نه قیمتی ندارم. ولی میدونم که سونی همچین چیزی رو ارائه نداده و در عمل هم فرقش 2-3ساعت کارکردهنقل قول:
Printable View
نه قیمتی ندارم. ولی میدونم که سونی همچین چیزی رو ارائه نداده و در عمل هم فرقش 2-3ساعت کارکردهنقل قول:
نقل قول:
من خودم arc s مشکی دارم. با اینکه به ندرت از دکمه پاورش استفاده میرکردم ولی بعد از چند ماه بالای سنسورش یه ترک ریز خورده ولی به چش نمیاد. فقط میخوستم بگم که این مشکل تو arc s حل نشده و مثل Arc ترک میخوره.
دوستان من چطور میتونم مرکز پیام اس ام اس هایی که واسم میاد رو ببینم؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
فکر نکنم بشه! شاید با برنامه هایی بشه
یه سوالی داشتم من اندروید 4.0.4 ریختم تو گوشیم بعضی بازی ها میپره بیرون مثل Asphalt7 که وقتی 2.3.4 بود راحت میتونستم بازی کنم
یه سوال دیگه نمیشه گزینه کپی پیست رو به حالت قبلی برگردوند؟
خیلی اعصاب خورد کنی شده
Sent from my LT15i using Tapatalk
اندروید 4 زیاد با بازیها سازگاری ندارهنقل قول:
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk HD
نه دوست عزیز بازی ها با اندروید 4 مشکلی ندارن چون گوشی ارک 512 رم داره و اندروید 4 نسبت به ورژن 2.3 رم بیشتری اشغال کرده واسه همین بعضی از بازی های سنگین مشکل ایجاد میشه
و یکی از دلایلی بود که سونی اندروید 4 به طور رسمی برای اکسپریا پلی ارائه نکرد همین مورد بود
مقاله زیر هم مطالعه کنید بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا کمکم کنید . گوشیم کلا هنگ میکنه. میرم تو گالری میهنگه. وقتی تلفن میزنم هم میهنگه. چیکار کنم؟؟ دیوونه شدم :)
یه ریست فکتوری کن. قبلش از برنامه هایی که لازم داری بکاپ بگیر. رامت چیه؟نقل قول:
ریست فکتوری کرده بودم قبلا یه مدتی درست شد ولی بازم همون آش و همون کاسه... رام نمیدونم چیه...شما گفتی رفتم دنبالش و مقاله رو خوندم ولی چیزه خواصی دستگیرم نشد که به شما بگم چیه...
برو تو قسمت setting. about phone. android versionنقل قول: