نقل قول:
اگه 2 مگ 60 بده سرعت اونوقت 512 سرعتش 16 بیشتر نمیشه!! و 256 هم از 8 بیشتر نمیشه (عجیبه که یکی از کاربرا همین اژدها میگفت دوستش 256 یک به ده سرعتش 25 بوده!)
Printable View
نقل قول:
اگه 2 مگ 60 بده سرعت اونوقت 512 سرعتش 16 بیشتر نمیشه!! و 256 هم از 8 بیشتر نمیشه (عجیبه که یکی از کاربرا همین اژدها میگفت دوستش 256 یک به ده سرعتش 25 بوده!)
من عکس هم گذاشتم که بقیه گول این سرویسها رو نخورن.با اینکه خود من قبل از شارژ کردن از 2020 هم پرسیدم ولی پس فردا باید برم اونجا سرویس رو عوض کنم.در ضمن لینکهایی که دانلود میکنم همه لینک مستقیم هستن.رپید باز و اپلود باز و بقیه سرورها سرعتش ماکزیمم 75 تا بیشتر نمیشه در صورتی که من 1 مگ که داشتم همیشه سرعت دانلودم بین 120 تا 130 ثابت بود و تو یک سال بیشتر از یک و نیم ترابایت دانلود کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت خیلی کمه .من 512 نامحدود دارم تا 60 دانلود میکنم.به نظر من برو نامحدود 512 بگیر خیال خودت راحت کن من از 24 تا حالا 25 گیگ دانلود کردمنقل قول:
درسته من اين حرف رو زدم اما اگه يادت باشه اين پست رو وقتي داده بودم كه از مخابراتي كه رفته بودم اعتراض برگشته بودم! طرف به من گفت كه 512 با حدود 40-50 ميگيره! منم فكر كردم اين بي وجدان ها سرويس هارو درست كردن! حالا آقا ميثم شما كه اينقدر حافظت خوبه برو صفحه 407 رو نگاه كن، قبل همه من گفتم كه سرعت 1 ب 10 چيه، و چطور اينا مردم رو احمق فرض كردننقل قول:
نميخواد زحمت بكشي، اينم به صورت نقل قول! و از اونجاي كه اين پست رو با موبايل دادم همون صفحه،مرتب تر، سرعت هارو نوشتم! كه اينه: 64 و 128 هر دو سرعت دانلود 8 ميدن! 256 و 512 هردو سرعت دانلود 16 ميدن و يك مگ و دو مگ هر دو سرعت دانلود 64 ميدن! كه حتي يك نفرم تشكر نكرد;-) اما يكيتون كه پست الكي ميده 5نفر ازش تشكر ميكنن! حالا ميتونين اطلاعات بيشتر رو از اقاي SCARY بگيريد كه ميگه سرعتارو خودش تنظيم كرده!نقل قول:
دو شنبه رفتي خواهشا كوتاه نيا، بگو چرا سرعتتو رو 512 بستن! وقتي آنلاين شارژ ميكنين، چند ساعت طول ميكشه كه وصل شه يا ترافيك خريده شده به حساب وارد شه؟نقل قول:
حتما کوتاه نمیام.مسخرشو دراوردن به خدا.وقتی یه سرویس رو به اسم دو مگ 80 تومن میگیرن و در اصل 512 است یا خیلی ... یا مردم رو .. فرض کردن.کسی بخواد 512 نامحدود بگیره خب ماهی 40 میده نه 80.دفعه قبل که آنلاین شارژ کردم وصل نشد زنگ زدم وصلش کردن ولی این دفعه که قطع شد با اون یکی اشتراکم شارژ کردم و همون لحظه وصل شدنقل قول:
512 نامحدود 40تومان نیست .من 26 تومان گرفتم.نقل قول:
نکنه قیمت زیاد کردند؟
الان اگه كسي بخواد مثلا 512 بگيره چهار تا راه داره! اولي همون 1ب5 و ماهي 40تومن! دومي يك مگ 1ب10 ماهي 42ت! سومي 2مگ 1ب10 ماهي 79تومن و چهارمي 256 1ب1 ماهي 80تاصلا سيستم اكانتينگ ندارن يا بلد نيستن استفاده كنن! وگرنه هيچوقت اين 2مگ 1ب10 نبايد رو 60 با نوسان 5تا ثابت باشه! قيمت 256 هم واقعا زياده!
ای بابا.اون قبل از انقلاب بود.الان قیمتها عوض شدننقل قول:
کلا هیچی بلد نیستن.یعنی خداوکیلی من موندم اینهایی که پشتیبان هستن چی میدونن.خودشون خبر نداشتن قیمت سرویسها چنده.میگم سرویسم رو با دو مگ یک به 5 عوض کنم چقدر با این 79 تومنی هزینه اش فرق داره (خودم میدونستم) طرف گفت چیز زیادی نیست.فکر کنم 5 یا 10 یا نهایتش بیست هزار تومن باشه.گفتم نه آقا.دو مگ 135 تومنهنقل قول: