نقل قول:
دوست عزیز به واحد فنی شرکت مراجه کن فردا مشکلت رو پیگیری کن 100% حل میشه
موفق باشید
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز به واحد فنی شرکت مراجه کن فردا مشکلت رو پیگیری کن 100% حل میشه
موفق باشید
دوستان الان سرعت محدود ها چطوره؟
من چند وقتی نامحدود اندیشه 1024 داشتم که بد نبود، اما الان دیگه خیلی دانلود ندارم و فقط سرعت نیاز دارم (البته اونم خیلی نیاز ندارم :دی) به خاطر همین یه سرویس ارزون و قابل قبول میخوام بگیرم (هرچی ارزون تر بهتر :دی)
128 محدود و 256 محدود چطورن؟؟ (اندیشه - شاتل - مخابرات و ...)
اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم یه آماری بده
دوستان
بحث شخصی و پیگیری و شکایت از همدیگه و تهدید و ... اینجا هیچ جایی نداره ، این موارد باشه برای دادگاه و داد سرا /
این پست آخرین تذکر در رابطه با منحرف کردن تاپیک هست /
پیشاپیش ممنون از توجه دوستان
نقل قول:
سلام دوست عزیز شما میتونی از سرویس 128 اندیشه استفاده کنی بدون هیچ مشکلی سرعتش روی 30 هست 256 برای ساکنان شهر رشت سرعت 60 و 70 هست
درمورد شاتل باید بگم در اغاز اریه سرویس به کاربر ها خوب عمل میکنه و بعد از چند هفته محدودیت ایجاد میکنه مخابراتم فعلا تعطیل هست
الان زنگ زدخ 2020 دختره می گه به زودی مشکل سرعت بر طرف می شه
می گم به زودی یعنی کی
میگه معلوم نیست ولی تا 2 هفته دیگه اوکی می شه ؟ کلا درگیر بود با خودش
پس فردا می رم حمع می کنم می رم 256 اندیشه رو می گیرم
البته اندیشه برای 256 فک کنم کارت نظام مهندسی بخوان در وهله اول . اگه گیر دادن 128 بزن و دوره های بعدی رو اینترنتی 256 بزننقل قول:
256 ، 60 تا 70 ؟نقل قول:
الان 512 من اینطوریه !
نقل قول:
سلام دوست عزیز گفتم که شما مشکل فنی داری به دفتر فنی برید و مشکل رو پیگیری کنید
256 نامحدود اندیشه کجا 70 تا هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با idm قبلا داشتم اخرش فیکس بین 55 تا 59 بودش همین رنج نه کمتر نه بیشتر
نقل قول:
512 اگه 1 به 10 داری همین رنج .
اگه نداری باید بهت 80 تا 85 همین حدود بده .
یه عکس از مشخصات خط مودم بذار
نقل قول:
دوست عزیز اطلاعات اشتباه نده.256 نامحدود اندیشه سبز خزر در همه جای رشت در بهترین حالت 50 است.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز باید در 70 60 و در ساعات شلوغ کمی پهنای باند باید تا 50 باشه
نیاز به هیچ مدرکی نیست 256 نامحدود.اگر نداد 128 نامحدود بگیرید و به من پیغام خصوصی بدید.نقل قول:
شما یک ساعت بگو من برات تست سرعت بزارم.همراه با گراف.سرعت سرویس 256 نامحدود اندیشه 50 است.نقل قول:
به هیچ عنوان اینطوری نیست!!نقل قول:
256 نامحدود اندیشه در طول روز بین 35 تا 55 در نوسانه و شب ها از ساعت 1 به بعد نهایت به 40 میرسه!!
اون 70تا سرعتی که شما میگی مال 512 نامحدوده اونم تازه باید 145000 تومن ناقابل بدی!!
لطفا اطلاعات غلط به بچه ها ندید...
کاملاً درسته ...نقل قول:
اشکال فنی کجا بود ...
اگه اشکالی باشه از فرستنده هست .:n05:
نقل قول:
دوست عزیز خط با خط فرق داره مثلا خط چهار استان گیلان جر بد ترین خطهای استان هست و گلسار بهترین خطهای استان رو داراست محدودیت تا 70 هست نه بیشتر یعنی طوری تنضیم شده که تا 70 باشه
من خودم خط 727 گلسار بلوارگیلان دارم.در بهترین حالت سرعت 50 است.سرویس 256 نامحدود.نقل قول:
نقل قول:
نمیدونم شما ها از چی حرف میزنید دیگه هیچ وقت توی این تاپیک چیزی تایپ نمیکنم چون یک سری از دوستان سعی در تخریب دارید خدا کمکتون کنه بدرود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما اطلاعاتت به هیچ عنوان کامل نیست، بعد از طرف اندیشه هم میای جواب میدی!نقل قول:
شما اونچه که در عمل و تو واقعیت هست رو ببین نه یه سری عدد رو کاغذو..!!
من بیشتر از 3ساله مشتری اندیشه هستم همه سرویساشم تست کردم حتی 1مگ نامحدود که دیگه آخره سرویس اندیشسیت!!
متوجه منظور شمام نمیشم میگی مشکل فنی هستش! مگه فقط منم که مشکل دارم؟! اینجا دوستان از خط های مختلف رشت سرویس دارن همه هم میگن 256نامحدود حداکثر رو 50 تاست! البته واسه من با نوسان!!
512 هم رو 70، 75تا..اگه همه ما مشکل فنی داریم پس معلوم میشه عیب از ما نیست از شرکت شماست!!...
چرا باز کل کل میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای بابا شروع بازم ؟ داستان ؟ آقای سروش خواهشا امیدوارم این باز برخورد جدی بکنن
اول اینکه نیازی نمیبینم تا شرکتی را تخریب کنم.نقل قول:
دوم اینکه بهتر شما اصلا پست نزنید چون دارید با اطلاعات غلط هم ابروی شرکت میبرید و هم کاربر ها را گمراه میکنید.
سوم هم تست بنده کاملا موضوع را روشن میکند.
سرویس 256 نامحدود اندیشه سبز خزر.پورت اندیشه سبز خزر.خط 727 گلسار بلوارگیلان.
مگه از مدیرای اینجا کسی تو ضجی کیش کار می کنه که هر چی پست ما در مورد این شرکت می زنیم اصلا نمایش داده نمی شه ؟؟
ISP عوض کردی ؟نقل قول:
SAMANEH SAMA PISHRO PERSIAN :n08:
هر هر هر :n02:نقل قول:
سایتش رو میدی ؟؟
سلام
کسی از دوستان سرویس 256 نامحدود شرکت البرز رو تست کرده که سرعتش چنده ؟
شنیدم 40 - 50 .نقل قول:
خودم تست نکردم .
من خودم الان 256 نامحدود اندیشه دارم سرعتم زمانی که دانلود رو میزنم میشه 80 بعد از چند ثانیه میشه 45 تا 35 .سرعتش چون ثابت نیست میخوام برم یه isp دیگه
الان تماس گرفتم اندیشه..طرف میگه بحث نوسان سرعت به پهنای باند مرکز مخابراتی که مربوط به خط شماست برمیگرده!! مثلا مال من که مرکز 5 هستش چون مرکز پرترافیکیه سرعت نوسان داره اما مرکز 7 چون خودش به 3تا مرکز مجزا تقسیم شده سرعت فیکس رو 50 شده..
درمورد پایین اومدن سرعت از ساعت 1 شب به بعدم گفت کاملا طبیعیه و این چیزی بوده که همیشه وجود داشته!!! در صورتی قبلا در مورد نامحدود اینطوری نبود..
البته یه نتیجه دیگه ای هم میگیریم اینه که هیچ مشکل فنی خاصی وجود نداشت که یکی از دوستان همش روش تاکید داشت...!!!
همه سرویس های اندیشه اینطوری هستن .نقل قول:
512 اول رو 120 میزنه ، بعدش 70 .
:n24:
من چند سال پیش 128 با حجم 5 گیگ میگرفتم از اندیشه سرعتم 110 فیکس بود ولی الان سرعتش از 60 تا 80 در نوسانه و خودم دیدم یکی از دوستانم داره .نقل قول:
تا اونجایی که من متوجه شدم این نوسان هم کار خودشونه بهشون دستور دادن نوسان بندازین تا مردم مثلا از یوتیوب کلیپ ها رو نبینن و کار مردم سخت تر بشه
یادش بخیر یه زمانی اینترنت ماه واره ای داشتم با این که سرعتم رو 50 کیلو فیکس بود و پایین تر نمی یومد میتونستم تمام کلیپهای آنلاین رو بدون فریز ببینم
به هیچ عنوان نیا مخابرات الان من پشیمون هستم:n03: عجب منم بخاطر همین از اندیشه زدم بیروننقل قول:
من از امروز صبح نمیتونم با اینت نت مخابرات وارد انجمن بشم.الانم با اینترنت ایرانسل کانکت شدم.دوستان دیگه هم چنین مشکلی دارن؟
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
محدود یا نا محدود؟! اگه محدود 128 30 یا 256 60 باشه که خیلی کمه :دینقل قول:
512 نامحدود 2020 دارم هنوزم سرعت رو 40 هست و هربار زنگ میزنم میگن که بزودی درست میشه اگه isp دیگه ای بهتر از این سراغ داشتم جمع اوری میکردم
بین بد و بدتر باید انتخاب کنی .نقل قول:
اندیشه بهتره .
نامحدود رو گفتن .نقل قول: