سلام.
دوستان یه سوال داشتم .من vaio f111 دارم می خوام یه اسپیکر edifire1900tIII بهش بخرم .می خواستم بدونم مشکلی که پیش نمیاد؟باید به خروجی هدفون وصل کنم؟مرسی
Printable View
سلام.
دوستان یه سوال داشتم .من vaio f111 دارم می خوام یه اسپیکر edifire1900tIII بهش بخرم .می خواستم بدونم مشکلی که پیش نمیاد؟باید به خروجی هدفون وصل کنم؟مرسی
با سلام خدمت اساتید محترم یه سوال داشتم ---من یه لپ تاپ سونی خریدم و روش افیس 2007 نصبه ولی کد اکتیو میخواد باید چیکارش کنم؟؟؟؟ -----یه چیز دیگه هم هست بعضی وقتا ویندوز شات دان نمیشه .....اگه ممکنه راهنماییم کنید .....با تشکر
آفیسو پاک کن بره. نمیتونی اکتیوش کنی. یه آفیس کرک شده نصب کن.نقل قول:
دلیل شات دان نشدنه لب تاب هم فک میکنم ویروس باشه.
البته باید بیشتر توضیح بدی.
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
تنظیمات مرورگرتو نگا کردی؟نقل قول:
مشکلت پروکسیه.
با سلام
من آخر یه ویندوز 7 ultimate بر روی لپ تاپ اچ پی نصب کردم. dvd درایور ها رو هم دارم ولی خیلی از برنامه ها و درایور ها مثل ati catalyst و hp advisor رو نمیتونم نصب کنم . چون وقتی روی آیکن setup کلیک میکنم با خطای زیر رو به رو میشم :
setup has stopped working
برای درایور تاج پد هم همینطوره. رفتم توی سایت اچ پی و دیدم نوشته بود که درایور ها برای نسخه های pro و Home Permium ویندوز 7 وجود داره. آیا این معنیش اینه که چون من ultimate ریختم درایور ها نصب نمیشه ؟ من نیاز حیاتی به این دستگاه دارم.
تنظیمات مرورگرتو نگا کردی؟
مشکلت پروکسیه.[/QUOTE]
من موزیلا ریختم ولی با اون هم مشکلم حل نشد.!
کسی جواب ما رو نمیده:37:نقل قول:
سلام من میخوام لپ تاپ بخرم ولی بازار جوریه که یه هفته هست که سردرگمم که کدوم مدل رو بخرم
البته بیشتر روی این دو مدل تاکید دارم
یکی Dell Studio 1558 و یکی هم Sony EA16FG
قیمتی هم که میتونم بذارم تا 1300000-1400000 هست
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم عجله دارم
در مورد این دو مدل بالا بررسی دقیق میخوام
این مدلا هم بد نیست
Sony CW2RGX
Dell Vostro 3500
منتظرم
دوست عزیز من به شما هرگز پیشنهاد خرید DELL رو نمی کنم. مرجوعی زیادی داره و کیفیت در برابر vaio حرفی برای گفتن نداره.نقل قول:
به ترتیب :
MACBOOK
VAIO
ASUS&HP
msi
dell
با سلام
من لپتاپ فوجیتسو زیمنس 2085 دارم
جدیدا مشکلاتی برام بوجود اورده لطفا کمکم کنید.
1- باطریش خراب شده و هر جا میگردم دیگه این مدل باطریش وجود نداره
2-هر کاری میکنم ساعت و تاریخ سیستمم به سال 82 برمیگرده(پس از هر بار قطع منبع تغذیه)
3-با توجه به اینکه باطری نداره به محض اتصال سیم تغذیه اون بدون فشار کلید پاورش روشن میشه
ترو خدا کمکم کنید.
سلام دوست عزیز
برای اینکه مطمئن بشی هاردت سوخته یا نه یه بار برای نصب ویندوز تلاش کن اگه هاردتو پیدا نکرد
پس دیگه حتما سوخته.
ایشالا که نسوخته باشه.
موفق باشی.
Created By M.Shahmoradi
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
سلام دوست عزیز
نه مشکلی پیش نمیاد فقط توان خروجی به اندازه هدفون خواهد بود.
البته اگه مثل لپ تاپ من خروجی اسپیکر داشته باشه به اون وصل کن که صدای بهتر و بیشتری داشته باشی.
مدل لپ تاپ منم اینه
Dell-XPS M1530
موفق باشی.Created By M.Shahmoradi