قیمتش یکم پره یعنی باید پایین تر بخری. بعد از عید که صد در صد پایینترهنقل قول:
قیمتش یکم پره یعنی باید پایین تر بخری. بعد از عید که صد در صد پایینترهنقل قول:
فقط 405 مناسب کاری هست که شما مد نظر داریدنقل قول:
خیر قیمتای شب عید امسال چنان فضایی شده که بیا و ببین سقوطی آزاد خواهشم داشت بعد از عیدنقل قول:
سلام دوستان من یک پراید se یورو 4 نوشته بودم که خودرو رو هنوز تحویل ندادن.... میخواستم بدونم با توجه به اینکه میتونم تو بازار اینو 19 بفروشم ایا ارزش داره 2 تومن بزارم روش و یک تیبا بگیرم؟؟ حقیقت دوست دارم یک ماشینی داشته باشم که جلوبندیش بهتر از پراید باشه... و هم اینکه یکم تنوع ....مصرف سوخت هم تا 8 نمیخوام بیشتر بشه... ولی دوست دارم بدونم این 2 تومنی که اظافتر میدم سواریش هم به همون حد بهتر میشه؟ ترمز و..... ممنون میشم توضیح بدید
سلام به دوستان .
زانتیا سفید مدل 88 سالم و تمیز بدون تصادف و رنگ چند میارزه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
زانتیا ۸۸ سالم --->۴۵ م توماننقل قول:
دوستان متخصص در زمینه خودرو ، میشه لطفا نظر و پیشبینیتون رو از بازار بعد از عید بفرمائید ؟
اصولا از چه تاریخی دقیقا افت قیمت شروع میشه و فکر میکنید چه زمانی برای خرید ماشین بعد از عید مناسب است ؟
کلا فکر میکنید ممکنه افزایش قیمت هم داشته باشیم ؟
قطعا بعد از تعطيلات عيد ماشين كمي افت قيمت خواهد داشت البته در بازار دست دوم هانقل قول:
سلام دوستان
سمند سورن مدل 87
رنگ سفید
بدون رنگ
بیمه تا مهر 93
تک برگ سند
با کارکرد 100 هزار تا
قیمت برای مصرف کننده چند در میاد ؟
نمایشگاه چند بر میداره ؟
سلام
دوستانی که وارد هستن لطفا نظر بدن
پراید هاچ بک 88 سفید کارکرد 60 هزار کیلومتر، بدنه فابریک بدون رنگ به شرط کارشناسی، 4 حلقه لاستیک نو، بیمه تا 93/5
4 سال تخفیف بیمه، بکر
نهایت قیمت چقدر میخوره؟
و دلیل اینکه میگید قیمت خودرو دست دوم سال دیگه ارزون میشه چیه؟ چی تو این 35 سال ارزون شده که ماشین ارزون بشه؟