنار سرویس محدود سرویسهای نامحدود هم میفروشه.با قیمت و سرعت پایین.یعنی اینطور نیست که شما مجبور به انتخاب طرحهای محدود باشین.طرحهای نامحدود هم داره.فرض کنیم بخواهیم زنگ بزنیم به نظر شما چه اتفاقی میفته؟اول اینکه باید با سرعت دانلود 220 کیلوبایت خداحافظی کنیم (چون طبق قانون کشورمون کاربرای خانگی حق دانلود با سرعت بالاتر از 16 کیلوبایت رو ندارن).و دوم هم اینکه همه ی کاربرای خانگی که از شرکت پارس آنلاین سرویس های 256 و 512 و 1024 رو بدون ارائه مدرک گرفتن به دادگاه احضار میشن.(پارس آنلاین رسما اعلام کرده در این زمینه مسئولیتی نداره و ارائه مدرک استفاده اداری به عهده کاربر هستش).در ضمن قانون محدودیت سرعت 16 کیلوبایت (128 کیلوبیت) برای کاربرای خانگی توسط سازمان تنظیم مقررات به همه شرکتهای خدمات دهنده اینترنت ابلاغ شده حالا بریم بهشون بگیم پارس آنلاین به جای سرعت 16 کیلوبایت به ما سرعت 220 کیلوبایت میده؟که چی بشه؟این اینترنتی هم که الان داریم نابود بشه؟ شما داری از ما میخوای قانونی رو پیگیری کنیم که میخواد سرعت دانلود کاربرای خانگی رو به 16 کیلوبایت کاهش بده.[/QUOTE]
نه بابا دادگاه کجا بود . سرعتمونو 128 می کنن .
انقدر هم زنگ بزنیم زنگ بزنیم نکنین . هر کی به قانون و انضباط عقیده داره تشریف ببره 128 مخابرت نامحدود بگیره.چون طبق قانون سرعت بالای 128 بدون مدرک حرام مطلقه و به نظام ضربه می زنه.
حالا با ذکر یک مثال سخنمو تموم می کنم" یه گدا دم در خونه ما با بلندگو نعره میزد و روضه می خوند. این برادر عقب افتاده من با موبایل زنگ زد 110 که بله من سر درد دارمو اینها . 110 هم گفت الان مامور می فرستیم اقا شب شد یارو بساطشو جم کرد رفت خونشون پلیس نیمود که نیومد.
و
قربون آدم چیز فهم.:10:منم دارم میگم اگه واقعا شرکتها بخوان قانونی عمل کنن سرعت همه ما میشه 16 کیلوبایت.در مورد اون دوستمون نمیدونم اما من 100 سال سیاه حاضر نیستم پای اینترنتی که سرعتش 16 باشه یه ریال هم خرج کنم.به قول آمریکایی ها:
!!!No Way in HELL
این منطقه بیشتر اداریه پس فکر نمی کنم مرکز مخابراتیش شبا اون قدر شلوغ باشه ولی والا بعد از این 6 ماه آخر که شاتل گند زد و منم 90% موقع ها محدود بودم من به همون 85 هم راضیم :31:نقل قول:
راستی راهی هست که من بتونم رانژه الان خطمو زودتر کنسل کنم؟ مثلا مستقیم از خوده مخابرات؟ چون شاتل به من گفت 15 روز طول می کشه در صورتی که پارس گفت 7 روز! (اگه جاش اینجا نیست ببخشید نمی دونستم کجا بپرسم)
رانژه شدن خط یا از رانژه در اومدنش کاریه که تو مخابرات کمتر از 5 دقیقه طول میکشه.اما شرکتی که ازش اینترنت میگیرید باید درخواست رو به مخابرات بفرسته و اونا هم خط رو از رانژه خارج کنن.معمولا نباید بیشتر از یک هفته طول بکشه اما این 15 روزی که گفتن به این خاطره که میخوان یه خورده وقت بگذره تا مثلا شاید یه کاربر که هر روز به اینترنت نیاز داره به خاطر این چند روز دوری از اینترنت از تصمیمش منصرف بشه و تو همون شرکت بمونه.نقل قول:
شما هنوزم از این ترفند استفاده می کنی؟ آخه تو پست اول زده "بخاطر تغییر در سیستم پارس انلاین دیگر قابل اجرا نیست"؟نقل قول:
بله هنوز کار میکنه و چیزی از ترافیک کم نمیکنه. بهتره اینجور بگیم که تو اکثر مناطق کار میکنه و فقط تو بعضی جاها از کار افتاده و جواب نمیده.نقل قول:
کسی میدونه سرعت دانلود و آپلود در برنامه BW METER رو چند باید گذاشت تا در بازی آنلاین زیاد از حجم کم نکنه و به راحتی بشه بازی کرد؟