من اين بازيرو 6-7 بار هم با lion هم با ada تموم كردم.
و 2-3 بار assigment با ada تموم كردم ولي هيچي بجز 2 تا لباس و2 تا اسلحه بينهايت واسه lion ندادن به ada هم هنوز چيزي ندادن.
بقيه لباسها و اسلحه هارو چه طوري بايد بگيرم؟.
Printable View
من اين بازيرو 6-7 بار هم با lion هم با ada تموم كردم.
و 2-3 بار assigment با ada تموم كردم ولي هيچي بجز 2 تا لباس و2 تا اسلحه بينهايت واسه lion ندادن به ada هم هنوز چيزي ندادن.
بقيه لباسها و اسلحه هارو چه طوري بايد بگيرم؟.
بعضی از سلاح ها رو باید از بخش مرسیناری بدست بیارین.نقل قول:
شما the mercenaries رو چه طوري تموم كردي؟ خيلي سخته!.
راه اسوني نيست كه بشه اين مرحله رو بشه رد كرد؟.
برای اینکه سلاح مخصوص این بخش رو آزاد کنین کارتون یه مقدار سخته. باید با تمامب کاراکتر ها 6 ستاره مراحل رو تموم کنین.نقل قول:
لینک دانلود پچ گرافیک رو میخوام :(
بهتره یه اکانت تو گیم اسپات باز کنی و از اونجا دانلودش کنی. فقط یادت باشه که ماله ورژن اروپایی هست و باید نصبت هم اورچینال باشه (دی وی دی نه نصبش!) یعنی ریجستری نصب دستکاری شده نباشه.نقل قول:
یه راه ساده تر هم هست که میتونی واسه ورژن آمریکایی هم استفاده کنی و اونم استفاده از کرک نسخه اروپایی هست. باید یه نگاهی به پیوستهای تاپیک بندازی.
اقا يكي به من كمك كنه من تو كنترل كردن اين بازي با كيبورد خيلي مشكل دارم اگه ممكنه يه كاري بكنيد من بتونم با موس بازي كنم.
بعضی نسخه های بازی هستند که با ماوس بازی میشه.
نسخههای اولیه بیشتر روی کیبورد بود.
توی گوگل سرچ کنید Resident Evil 4 Mouse support patch ، یه فایل کوچولو هست اگر با اون بازی رو اجرا کنید مشکل شما حل میشه .نقل قول:
بله دوست من --منظورم اويل 3.5 بود ولي ندونستم كه اسمش 3.5 هست.فكر كردم 4 هستنقل قول: