بچه ها بانک دی هم کارمزد کم کرده از حساب مشتریاش برای پیامک؟
Printable View
7500 تومن بی خبر من از حسابم کم شده
پیامک داده بود قراره 5 تومن کم بشه برای شش ماه اگر نمی خواهید یک رو بفرستید تا آخر اذر وقت داریدنقل قول:
من گوشیم خاموش بوده ساعت 12 شب 7500 تومن از حسابم کسر شده مشخصم نیست مال چی بوده باید حتما برم شعبه؟نقل قول:
دوستان من سرمایه ام رو دو قسمت کردم و یک قسمتشو از سال 91 سپرده گذاری کردم در بانک ملت با سود علی الحساب 20درصد ( پنج ساله ) البته این درصد سود داخل سندی که به من دادن نوشته نشده و جاش خالی هست
حالا سوال من این هست با توجه به اینکه در این چند سال بانک ملت فقط به من 20 درصد سود داده در حالیکه همه بانکها حداقل 25 درصد بوده باید چیکار کنم که بتوانم ارزش سرمایه ام را احیاء کنم ؟
چون بانک ملت زیر بار اینکه مابه التفاوت به من پرداخت کنه نمیره و سرمایه ام از همون سال 91 تا الان افزایش نداشته یعنی هر سودی که به من دادن خرج مخارج روزانه ام شده
از طرفی در بانک قوامین هم سرمایه رو به دو سپرده تقسیم کردم که به یک سپرده سود 20 درصد پرداخت کردن و به سپرده دیگرم سود 23 درصد آنها هم زیربار اینکه به من مابه التفاوت پرداخت کنند نمیرن
دوستان با توجه به کاهش شدید ارزش سرمایه ام توی این چند سال و عدم افزایش آن و پایمال کردن شدید حقوقم توسط بانکهای فوق چه پیشنهادی به من میدهید که بتوانم حقوق حقه ام را تا دینار آخر از حلقوم اینها دربیارم ؟
سلامنظر بنده:نقل قول:
1- سپرده ی 5 ساله با نرخ 20% اشتباه بوده چون همون موقع در بانکهائی مثل پارسیان و غیره 5 ساله خیلی بیشتر از 20% سود میدادند
20 درصد برای یک ساله بود
بنده یادمه همون موقع 5 ساله با پرداختِ کل سود در سررسید (بعد از 5 سال) 165% در 5 سال بود
2- قبلاً بارها در همین تاپیک بنده خدمت همه ی دوستان عرض کردم که خرج کردنِ تمام سود اشتباهِ بزرگی هست مگر اینکه ساله یک درآمدِ دیگه هم داشته باشین تا بتونین هر سال سپرده ی بانکی رو حداقل 15% افزایش بدین تا ارزشش تا حدی حفظ بشه
3- سود علی الحساب یعنی سودی که در پایان سال یا پایانِ دوره ی سپرده گذاری , یک مابه التفاوت هم پرداخت میشه که معمولاً مقدار مابه التفاوت بیشتر از 1% یا 2% نیست و بیشتر 0.5% هست
4- بانک قوامین هم اگر گفته بودند علی الحساب هست باید حداقل ربع درصد 0.25% سود بدند در پایان سال تا بگن مابه التفاوت پرداخت شده بهتون
5- شنیدین مردم میگن لاشخور ؟ بانکها و موسسه ها یک همچین وضعیتی دارند . گرچه طمع خصوصیها کمی کمتر از دولتیها بوده اما باز هم سودهای کلان به جیب میزنند و فقط چندرغاز میدند به سپرده گذار
6- اگر میخواین فقط از سود بانکی مخارجتون رو تامین کنین و درآمد دیگه ای هم وجود نداره پس باید مبلغ سپرده گذاری اونقدر زیاد باشه که سالهای سال سودش همه ی مخارجتون رو پوشش بده .
وقتی مبلغ سپرده خیلی زیاد باشه دیگه کم شدنِ ارزشش تاثیری نداره بر زندگیتون
سلام
سودِ سپرده هایِ مال باختگانِ ثامن الحجج داره پرداخت میشه الان یا پرداخت سودهاشون هم متوقف شده ؟
کسی خبر داره ؟
متن خبر تو سایت ثامن الحجج زده شده به گفته مسئولین موسسه سودها تا اوسط بهمن ماه پرداخت می شه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من وقتی میخوام از رمز دومم استفاده کنم از هر سایتی و درگاهی برام خطا میده
تعداد دفعات وارد كردن رمز بيش از حد مجاز است..میگه که تعداد دفعات استفاده از رمز دوم از حد مجاز گذشته..علتش چیه؟شارژ هم نمیشه خرید
سلام .نقل قول:
بعضی از بانکها عضو بعضی از سرویسهای خرید با رمز دوم نیستند
بنده خواستم با رمز دوم بلیط اتوبوس بخرم اما قبول نشد
با حساب یک بانک دیگه امتحان کردم قبول شد
هشــــــــــدار
سایتهای کلاهبرداری و سرقت رمز هم همینطوره
یعنی اصلاً با هیچ بانکی تماس نداره و فقط برای سرقت اطلاعات کارت و رمز دوم هست
در اینجور سایتها بعد از زدن دکمه ی ارسال , صفحه سفید میشه یا مینویسه ارتباط فعلاً قطع است تا قربانی شک نکنه
برای گرفتن مچ اینجور سایتها کافیه شماره کارت و رمز اشتباه وارد کنین تا مچش باز بشه چون باز هم مینویسه ارتباط قطع است چون اصلاً نمیدونه شما شماره های غلط وارد کردین یا نه و فقط برنامه ریزی شده بگه ارتباط قطع است
پس اگه از سایتی خرید میکنید که بار اول هست و ممکنه کلاهبردار باشه . اولش رمز و شماره کارت رو اشتباه وارد کنین . اگر سایت کلاهبردار باشه نمی نویسه رمز و یا شماره کارت اشتباهه چون اصلاً تماس نداره با هیچ بانکی