لطفا جواب بدید من منتظرم!!!
Printable View
لطفا جواب بدید من منتظرم!!!
سلام به همگی دوستان
من میخوام یه مودم بخرم ولی بین دوتا مدل موندم Dlink 2750U , Aztech 5005N
لطفا دوستان اگه اطلاعاتی درمورد مرغوبیت و کیفیت Aztech دارن راهنمایی کنن
در مورد مودم 2750 هم یه سوالاتی برام پیش اومده
1-وقتی توی اینترنت در مورد این مودم سرچ میکنم دو مدل رو نشون میده 2750U و 2750U1 که قیمتاشون یکم فرق داره البته زنگ زدم گارانتی گفت که هیچ فرقی باهم ندارن و جفتشون یکی هستند
2- من شنیدم که این مودم با دونوع آنتن موجوده یک نوع 5dbi و یک نوع 2dbi که زنگ زدم گارانتی گفتند 2دسیبل نیست و 5 دسیبله , ولی توی سایت اصلی سازنده توی مشخصات این مودم نوشته که دوتا آنتن 2 دسیبل داره ولی توی سایت شرکت ایزی نوشته که دوتا آنتن 5 دسیبل داره . آخرش ما نفهمیدیم 5dbi یا 2dbi ?:n13:
این مدل 2750 مشکل خاصی نداره؟ آنتن دهیش چطوره؟
دوستان لطفا اگه اطلاعاتی درمورد این دو مودم دارین لطفاهرچه سریعتر بیان کنید آخه قیمتا داره میکشه بالا میخوام زودتربخرم.ممنونم ازهمتون
سلامنقل قول:
آزتک را پیشنهاد نمی کنم چون فکر نکنم گارانتی خوبی داشته باشه، اولین تجربه مودم ام هم با همین برند بود که مشکل لینک پیدا کرد
اقا امین من منتظر جواب شما هستم!!!
سلام
دوستان نیاز به فیرمور مودم dlink 322t دارم , کسی اگه داره ممنون میشم بزاره.
سلام
یه سوال دیگه:n20:
بین tplink 8961 و dlink2750 کدوم رو پیشنهاد میدید و چرا؟
2- dlink2750 مشکی. مشکل خاصی داره که سفیدش رو پیشنهاد میدن؟ مشکلش برطرف شدنی نیست؟
2750 سفید بهتر هستش!!نقل قول:
مشکی ها اکثرا به ایراد بر میخورن و هس باید ریست شن
============
دوستانی که دی لینک 2730 دارن :
با وایرلس دستگاه موردی ندارن ؟ من وقتی میخوام وصل شم همش بهم لیمیت کانکت میده و اصلا پینگ نمیده و به مودم در واقع وصل نمیشه :n13: با اینکه مودم آک هستش ( 40 روزه خریداری شده ) هر کاری هم کردم درست نشد !! یعنی وقتی مودم رو ریست میکنم اول وصل میشه ولی بعد از 30 ثانیه لیمیت میزنه :n13:
برو تنظیمات adsl ببين dial up mode رو always on هستش و تيك keep alive فعاله؟نقل قول:
اگه نبود بزار رو حالتایی که گفتم.
ولی اگه از اول رو این حالتا قرار داشت, always on رو تغيير بده به on demand و زمانشم حداکثر بزار, ببین فرقی میکنه؟
اگه بزام نشده modulation رو بزار رو adsl2+ و بقيه رو غير فعال كن شايد درست شه.
اگه بازم نشد دوباره از تنظیمات adsl مقدار lcp eco interval و clp failure مقاديرشو ببر خيلى بالا ببين باز فرقى ميكنه.
ديگه چیزی به ذهنم نمیرسه!
والا به مودولاسیون که نمیتونه ربط داشته باشه اونم چک کردم !! ولی گزینه های بالا رو چندین و چند بار اینور اونور کردم !! نشد که نشد :دینقل قول:
اصلا یه ایراد عجیبیه !!اگه بخواد لیمیت بده باید همون اولش لیمیت بده نه دیگه بعد از چند ثانیه وصل شدن :n13:
==============
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من بیشتر رو مود g.dmt استفاده میکنم (تو این حالت پینگ داخلیم 20 هستش ولی تو بقیه حالات پینگ داخل 40) ولی رو مود های دیگه هم تست کردم همون هست
به DHCP مربوطه احتمالا ! دستی آی پی بده ببین مشکل حل میشه ؟!!نقل قول:
دوستان یه مودم 2750دی لینک دارم چطوری میشه میزان آنتن دهی وایرلس رو به بیشتر حد ممکن بذارم؟
سلام خدمت دوستان
چند روز پیش یک مودم 2750 سفید رنگ خریدم.
و خودم به راحتی کانفیگش کردم.
و با ایپدم به راحتی بهش وصل میشم ، ولی خواهر با گوشی آندرویدیش نمیتونه اون را پیدا کنه.
لپ تاپ هم پیداش نمیکنه اما با یک گوشی نوکیا N78 تست کردم اون هم به راحتی پیداش کرد.
و جالب اینکه وقتی سیستم را که با کابل شبکه بهش وصل هست خاموش می کنم بعد گذشت مدتی روی لپ تاپ و گوشی آندرویدی پیداش میشه و راحت بهش وصل میشه.
به نظرتون مشکل از چیه؟
مربوط به تنظیمات مودم هست؟
نمیتونه به فایروال سیستم ربط داشته باشه؟
خیلی مشکل اعصاب خورد کنی هست.
از دوستان اگه کسی میتونه من را راهنمایی کنه.
سپاس فراوان :n16:
نمیدونم مشکل از کجاس ولی این کارو یه امتحان کن:نقل قول:
برو تو تنظیمات تو بخش local network از پایین صفحه يه ip اختصاصى برا كامپیوتر رزرو کن حواست باشه ip كه ميدى تو بازه درست باشه(بالاى همون بخش dhcp بازه صحيح مشخص شده. اگه با ماله من فرق نداشته باشه این ip برات جواب ميده: 192.168.1.50) ببين فرقى ميكنه؟
مثلِ اینکه یکی دیگه از کاربرا هم مشکلی شبیه به من را داره.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بازه هم به شکل زیر هست.
مک آدرس سیستمم را چجوری میتون پیدا کنم؟(برای تکمیل کادر زیر میخوام که گفتید.)
سلام
من امروز یک مودم TP-link مدل TD-W8951N خریدم.اول میخواستم zyxel بگیرم ،اما مشتری که داخل مغازه بود گفت TP -link ببری بهتره....4 پورت رو خریدم 85...نمیدونم همین هست قیمتش..؟!
متاسفانه قبل از خریدش نتونستم از نت استفاده کنم تا در مورد خرید مودم بهتر بدونم.چون مودم قبلی خراب شده بود
الان که سرچ کردم خیلی ها Tp -link رو تایید نکردن..بعضی ها هم گفتن خوبه ...
ممنون میشم از دوستان راهنماییم کنید...کدام مدم بهتر هست...یا این مدلی که گرفتم خوبه یا نه؟؟!!
اکر نه که سریع عوض کنم
و سوال دیگه ای که دارم اینه که چرا 9v هست ...اکثرا 12v هستن مدم ها؟!
مودمم linksys wag 120 n هست وضع نویز خطم خوبه متاسفانه مودمم هر 5 دقیقه چراغ اینترنتش قطع میشه از دوستان کسی این مودم نداره؟؟
هر کاری بگین کردم حتی فریمور هم اپ کردم نسخه 1.00.16 بود اوردم به 1.00.12 تو قسمت modulation گذاشتم رو G.dmt حتی MTU 10 تا 10تا کم کردم درست نشد!!
به گارانتی زنگ زدم کاری انجام نشد!!گارانتیش تموم شده..
از دوستان دارنده این مودم همچین مشکلی دارند راهنمایی بفرمایید:n28:
با سپاس
توی فرومهای خارجی جستجو کن ! سرطانه این مودم:n27:نقل قول:
راهای زیادی هست:نقل قول:
خب ip رو همون 192.168.1.50 بده.
اگه با رزور کردن ip درست نشد برا لپ تاپ یه روش هست که معمولا درستش میکنه ولی برا گوشی راهی نمیدونم. حالا یه امتحان کن اگه نشد بگم لپ تاپو چیکار کنی.
ویرایش:
برا اون لینک که دادی یه راه حل نوشتم تو هم امتحان کن ببین رو تو هم جواب میده؟
چرا سرطان؟! :n04: با سیستمای ایران سازگاری نداره؟نقل قول:
من خودم خیلی ازش خوشم اومده بود میخواستم بخرمش ولی پولم نمیرسید...
کلا مشکلداره :n15:نقل قول:
نقل قول:
با سلام
دوست گرامی ، من این مودم رو دارم و چون برد وایرلسش ضعیف بود ، مودم D-Link 2750 U رو گرفتم و با مودم سیسکو هم مشکلی نداشتم غیر از وایرلسش .اما مشکل شما :
1_ بررسی کنید که خط تلفن شما نویز نداشته باشه ، برای فهمیدن این مورد لینک زیر رو در مرورگرتون وارد کنید تا به صفحه ی پنل مودم وصل بشید :
2 - برای هر پریز تلفن که بهش دستگاهی وصله ، یک اسپیلتر مرغوب مثل D-link تهیه کنید و سعی در برطرف کردن نویز خط و جدا سازی کابل تلفن از کابل برق کنید که روی سیم تلفن نویز نندازه
3_ در صفحه ی اول مودم ، دنبال گزینه ای به نام MTU باشید که عدد پیش فرضش 1492 است و شما عددی بین 1450 تا 1492 را انتخاب کنید و ذخیره کنید.این کار ارتباطی با لینک DSL مودم ندارد اما کیفیت و سرعت اینترنت با ثبات تر میشه
4_ انجام دستور سنجس ping : که وضعیت شبکه ی شما رو نشون میده و هر چه ریزش بسته یا Pocket Los داشته باشید و عددی که کنار گزینه ی time نشون میده بیشتر باشه ، اینترنت بی کیفیتی خواهید داشت
5 _ در گام آخر ، با بخش پشتیبانی شرکت ارائه دهنده ی خود تماس بگیرید.
موفق باشید
هر دو کار را انجام دادمنقل قول:
اون روشی که تو اون تاپیک مطرح کردید فقط کیفیت منطقه تحت پوشش را بهتر کرد.
این روش هم تاثیری نداشت سیستم را روشن که میکنم دیگه تو لپ تاپ پیداش نمیکنم.
پورت lan مودم كه سيستم بهش وصل شده رو عوض كنين بازم فرقى نميكنه؟نقل قول:
اومدم پست قبل را ویرایش کنم که پاسخ داده بودید.(ممنون از شما.)نقل قول:
با اون 2 تا کاری کاری که گفتید، مشکل گوشی بر طرف شد ، یعنی راحت پیدا میکنه و هربار هم که قطع و وصل بشه مشکلی نیست.
ولی لپ تاپ یک بار وصل میشه و وقتی قطع میکنم دیگه پیدا نمی کنه.
سپاس :n16:
اين كارو يه بار انجام بده:نقل قول:
اين برنامه رو رو لپ تاپ دانلود کن و اگه ازت اجازه خواست تا یه درایور نصب کنه اجازه بده:
بعد هر وقت وایرلست تو لپ تاپ قطع شد این برنامه رو باز کن, بعد چند ثانیه ببندش و بلافاصله برو لیست وای فای رو نگا کن ببین مودم توش ظاهر میشه, همین که ظاهر شد بهش وصل شو.
البته بعضی لپ تاپا این برنامه رو پشتیبانی نمیکنن, مونده به شانست!
**من احساس میکنم مشکل از لپ تاپت باشه که این مشکلو داره ایجاد میکنه.**
سلام دوست عزیزنقل قول:
راحترین کار عوض کردن کانال wifi هست
امتحان کن
بزار کانال 10 یا 11
واسه مک بوک منم همینطور بود درست شد
میتونی از تنظیمات مودم کشورتو امریکا انتخاب کنی و کانال بزاری رو حالت اتوماتیک. تو امریکا استفاده کانالای وافای 11 به بعد ممنوعه به خاطر همین دستگاهایی که از چیپای آمریکایی استفاده میکنن با مودمای ما مشکل پیدا میکنن.نقل قول:
این راهو امتحان کردیم گویا مشکل لپ تاپ یه چیز عمیقتره.نقل قول:
خود شما هم میتونی از تنظیمات مودم کشورتو امریکا انتخاب کنی و کانال بزاری رو حالت اتوماتیک. تو امریکا استفاده کانالای وافای 11 به بعد ممنوعه به خاطر همین دستگاهایی که از چیپای آمریکایی استفاده میکنن با مودمای ما مشکل پیدا میکنن.
والله همه این کارا رو کردم جز تست اسپلیتر حالا شک دارم چون این tp-link 8811 زپرتی بدون اسپلیتر عالی کار می کنه!! نویز هم من چک کردم هم isp من..نقل قول:
حالا برای تست مودم دادم دست دوستمون نتیجه اعلام می کنه اسپلینتر من معمولیه لطفا مرا راهنمایی کنید چه مدلی تهیه کنم برند خاصی هست؟؟
یعنی اگه مشکل از همین باشه خاک دو دستی تو سر شرکت ارائه کننده باید ریخت که الان همین مدل نزدیک 200 می فروشن یه اسپلیتر کنارش نمیدن!!!:n24:
ماجرا ادامه دارد..
linksys wag120n دویست تومنه ؟!!:n04::n29:نقل قول:
سلام بچه ها ..خسته نباشین من دیروز ویندوزمو عوض کردم ...ویندوز 8 نصب کردم سی دی درایور لپ تاپم هم مخصوص ویندوز 7 هستش و داریور وایرسم نصب نشد! مدل لپ تاپم asus x44h هستش ... الان لپ تاپم کانکشن مودم رو نشون میده ولی وقتی کانکت رو میزنم و پسورد رو میزنم ارور میده ..میشه کمکم کنین؟ خیلی به اینترنت وایرلسم نیاز دارم ....با کابل کارم راه نمیفته ...اگه میشه میتونین اگه مشکل از درایوره ...درایورشو برام بذارین؟ اخه خودم که اصلا پیداش نکردم!
سلام من میخواهم یک مودم وایرلس بخرم، میخواهم امکان این را داشته باشد که هنگامی که چند نفر باهم به اینترنت وصل میشوند سرعت اینترنت بطور مساوی بین آنها تقسیم شود و اگر یکی دانلود میکند طوری نشود که بقیه قادر به وبگردی نباشند و یا به عبارت دیگر اولویت سرعت با کسی باشد که ویگردی میکند نه کسی که دانلود میکند، اگر چنین مودمی وجود دارد که بشود این تنظیمات را در آن اعمال کرد و برد آن طوری باشد که حداقل برای دو طبقه جواب دهد لطفا معرفی کنید.ممنون
شما همون CD رو بذار بعد روی فایل ست آپ اون راست کلیک کن و پراپرتیز و بعد این کار رو بکن:نقل قول:
همچین چیزی موجود نیست:n02:نقل قول:
من که گفتم خیلی ازش خوشم اومد ولی چون گرون بود نتونستم بخرمش! :دینقل قول:
البته الآن میهن مارکت رو دیدم زده بود 170 هزار تومان
نقل قول:نقل قول:
D-Link 2730U ( مودم خودم )
D-Link 2750U
TP-Link 8960N
TP-Link 8968N
این یه ویژگی هست به نام QoS که در هر مودمی برای منظور های خاصی تنظیم میشه. برای مودم هایی که گفتم - اونطور که توی سایتشون هم گفته شده - قابلیت این رو داره که پهنای باند رو بین IP ها به صورت یکسان به اشتراک بزاره ( البته من هنوز برای خودم رو امتحان نکردم، ولی چک کردم دیدم یه همچین قابلیتی داره ). تازه تگ تبلیغاتی مودمای جدید TP-Link هم همین تقسیم پهنای بانده
D-Link 2750U و TP-Link 8960N و TP-Link 86968N تا دو طبقه رو هم راحت آنتن میده چون دو تا آنتن 5 دسیبلی دارن
نقل قول:تا اونجایی که من میدونم به این قابلیت میگن ip-qos که با qos فرق داره :n01: از بین مودمهایی که نام بردین 8968 و 8960 چنین امکانی رو به کاربر میدن !نقل قول:
همش چرت و پرته !!!نقل قول:
من خودم یه شبکه 5 تا سیستمی دارم !! اصلا و ابدا درست کار نمیکنه :n02:
============
در ضمن امکانات wag 120 خیلی کمه (قبلا 80 تومن بود ) ارزش نداره این همه پول رو بدید بهش:34:
نقل قول:پس این زبون بسته چی میگه؟! :n29: کنترل دسترسی کاربر دیگه چیه؟نقل قول:
اگر هم داشته باشه زیاد تاثیر گذار نیس :Dنقل قول:
چون من که عملا خودم دیدم وقتی یکی اینترنت رو مصرف میکنه عملا سرعت اون یکی خیلی میاد پایین با اینکه :
ایناهاش! IP QoS رو پیداش کردم !!! :n09:نقل قول:
ویرش افتاد به جونم که روش استفاده ازشو پیدا کنم :دی
مودمت چیه؟
ماله tplink يه خورده فرق داره. به كاربر اجازه ميده برا هر ip مشخص يه پهنای باند مشخص تعیین کنه. اسمشو گذاشته ip qosنقل قول: