پس به ریسکش نمیارزه، همین فلاکتو تحمل میکنمنقل قول:
Printable View
پس به ریسکش نمیارزه، همین فلاکتو تحمل میکنمنقل قول:
دوستان من میخوام خطمو از رانژه این شرکت دزد در بیارم، از طریق سایت امکانش هست یا با زنگ کارش حل میشه؟؟؟
از کجا باید ریز مصرف و مقدار شارژ باقی مانده رو چک کرد؟
آره منم دارم البته 50 روز دیگه تموم میشه و بعدش پرواز بسوی نامحدود شرکت ایکس بدون هیچ محدودیتی:n19:نقل قول:
فولاد شهر اصفهانی؟؟نقل قول:
اگه هستی پ خ بده تا اسمشو بگم بهت
الان شرکت X :n09: داره سرعت 2 مگ میده نامحدود با سرعت دانلود فیکس 256 کیلو بدون هیچ گونه محدودیتی ماهانه 90 هزارتومان نه قطعی داره نه محدودیت ونه دزدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این لینکی که گذاشتم برید
مشخصات رو پر کنید هر سه گزینه رو , بعد یه صفحه باز میشه و همه چیز گویاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برای شیراز و چند تا شهر دیگه به جای crm باید بنویسید 711نقل قول:
اگه از طریق نماینده ثبتنام کردی باید از همون طریق جمع کنی اگه از سایت ثبتنام کرد ی از قسمت خدمات اینترنت>اینترنت پر سرعت>جمع آوری که عکس بمب هستنقل قول:
اقا منم ازین شرکت میرم
نامحدود تهران گیشا کدوم شرکت بهتره؟ این شرکت x چیه همه میگن خوبه به مام بگین :n01:
سلام دوستان
وقت بخیر
کسی از دوستان از سرویس 10 مگ گرفته ؟؟
(10240) - اينترنت پرسرعت شهاب
اگه کسی گرفته بگه ببینیم چطوریاست اوضاعش ؟؟
ممنون
آقا منم در همون حوالی زندگی میکنم به ما هم معرفی کنید :|نقل قول:
من حدود یک هفته است پس از تمام شدن شارژ یکساله ام از آسیاتک رفتم؛ الان هم مخابرات هستم و واقعا دوباره فهمیدم که باید سرویس 512 سرعت 64 الی 70 بده.
اما یک نکته برای عزیزانی که میخوان از اسیاتک برند: بنده دو هفته مانده بود که شارژم تموم بشه فرم درخواست جمع اوری را از پنل کاربری ام ارسال کردم و در نهایت شگفتی پس از تماسی که پشتیبانی آسیاتک باهام برقرار کرد و علت را جویا شد، 5 روز بعد سرویسم قطع شد و همون روز هم با حضور فیزیکی در مخابرات استانم سرویسم دایر گردید. البته این روند برای عزیزانی است که از طریق اینترنت ثبت نام کرده بودند و وبه جمع آسیاتکی ها پیوسته بودند صورت میگیرد
دروود.
دوستان اين اينترنت آسياتك چه مرگشه ؟ .الان يك هفته هستش كه مدام پشت سرهم ١٠ الي ٥ دقيقه قطع ميشه باز ٥ دقيقه وصل ميشه باز قطع ميشه .
يعني در روز ١٠٠ بار اين قطع و وصل ميشه براي شما دوستان هم اينطوري هستش ؟
شركتش هم زنگ ميزنم هيچ خري گوشي رو جواب نميده ديگه اعصاب براي من نذاشتن .
اره والا منم هر وقت بازی میکنم یهو وسطش یهو قطع و وصل میشه..... باید زودتر فرار کرد از اسیاتک!نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر مشکل خطی ندارید و مطمئن هستید که snr خطتتون اوکی هست
حتما تخلیه کنید و از شرکت دیگه ای بگیرید
ديگه واقعا حالمو داره اين شركت بهم ميزنه . دوستان پارس آنلاين چطوره ؟ سرعتش خوبه ؟ ساعات رايگان داره ؟
نه درست بود تا همين چند روز پيش. جالبه كه همسايمون هم از آسيا تك اينترنت گرفته اونم مشكل من رو داره و اينترنتش همش قطع و وصل ميشه .نقل قول:
ممکنه مرکز مخابراتیتون یک گندی زده باشه! حتما SNR و Line Attenuation خطتون رو چک کنید.نقل قول:
این هم کیفیت خط بنده. مشکلی میبینید در این عکس ؟نقل قول:
طبق این عکس که بله داغونه!!!!نقل قول:
از توی تنظیمات مودم هم کیفیت خط رو بزارید
اینم خدمت شما.نقل قول:
جالبه زنگ هم میزنم آسیایک کسی جواب نمیده. شرکت مثل اینکه صاحاب نداره.
کیفیت خطتتون جالب نیستنقل قول:
rate 1780 ماکزیمم سرعت دانلود 200 تا میده به شما
و قطعی فراوان هم باید داشته باشید
snr زیر 12 = قطعی
با این شماره تماس بگیرید
021-82144000
من هر وقت زنگ زدم جواب دادن
ولی الان مشکل از خطتتون هستش دوست عزیز
از دم در هم بررسی کنید
بله دوست گرامي به همين شماره زنگ ميزنم . الان بعد از ١٥ دقيقه انتظار جواب دادن . مثل اينكه مشكل از طرف خود شركت هستش.نقل قول:
پس احتمالا توی مرکز به قول دوستمون داشتن دستکاری میکردننقل قول:
با این حال شما همیشه حواستون به خطتتون باشه
چه آسیاتک چه شرکت دیگه
موفق باشید :n01:
قديم با يك بار ريست كردن مودم كيفيت خطم بهتر ميشد ولي خب الان اينا ميگن مركز مخابرات تون مشكل پيدا كرده. در هر صورت ممنون ؛)نقل قول:
اول سر خط چک کنید(سیم کشی داخلی را قطع کنید و مستقیم وصل کنبد به اسپلیتر و مودم و بدون اسپلیتر هم چک کنید) ببینید میزان سیگنال به نویزتون افزایش پیدا میکنه یا خیر اگر پیدا نکرد ،زنگ بزنید 1544 بخش پشتیبانی بگید بررسی کنند، در نهایت اگر میزان سیگنال به نویز افزایش پیدا نکرد باید سرعت بسته شده روی خطتتون را کاهش بدن تا مشکلتون حل بشه.نقل قول:
اقا دیشب اسیاتک قاطی کرده بود ، سرور خارجی 400 تا میداد ولی داخلی واقعی بود ، برا بقیه هم همینجوری بودد؟؟ :n05:
شبا اسیاتک rate منو میاره رو 3400 و max rate هم میشه 6000 ولی صبح با ی ریست درست میشه، ولی در کل من قبلا max rateام 12000 بود از وقتی اسیاتک گرفتم اومده پایین!نقل قول:
سلام
من 1024 دارم سرعتم از 500 شده 100 kbps
هرچی زنگ میزنم 1544 هم زمان انتظارم به صورت صعودی افزایش پیدا میکنه
کسی مثل من این مشکل رو داره ؟
سلام یکی سرعت شبانه وحجم دانلود همه سرویسهای شبانه رایگان رو بگه؟از 128 تا 10مگ ممنون
شما که یه ساعت قاط زده بود :)نقل قول:
مال من هر دو سه شب یه بار اینجوری میشه :)
:n02: نمیدونم ماله منم شاید زیاد اینجوری میشه منتهی من حوصله ندارم نصف شب بیدار بمونم ببینم ایا اینجوری هس یا نه !نقل قول:
راستی ماله من فقط سرور خارجی اینجوری بود ، ماله شما داخلیم بالاس؟
کسی میدونه سرعت 512 اسیاتک چقدر دانلود میده
روزانه بسته مرکز حداقل روی 2مگ بسته میشه شبانه هم حدود 60 65نقل قول:
داداش چی شد نفهمیدمنقل قول:
من الان سرویس 1 میگ دارم سرعت دانلودم 650-700 هست حالا میخوام بدونم 512 چقدر دانلود میده
همونطور ک گفته شد بستگی به مرکز مخابرات داره، ولی من خودم ک 512 دارم ، از سایت با هاست اسیاتک 700 و سایتهای دیگه 400 ، شبانه هم که همون 64.نقل قول:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز در شبانه دان استریم شما کم میشه یا اینکه از طریق اکانتینگ سرعتتون رو محدود میکنن؟
دان استریم برا من از ساعتای 7-8 اینا کم میشه، ولی با ی ریست درست میشه،نقل قول:
شبانه از طریق اکانتینگ محدود میشه، البته بعصی موقع ها هم نمیشه با 400 تا دانلود میشه کرد :n02:
سلام .
بچه ها من خطم خیلی قطعی داره . مال شمام همینجوره ؟
حداقل 30-40 بار قطع می شه
از مودمم عکس گرفتم می ذارم .
مشکل از کجاس ؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نویز روی خطتتون هست.نقل قول:
SNR Downstream خیلی کمه
کنار درب ساختمون سیم ورودی تلفنتون را جدا کنید و مودم را با اسپلیتر و بدون آن وصل کنید به سیمی که از مخابرات اومده اگه اون عدد 10 افزایش پیدا کرد مشکل از سیم کشی و تجهیزاتی هست که به خط تلفن وصله اگه تغییر نکرد زنگ بزنید پشتیبانی1544 بگید سر خط چک کردید تغییر نکرده میزان سیگان به نویز
این که شما دنبالش من چند ساله کارشم 99% شرکت ها هم تست رفتم 99% از طریق کانتینگ هست :n02:نقل قول:
خدا نسل و ریشه این آسیاتک و بکنه!!
از بس قطع میشه!!جدیدا هم که از ساعت 12 شب به بعد تا صبح پیج بزور باز میکنه
خدا کنه این 40 روز تموم شه از دست این دزدا خلاص شیم!!