درود بر غیرت استقلال.
افتضاح بودن.
درود بر غیرت استقلال.
افتضاح بودن.
در موردش توی سایتشون بد نوشتن
چرا؟
چون نمی تونن تحمل انتقاد رو داشته باشن
حاج رضایی از اول لیگ می گفت 3-5-2 سیستم اشتباهی است
الان هم که گندش در اومده
واقعا لذت بردم سپاهان باخت
روی این ساکت و بصیرت کم شد...خیلی پر رو شده بودن وکلاس زیادی میذاشتن
خوبه مسعود مرادی فرستادشون اسیا
سپاهان هیچی نداشت...
الان تنها تیم ایرانی شایسته قهرمانی پرسپولیسه
برو برادر مومن ! :27:نقل قول:
واقعا طرز فکرت خرابه.بازیرو ندیدی الجرزیره تو قوطی بود.ندیدی چقدر مقعیت از دست دادیم.ندیدی چندتا تیرک زدیم.حالا شما یه تیم الشارجه که اصلا تیم نبود بردین یکی هم مساوی کردین امید به قهرمانی دارین؟؟؟
در اینده معلوم میشه.
خودت داری میگی اگه اینطوری بود اگه نبود و... مهم نتیجه ی آخرشه ...به ما چه بازیکنای شما ... هستن نمی تونن توپو گل کنن ؟
از این اگر ها زیاده .. اگه تو میتونی 3 تا اگه بگی من می تونم صد تا بگم ... اگه مافیا بازیه شما تو لیگ نبود .. اگه پنالتی هایی که اول فصل برای ما نگرفتن می گرفتن .. اگه پنالتی هایی که گل نکردیم گل کرده بودیم .. اگه مصطفوی مدیر عامل ما نمی شد .. اگه مافیای فوتبال بر ضد امپراتور پا نمی شد و....................... ما صدر جدول بودیم !!
ما تو عربستان بازی ای کردیم که خودتون الان تو کف هستین ! :27: هر تیمی جلوی ما بازی می کرد هیچ کاری نمی تونست بکنه !!
هر چی ما خودمونو کنترل می کنیم نمی ریم تو تاپیک اس اس و جو رو خراب کنیم ولی این اس اسی ها اصلا توجه نمی کنن ... رفتم تو تاپیک اس اس دیدم هر چی خوششون میاد درباره ی پرسپولیس میگن ... خواستم ریپورت بزنم دیدم ولش کن اصلا ارزششو نداره !!! با این کارا معلوم میشه کی فرهنگ داره و کی ....
یه چیزی هم بگم شاید قبل از شروع بازی ها تو آسیا یه کم فقط یه کم دوست داشتم بقیه تیم ها یه کم آبروی ایرانو حفظ کنه ولی بعدش به این نتیجه رسیدم اینجا میدون مبارزه است اگه قراره ما قهرمان بشیم دیگه ایرانی و عربی و این چیزا نداره همین تیم های ایرانی ممکنه بعدا برای ما خطر ساز بشن پس همون بهتر همین جا حذف بشن تا خیال ما هم راحت بشه ! :27:
تاييد ميشه :21::8:نقل قول:
فقط قرمــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــزته
اقا اينم 100% تاييد ميشهنقل قول:
اصلا اين قلعه مگر مربيگري بلده تيم ملي رو هم بهش دادن ... توش حذف شد :2:
اقاي قلعه دواري خارجي مثل ايراني باند بازي نمي كنن :27:
سيستم تيم ما چي بود تو بازي قبل؟
برادران استقلالی
تو تاپیک خودتون تشنج هستش و جنگ و دعوا هستش
لطفا به اینجا نکشید !!!
دوستان خواهشا برید یه فکری به حال خودتون بردارید.
نه اینکه از ارزش کار بقیه کم کنین.
باختین که باختین،،، دیگه گریه نداره.
چه حالي كردم بنگر اخراج شد ، يكي نيست به اين بنگر بگه به جاي اينكه در مورد حريفهاي پرسپوليس حرف بزنه به بازيه خودش برسه
نقل قول:نقل قول:
حــرف حــق ...
کاملا موافقم .. :27:
بذارین این اس اسی ها راحت باشن و هرچی عقده دارن خالی کنن و ادبشونو نشون بدن !! ..
از کوزه همان برون تراود که در اوست ...
یا حق
:40:
آخی، پس یعنی این مافیای آبی متلاشی شد ؟!
بابا قسمت مثبت قضيه رو نيگا كنيد،اگه تيم هاي ايراني بيان بالا چون از بقيه تيم ها ضعيف تر هستن شانسمون بالا تر مي ره خوب!
من هنوز نفهميدم تاكتيك بازيمون چي بود،3 تا دفاع داشتيم يا 4 تا خطي؟
5-4-1 بازی می کردیم
رحمان- شیری- سپهر دفاع وسط بازی می کردن
نوری و محمد هم به عنوان پیستون بودن که نوری خیلی کم نفوذ می کرد
مازیار هافبک دفاعی بود
نوروزی - باقری - نیکبخت هافبک های تهاجمی که وظیفه نیکیو نوروزی نفوذ از جنا حین بود و کمک به تک مهاجممون کریمی
میشه گفت ما 5-1-3-1 بازی کردیم
خدا كنه ازين به بد به خليلي بازي بدن !!!
سيستم 3 دفاع مركزي سابت يه مقدار منسوخ نيست؟نقل قول:
با این دفاع منطقی ای که نشون دادیم فک کنم وینگادا بازم استفاده کنه از این سیستمنقل قول:
سيستم 3 دفاع مركزي سابت يه مقدار منسوخ نيست؟
دوستان به نظرتون اگه ما تیمه اول بیایم بال خوبه به صبا بخوریم یا این عربیها؟؟؟ من که فک کنم عربا بهتر باشن...
میگن هرکی تیمه اول بیاد بالا بازی ها رفت و برگشت نیست یه بازیه اونم تو خونه صدر نشین گروه.... درسته؟؟/
علي جون بهترين کاري که پاپ هم از همه خواسته به جاي کل کل بايد گزارش کني تا حساب کار دسشون بيادنقل قول:
هر چی ما خودمونو کنترل می کنیم نمی ریم تو تاپیک اس اس و جو رو خراب کنیم ولی این اس اسی ها اصلا توجه نمی کنن ... رفتم تو تاپیک اس اس دیدم هر چی خوششون میاد درباره ی پرسپولیس میگن ... خواستم ریپورت بزنم دیدم ولش کن اصلا ارزششو نداره !!! با این کارا معلوم میشه کی فرهنگ داره و کی ....
مماشات معني نميده
نقل قول:
به کوری دشمنانمون از گروه مرگ صعود میکنیم
تجربه بازیهای اسیایی استقلال زیاده و میتونه از گروه خودش بره بالا
عجيب ان قريبانقل قول:
ببینید چه رویی دارن این استقلالیا...!!!
تجربه ي بازياي آسيايي !!!! رو خوب آمدن کرداهه : به قول عمو پورنگ %!%!%!
بهتر بود که دوباره ليست رو با قا... ميفرستادن تا از ليگ بزارنشون کنار تا آبروي مملکت رو نبرن
بهتره انکار نکنن و چشاشون روي واقعيت باز باشه
هم ما به کريمي محتاجيم هم اونا به جباري
کنار گذاشتن جباري به هيچ وجه از روي عقل نيست : قلعه نوعي هميشه نشون داده طاقته انتقاد رو نداشته
90 حاج رضايي بعد تيم ملي رو يادتونه که اساتيد اس اسي !
کسي با تيمتون دشمن نيست اين افکار سرمربي و هواداران اس اسه که هميشه تيمتون رو به دردسر ميندازه
نظر نهايي با دايي است اما
مهدوي كيا: اميدوارم با كريمي خاطرات گذشته را تكرار كنيم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتبال ايران گفت: اميدوارم بار ديگر در تيم ملي و با علي كريمي خاطرات گذشته را تكرار كنيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت گل، در حالي كه در رقابت هاي مقدماتي جام جهاني در قاره آسيا دو تيم اول هر گروه مستقيما به رقابت هاي جام جهاني صعود مي كنند، عربستان تنها با 4 امتياز در در رده چهارم گروه قرار دارد و كار سخت تري نسبت به ايران در پيش دارد. ايران هم اكنون با 6 امتياز در رده سوم ايستاده و كره جنوبي با 8 و كره شمالي با 7 امتياز به ترتيب در جايگاه هاي اول و دوم قرار دارند.
مهدي مهدوي كيا كه در اكثر بازي هاي اينتراخت در اين فصل از روي نيمكت شاهد بازي هم تيمي هايش بوده در آستانه بازي مقابل عربستان به تيم ملي كشورش دعوت شده است.
بازيكن سال قاره آسيا در سال 2002 اظهار داشت: هميشه گفته ام كه صعود به جام جهاني سازماندهي تيمي و تلاش زياد مي خواهد. بازي مقابل عربستان بازي مرگ و زندگي است و ما بايد از امتياز ميزباني استفاده كنيم و پيروز اين ديدار شويم. من ثابت كرده ام هر وقت به تيم ملي دعوت شوم تمام تلاشم را انجام مي دهم، اين بار هم تمام انرژي خود را براي نتيجه گرفتن تيم ملي كشورم خرج خواهم كرد.
مهدوي كيا خاطرنشان كرد: به دليل مشغله زياد نتوانستم بازي هاي تيم ملي را تماشا كنم، اما نتيجه ها را دنبال مي كردم و شنيده ام كه مهدي رحمتي سنگربان تيم ملي ستاره ايران در بازي هاي اخير بوده است.
هافبك 31 ساله اينتراخت در حالي به تيم ملي دعوت شد كه علي كريمي هم تيمي او در جام جهاني 2006 با وجود فشار رسانه هاي داخلي به تيم ملي دعوت نشده است. مهدوي كيا در اين باره عنوان كرد: من و علي كريمي براي تيم ملي كشورمان زحمت كشيده ايم و اميدوارم بار ديگر بتوانيم با پيراهن ايران خاطرات خوب گذشته را تكرار كنيم.
مهدوي كيا در مورد علت دعوت نشدن كريمي، گفت: انتخاب بازيكنان تصميم سرمربي تيم ملي است و من هم به آن احترام مي گذارم. دليل دعوت نشدن كريمي را بايد از سرمربي تيم ملي سئوال كنيد نه من.
صبای قم پرسپولیس
تاريخ برگزاري: جمعه 14 فروردين 1388
زمان برگزاري: 15:00محل برگزاري: قم
بالاخره یه آدم با مرام پیدا شد. ایول مهدی:46::46::46:نقل قول:
احتمال برخورد ایرانیها در یک هشتم
احتمال برخورد ایرانیهای در مرحله یک هشتم نهائی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا وجود دارد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، قرعهکشی یک هشتم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به نوعی است که احتمال برخورد تیمهای ایرانی با یکدیگر وجود دارد. در ادامه نگاهی داریم به احتمالات موجود؛
تیم اول گروه یک با تیم دوم گروه سه (صبا - استقلال)
تیم دوم گروه یک با تیم اول گروه چهارم (صبا - سپاهان)
تیم اول گروه دو با تیم دوم گروه چهارم (پرسپولیس - سپاهان)
تیم دوم گروه دو با صدرنشین گروه سوم (پرسپولیس - استقلال)
بدین ترتیب ایرانیها تنها در صورتیکه هر چهار تیم سر گروه یا دوم شوند به یکدیگر برخورد نمیکنند.
مرحله یک هشتم شنبه چهارم تیرماه 1388 به صورت تک بازی در زمین تیم سرگروه برگزار میگردد.
لول ها که حذف می شن...
ولی اگه با 3پاهان بخوریم عالی می شه...
سلام ببخشید می خواستم به گم حتما مرد دوهزار چهره رو ببینید براتون خوبه
دوستان کمتر لز یک ساعت تا سال تحویل مونده
عید رو به همه تبریک می گم
به امید قهرمانی
اقا یه چیز باحال ... داشتم 2 ساعت پیش دنبال یه سری لباس و... می گشتم دیدم یه یارو مرده که گل رز می فروخت می گفت فقط به پرسپولیسی ها می فروشم ! :دي :27:
سال نو رو به همه ی دوستای گلم تبریک می گم و امیدوارم سال خوبی باشه برای هممون ... پرسپولیس هم قهرمان بشه
سال نو مبارک!
یا مقلّب القلوب و الابصار
یا مدبّر اللّیل و النّهار
یا محوّل الحول و الاحوال
حوّل حالنا الی احسن الحال
آغاز سال نو و فرارسیدن بهار طبیعت و نوروز باستانی را به همه هموطنان به خصوص هواداران وفادار باشگاه مردمی پرسپولیس تبریک عرض می نمائیم.
ای آنـكه به تدبـير تـوگردد ايـام
ای ديده ودل ازتودگرگون مادام
ای آنكه به دست توست احوال جهان
حكمی فرماكه گردد ايام به كـام
سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی
سال نو مبارک
ایشالا پرسپولیس دل همه هوادارارو شاد کنه
سلام...
من هم سال نو رو به همه پرسپولیسیهای با مرام تبریک میگم
:40:
منم سال نو رو به همه تبریک میگم....
یا مقلّب القلوب و الابصار
یا مدبّر اللّیل و النّهار
یا محوّل الحول و الاحوال
حوّل حالنا الی احسن الحال
سال نو مبارك
چه خبره تاپيک
تبريک مبثوت به همه ي تيفوسيهاش : همه ي اونايي که هستن و نيستن .
منم تبریک میگم به همه دوستان و سال خوب برای پرسپولیس زلرله
سال تمام پرسپولیسی های عزیز هم مبارک
انشالله سالی توام با قهرمانی در اسیا و جام حذفی و ... باشه
سال نو بر تمامي قرمز پوش ها مبارك باد
ايشالا مثل ماهي هميشه سرخ و سر زنده باشيد
به نام خدا
سلام دوستان پرسپولیسی
منم این سال نو را بهتون تبریک میگم امیدوارم امسال سال پرسپولیس باشه
سال نو به همه پرسپولیسی های باحال و با مرام و به همه استقلالی هایی که 2 این تاپیک سرک می کشن مبارک باشه!1!!!