منم برای همین فناوری گفتم!:n09:
به نظر شما بجای خرید وایمکس استفاده از همین فناوری برای خود گوشی بهتره؟:n27:(چون در واقع میخوام اکثر مواقع با گوشیم به اینترنت برم!):n09:
Printable View
منم برای همین فناوری گفتم!:n09:
به نظر شما بجای خرید وایمکس استفاده از همین فناوری برای خود گوشی بهتره؟:n27:(چون در واقع میخوام اکثر مواقع با گوشیم به اینترنت برم!):n09:
رایتل خیلی گرونه، پینگشم بالاتره، اما به لحاظ پوشش بهتر از وایمکسه (یعنی بهتر خواهد شد). برای استفاده ی همراه قطعاً عالیه، ولی در نظر داشته باشید که دانلود شبانه ی رایگان نداره، هزینه هاشم فعلاً بالاس (مثلاً 1.5 گیگ 512 ماهی 21 تومن).
درود
حدودا ۱ ماهی میشه که چراغ آنتن اصلا ثابت نمیشه (چند لحظه ۴تا چراغ روشنن بعد چند لحظه خاموش و همینطور ادامه داره!) البته گاهی اوقات(مثلا هر ۲-۳ روز یه بار) برای ۵-۶ ساعت وصله اما باز...
جای مودم رو هم عوض کردم، کلی هم خاموش روشن کردم اما فایده ای نداشت.
بنظرتون مشکل چیه؟!
:n13:
در ضمن رایتل (کلن 3g) باتری موبایلت رو سه سوت خالی میکنه.نقل قول:
خود سیم کارت؟؟:n13:نقل قول:
در ضمن رایتل (کلن 3g) باتری موبایلت رو سه سوت خالی میکنه.
یا استفاده ازش؟؟؟:n13:
چرا؟؟چقدر؟؟؟؟؟؟؟؟:n28:
وقتی از سیم کارت 3g توی موبایلتون استفاده بکنی مصرف باتری خیلی بیشتر میشهنقل قول:
کلن تکنولوژی 3g اینجوریه
انتن های رایتل اپتیمایز نیستن از لحاظ ارسال دیتا در نتیجه شارژ گوشی ها سری خالی می شه ..شما در اروپا مصرف باتریتون با 3 جی از ایران کمترهنقل قول:
سیمکارت دیتاش به چه دردی میخوره؟؟:n13:
بهتره سوالتون رو تو تاپیک مخصوص خودش مطرح کنید. اینطور هم دیگرانی که سوال شما رو دارن استفاده می کنند و هم بحث این تاپیک به انحراف کشیده نمیشهنقل قول:
این سیمکارت همونطور که از اسمش مشخصه فقط برای استفاده اینترنت هست و نمیشه باهاش تماس گرفت.
همچین چیزی نیست. بهتره یه سرچ تو گوگل بکنید درباره ی راه های بهینه سازی مصرف باتری در گوشی ها (و مخصوصا اسمارت فون ها). یکی از راه های اصلی رو که همه پیشنهاد میدن خاموش کردن 3g و استفاده از 2g در تمام موارد بجز اینترنت هست.نقل قول:
پس task manager را باز کنید و در حالت more details به تب Performance بروید و لینک Resource monitor را بزنید.نقل قول:
در آنجا همه ارسال و دریافت را به تفکیک نرم افزار میبینید.(ویندوز8)
حرف شما درسته اما نه براى رايتل،باخاموش كردن 3g در رايتل كلن آنتن ميرهنقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
دوستان من تازه مبین نت گرفتم. 25 گیگ + 5 گیگ هدیه ماه رمضان. من فقط 90 مگ استفاده کردم اما حجم باقیمانده رو تو سایتش نوشته 24.91 گیگ! خاموش روشن هم انجام دادم چند بار نشد.
نکنه 5 گیگ هدیه دروغی بیش نبوده!؟
برای شما هم اینجوریه؟ البته اگه تو رمضان گرفتید.
sent from samsung Glxy GS2 using tapatalk 4 beta
طبق گفته خودشون 5 گیگ رایگان رو بعد از 72 ساعت اعمال میکنننقل قول:
نه عزیز درسته ، شما باید ۷۲ ساعت صبر کنی تا حجم هدیه اضافه بشهنقل قول:
منم ۲ مگ ۶ ماهه زدم ۱۲ گیگ ، بعد ۳ روز شد ۱۷ گیگ
منم دوباره ADSL دار شدم:n02:
دیروز بود که تصمیم گرفتم برم مخابرات.
امروز صبح ساعت 9 رفتم و 9:15 کارم تموم شد.حتی 1 ریال هم (فعلا)ازم پول نخواستند!!
در کمال تعجب ساعت 1 زنگ زدن که وصله!! :n04:نظر خودم روی 10تا 15 روز بود!
به خاطر اینکه پینگش نسبت به مبین خیلی بهتره حتی سرعت 512 از 1 مگ نوروزی فعلیم بهتر به نظر میرسه:n13::n19:
من که دیگه طرف مبین نمیام پیشنهاد میکنم شما هم طرفش نرید.از قطع وصل زیادش و پینگ بالاش که بگذریم ولی از این حجم های کم و گرون فروشیش نمیشه گذشت:n24:
دیگه ما رفتنی شدیم:n03: بچه ها دلم براتو تنگ میشه:n28: عضویتم 2009 بود و فعالیتم 2013!! حالا شاید 7-6 سال دیگه سال 2020 برگردم:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه.نقل قول:
من که از مخابرات خیری ندیدم. :n21:
دوستان من از طرح 6 ماهم 25 روز مونده حالا موندم تو ماه رمضون دوباره بخرم بخاطره 5 گیگ اضافه یا صبر کنم بلکه طرح جدیدی داد مثلا برای عید فطری چیزی . نظر شما چیه ؟
یه سوال دیگه الان دو مگ رو چه جوری میبندن؟ قبلا دو مگ داشتم سرعت دانلودم حدود 250 بود الان چه جوریاست؟؟؟
این 6 ماه که 512 گرفتم و واقعا ضرر کردم ( چون هم سرعتش رو از قبل پایین تر بستن هم چند روز بعدش طرح نوروزی اومد:n30:!!) قبلا دانلود رو 95k بود الان 60 بالاتر نمیره به هیچ وجه!! شبا هم اصلا کلا بیخیال!!!!:n21:
وضعیت دانلود در این لحظه فاجعه :n21::n21:
ipت چیه؟نقل قول:
دانلود از ----------- یک ساعت پیش خوب بود ولی الان دروبره 100-120 هست
سلام
من دیروز ( بیست و چهار ساعت پیش)یک طرح را انتخاب کردم و ثبت هم شد( کمتر از دویست مگ هم مصرف کرده ام) ، الان به دلایلی پشیمان
شدم و مایل به تغییر طرح هستم ، به مبین نت که زنگ زدم ، می گفتند که امکان ندارد، مگر اینکه این طرح( و گیگابایتهای آن ) سوخته شود تا یک
طرح جدید بتوانید بگیرید، یعنی هیچ راهی ندارد !
راستی یک سوال دیگر ، یک نفر می گفت که سرعت یک مگ مبین نت، دوبرابر 512 نیست بلکه شاید سی درصد سریعتر باشد ، این قضیه
درست است؟!
ممنون از پاسخگویی،
اولش 130 بود عوضش کردم 178 شد ولی فرقی نکرد، جمع سرعتم با دانلود از سه سرور مختلف میشد 64.نقل قول:
درسته منم نگفتم که در رایتل باید خاموش کرد. من گفتم در سایت های خارجی یکی ازنقل قول:راه های اصلی رو که همه پیشنهاد میدن خاموش کردن 3g و استفاده از 2g در تمام موارد بجز اینترنت هست. اما من قبل تر گفتم کلا استفاده از رایتل شارژ گوشی رو سریع تر خالی میکنه و چون هم 2g نداره که آدم 3g رو خاموش کنه، باتری به شدت سریع خالی میشه.
مال منم دیشب وحشتناک گند بود. متوسط سرعت دانلود رو تو ساعت های مختلف ببینید:نقل قول:
معلوم نیست چکار می کنه. به هر منطقه یه ای پی میده.نقل قول:
هر دوشون مال مبین نت هستند؟
این چه نرم افزاریه؟نقل قول:
بله هردو مبین نت هستن.نقل قول:
مانیتورینگ پهنای باند DMUMeterنقل قول:
NetWorx هست که خیلی هم از du meter بهتره.نقل قول:
بروبچ انگار خبری از طرحی برای عید فطر نیست ؟!!! بنظرتون بازم صبر کنم یا نه ؟ صبر کنم یا برم یه طرح 6 ماهه بگیرم که 5 گیگ هم رایگان داشته باشه ؟!!
سلام خدمت همه دوستان من از اول منطقه ای که سکونت داشتیم تحت پوشش adsl نبود و مجبور شدم وایمکس مبین نت بگیرم اما جدیدا فهمیدم که خط ما تحت پوشش adsl اومده و از یه طرف هم تعرفه های مبین نت واقعا داره نجومی میره بالا و هر ماه که میخای یه طرح جدید بگیری میبینی دوباره قیمتا گرون شده واسه همین میخاستم adsl بگیرم کسی میدونه که میشه جایی این مودم وایمکس فروخت یا با با مودم adsl تعویض کرد ؟؟؟؟
ممنون
خیر .نقل قول:
مگه این که با دوست و آشنا ...
دوستان کسی اکانت اپلودباز داره؟
سرعت شبانش چطوره؟
چه سایت های فیلماشونو توی اپلودباز اپ میکنن؟
ممنون
سوال دوم:اشتباهه.تقریبا در اکثر طرحهای مبین نت،سرعت اسمی بسته میشه.نه کمتر و نه بیشتر(فقط نا محدودهای 24 ساعته ممکنه کمتر بسته بشوند و مرحوم طرح نوروزی هم بالاتر بسته میشد)نقل قول:
اما در طرحهای عادی همون سرعت اسمی بسته میشه:512 کیلوبیت 64 کیلوبایت دانلود،1 مگا بیت 128 کیلوبایت دانلود
مهمترین مسئله ترافیک منطقه هست.
نقل قول:درسته، اضافه شد :)نقل قول:
sent from samsung Glxy GS2 using tapatalk 4 beta
دوستان من از طرح 6 ماهم 25 روز مونده حالا موندم تو ماه رمضون دوباره بخرم بخاطره 5 گیگ اضافه یا صبر کنم بلکه طرح جدیدی داد مثلا برای عید فطری چیزی . نظر شما چیه ؟
یه سوال دیگه الان دو مگ رو چه جوری میبندن؟ قبلا دو مگ داشتم سرعت دانلودم حدود 250 بود الان چه جوریاست؟؟؟
این 6 ماه که 512 گرفتم و واقعا ضرر کردم ( چون هم سرعتش رو از قبل پایین تر بستن هم چند روز بعدش طرح نوروزی اومد:n30:!!) قبلا دانلود رو 95k بود الان 60 بالاتر نمیره به هیچ وجه!! شبا هم اصلا کلا بیخیال!!!!
من بودم ریسک نمیکردم و همین 5 گیگو میچسبیدم .
دقیقا همینطوره .مثلا من تاحالا 79 رو نتونستم بگیرم.شما خوش شانسی که میگیری.پس همیشه دنبال37 ام که اونم دیشب سرعتش نصف بود ولی الان درسته .نقل قول:
سرعتش خوبه ولی نه عالی .بالاخره سرورهاش خارج هستند. من که راضیمنقل قول:
بیشتر رضایت هم برای اینه که تقریبا اکثر سایت های دانلود اونجا اپلود می کنند. تقریبا هر فیلیمی که بیاد با یه سرچ تو اپلودباز راحت میشه 7-8 لینک ازش پیدا کرد که رو سرورهای مختلف اپلودباز هست میشه با یکم حوصله بهترینش رو انتخاب کرد
بنظرم دیشب کلا دانلود خوب نبود. اتفاقا 79 رو هم گرفتم خیلی بدتر از مبین نت بود. با همون 5 مبین نت ادامه دادم.نقل قول:
40 روز گذاشته هنوز تعمیرات دکلا تموم نشده
منطقه ما که سیگنال نداره
اهــــــــــــــــــــواز
مطمئنی مودمت درسته؟ :n02:نقل قول: