امروز رفتم کارتریج قابل شارژ رو خریدم فقط به نظرتون چه جوهری باید بگیرمنقل قول:
که جوهر خوبی باشه؟ فعلاً میخوام 125ml بخرم.
Printable View
امروز رفتم کارتریج قابل شارژ رو خریدم فقط به نظرتون چه جوهری باید بگیرمنقل قول:
که جوهر خوبی باشه؟ فعلاً میخوام 125ml بخرم.
پارت تکنیک
سلام
آقا مهران فقط یه سوال دیگه داشتم و اونم اینه که چطوری باید کارتریح رو هواگیری کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
کیت شارژ میخرید. مارک های مثل inkman inkmate inktec.......نقل قول:
داخل جعبه کیت شارژ اموزش هواگیری را دارد.
این عکسها را همکار عزیزم اقای mohammad.t کاربر سایت و همکار عزیزم و دوست عزیزم تو اموزش شارژ پرینترهای جوهرافشان اماده کرده بودند
ممنون محمد جان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارتریج را داخل کیت میگذارید.طوری که تمام هد به پلاستیک کیت بنشیند.
کیت را تو دستتان میگیر.
و از زیر با سرنگ هواگیری کنید.
سلام . یه چاپگر اچ پی 5873 دارم با کارتریجای 177. همونطور که میدونین تعدادشون 6تاست و هزینه تعویضشون حدود 100 تومن میشه برای همین رفتم قابل شارژشون رو گرفتم ولی الان که اصلیاش خالی شدن کارتریجای قابل شارژ رو که میذارم ارور میده و کار نمیکنه . یکی از دوستان گفت باید ریست بشه . ولی منظور از ریست چیه؟خودم میتونم انجام بدم یا ببرم فروشنده اینکارو بکنه؟
این مدل ها یا چیپ روی کارتریج دارند یا چیپ ریستر روی برد دارند.
چیپ روی کارتریج با باز و بسته کردن درب پرینتر مشکلشان حل میشود.
و چیپ ریستر روی دستگاه هم به همین شکل است.
چیپ های موقت تا اونجایی که من میدونم ندارند.
مگه اینکه خراب باشند.
باید چیپ جلوی کارتریج تعویض شود.{معمولا همراه با بخزن کارتریج است
سلام
1. دو تا سوال ريز دارم ولي برام دردسر سازه.
از پرينتر 1320 استفاده مي كنيم. خيلي وقتها پيش مياد دستور پرينت ميديم و پشيمون ميشيم و كنسل مي كنيم. ولي وقتي دستور ديگه اي براي پرينت ميديم تا فايلهاي قبلي رو كه كنسل كرده بوديم پرينت نگيره ول كن نيس.
حافظه شو هم پاك مي كنم ولي نميشه.
2. يه پرينتر سامسونگ هس كه وقتي دستور پرينت داده ميشه خودكار پرينت نمي گيره بايد حتما پاشد و دكمه پرينت روي پرينتر رو فشار داد تا كار كنه .
اگه راه حلشو بگيد واقعا خوشحال ميشم.
سلام 2 حالت دارد.نقل قول:
حافظه شو هم پاك مي كنم ولي نميشه.
وقتی که از پرینت پشیمان میشوید.
کنسل میکنید و کنسل نمیشود و باید سیستم را ریستارت کنید و پرینتر را خاموش روشن تا کنسل شود.
حالت دوم هم پرینت میره تو حافظه پرینتر و اگر شما کابل را هم قطع کنید میبینید باز هم پرینت میگیرد که باید دکمه کنسل را بزنید.
عادی است و مشکلی ندارد.
این حالت نرمال نیست تا حالا بهش برخورد نکردم.نقل قول:
2. يه پرينتر سامسونگ هس كه وقتي دستور پرينت داده ميشه خودكار پرينت نمي گيره بايد حتما پاشد و دكمه پرينت روي پرينتر رو فشار داد تا كار كنه .
مدل پرینتر را اعلام کنید؟
چه دکمه ای را میزنید پرینت میکند؟
سلام
من یک پرینتر 5283 دارم . مشکل من اینه که عکسهام بزرگتر از اندازه ورودی چاپ میشه .یعنی اینکه وقتی میخوام A4 چاپ کنم چون عکس بزرگتر چاپ میشه از هر طرف نیم سانت از عکسم بیرون از کادره. البته این مشکل فقط هنگامیکه روی حالت borderless هست رخ میده و روی تنظیمات دیگه عکس تقریباً 1 سانت (در چاپ A4 ) کوچکتر چاپ میشه.
دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.
تو فتوشاپ تنظیم کنید مشکلتان حل میشود