سلام.نقل قول:
چه هاردی پیشنهاد میکنید؟
حدود 1 ترابایت چه مدل هایی هست؟
شبکه رو هم ساپورت میکنن؟
Printable View
سلام.نقل قول:
چه هاردی پیشنهاد میکنید؟
حدود 1 ترابایت چه مدل هایی هست؟
شبکه رو هم ساپورت میکنن؟
سلامنقل قول:
براي يكترابايت تنوع زيادي هست ، انواع portable يا desktop با برندهاي مختلف .
ولي اگر مدل معمولي ميخوايد براي پرتابل همين مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پيشنهاد ميدم (كه در بالا هم اشاره كردم) ولي اگر واقعاً حمل و نقل زيادي داريد (با توجه به احتمال زمين افتادن يا ضربه خوردن) بهتره كه از انواع ضد ضربه رو بخريد مثل silicon power armor a80 اين مدل با داشتن باكس آلومنيومي يكي از سنگينترين هاردهاي پرتابل هست همچنين اين دو كابل usb3 دارد بعبارت ديگه كابل دوم كه كوتاهتر هست در داخل بدنه پنهان ميشود .
از مدل آداپتوري (دسكتاپي) هم مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو شخصا پيشنهاد ميدم ، در حال حاضر خودم چهار عدد از اين مدل دارم كه مشكلي هم تا الان نداشتند (دوستان در پستهاي بالايي عكس هاردهاي بنده رو هم نقل و قول كردند) .
ولي اگر براي شبكه ميخواهيد قطعاً وسترن مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اينترفيس Gigabit Ethernet بهترين انتخاب هست كه البته بهتر هست روتر مناسبي هم انتخاب بشه اين مدل در حجمهاي يك ، دو و سه ترابايت موجوده .
نكته : اگر به مدت طولاني از هارد ميخواهيد استفاده كنيد پيشنهاد ميدم كه از يك فن براي كاهش دماي هارد استفاده كنيد كه در افزايش عمر مفيد موثر هست .
ممنون به خاطر راهنماييتون. من زياد هارد جابجا نميكنم. (شايد ماهي يكي دو بار) . ممنون ميشم اگه يه دونه 500 گيگ هم بهم معرفي كنيد، اگه قيمت هر 2 نوعش رو حدودي بگيد واقعا ممنون ميشم.نقل قول:
Sent from my MOTO Defy using taptalk
مسئله اینجاست که برای هاردهای آداپتوری کمتر از یکترابایت در بازار به راحتی پیدا نمیشه مگر برندهای غیر معروف ، در نتیجه اگر 500 گیگ میخواهید بهتره که از انواع پرتابل رو بخرید . ولی اگر اصرار به خرید هارد آداپتوری دارید بهتره که حداقل حجم یکترابایت باشه . اگر قابلیت قفل گذاری برای شما مهمه بهتره که از انواع وسترن رو بخرید .نقل قول:
500 گیگ پرتابل وسترن my passport حدود 150 هزارتومن هست (500 گیگ سیگیت goflex پرتابل هم تقریبا در همین حد هست) و یکترابایت آداپتوری وسترن my book همحدود 250 هزار تومن هست . نکته جالب اینجاست که همین مدل my book دو ترابایت حدود 270 هزارتومن هست و اختلاف قیمت کمی با یکترابایت دارد .
در مورد هاردهای پرتابلی که گفتم هیچکدامشون ضد ضربه نیستند اما کیفیت خوبی دارند پس با دقت ازش نگهداری کنید . البته میتونید از انواع ضد ضربه هم بخرید مثل silicon power armor a80 که قیمتش حدود 160 هزارتومن هست .
در واقع خودم هم قصد خرید هارد پرتابل رو داشتم ( تو کامنت اولم هم اینو ذکر کردم) . به نظرتون بین 500 گیگ و یک ترابایت (هر دو پرتابل) با توجه به قیمت کدوم به صرفه تره؟ قیمت 1 ترابایت پرتابل رو هم حدودی بگید ممنون میشم.نقل قول:
یک ترابایت پرتابل حدود 250 هزارتومن هست (متغیر در مدلهای مختلف) .نقل قول:
در مورد اینکه کدام بصرفه تر هست بنظرم یکترابایت به صرفه تر هست چون اگر بخواهید مجدداً 500 گیگ بخرید کل هزینه حدود 300 هزارتومن خواهد شد (با فرض ثابت بودن قیمتها) .
سلام آقا عطا
فردا میخوام برم یه wd my book es 2tb بخرم برا خرید هارد به چه نکاتی باید توجه کنم؟
با توجه به این که با گارانتی میخرم نیازی هست تست کنم؟
کلا راهنمایی کنید چون هارد آداپتوری نخریدم تا حالا
بعد به نظر شما اگه ۳ ترا بتونم گیر بیارم(شنیدم کمیاب شده) بیشتر از ۲ ترا میصرفه با توجه به قیمتش؟
با سلام خدمت دوستان
الان تو بازار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیر میاد اگه اره قیمتش چنده؟
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
اگر با گارانتي داشته باشه نه نيازي به تست (در مغازه) نيست فكر كنم تا 24 يا حداكثر 48 ساعت اگر مشكلي داشت تعويض ميكنند . قبل از خريد خوب جعبه اش رو بررسي كنيد كه كاملاً سالم باشه و فرو رفتگي ناشي از زمين افتادن نداشته باشه . بعضي از مدلها آداپتور برق سه شاخه دارند كه اگر براي شما اينطور بود بايد يه تبديل به دو شاخه بخريد . قبلاً دوترابايت رو خريدم 252 هزارتومن با گارانتي آواژنگ (ارزانترين جاي ممكن) ولي در جاهاي ديگه ممكنه حتي 270 هزارتومن قيمت بخوره . سه ترابايت وسترن اگر هم پيدا بشه حدوداً 340 هزارتومن خواهد بود .
خير اين مدل ديگه توليد نميشه و در بازار هم پيدا نميشه ولي خداييش خيلي عالي بود . خودم شش تا از اينا دارم .نقل قول:
اين هارد دو تا پارتيشن داره كه نرم افزارها در پارتيشن اول قرار ميگيره كه بصورت CD drive مجازي در my computer ديده ميشه و براي امنيت بيشتر هم به راحتي قابل حذف هم نيست . رنگش هم مشكي مات هست و خط و خش و اثر انگشت به راحتي ديده نميشه . ولي usb2 هست كه خيلي كنده !!!
سلامنقل قول:
پست شما دير تاييد شد و در نتيجه من نديدمش در هر حال با بودجه 280 هزارتومن نميتونيد هارد اكسترنال سه ترابايت بخريد و قيمت آن حدود 320 هزارتومن هست . در هر حال پيشنهاد اول my book essential هست و بعدي هم Seagate External FreeAgent GoFlex Desk خواهد بود .
من یه seagate goflex desk 2tb usb3.0 از یه اشنا گرفتم که تقریبا یه هفته کار کرده و نو هست / طرف هارد رو فرمت کرده و الان هیچ نرم افزاری روش نیست چطور میتونم نرم افزار کارخونه ای که روی این هارد هست رو پیدا کنم؟ اصلا نرم افزار داره؟