نه اگر فابريك نداشته باشه نميشه كاريش كرد!نقل قول:
Printable View
نه اگر فابريك نداشته باشه نميشه كاريش كرد!نقل قول:
[در مورد ارتقائ فریم ویر پلیر 420 پایونیر کسی نظری نداره؟
سلام بچه ها خوبید آقا من یک سوالی دارم
من سینما خانواده سامسونگ مدل D455 v رو گرفتم من با تلویزیون ست گرفتم و کابل اینینت رو هم وصل کردم وقتی تلویزیون رو خاموش می کنم دستگاه خاموش نمی شه و یا برعکس تنظیمات رو انجام دادم توی تلویزیون فقط نمی دونم چرا نمی شه
بعدش گه گداری که دارم فیلم نگاه م کنم یکدفعه دستگاه از فیلم می پره بیرون و می ره تو صفحه ای که می خواهید انگار بری توی فلش و آهنگ یا ویدیو یا هر چیز دیگه ای ببنی بعد دوباره فیلم رو باز می کنه و ادامه می ده
من احساس م یکنم که ریست می کنه خودش رو
حالا می خواستم بدونم نظر شما چیه
ممنون می شوم
سلام مجدد
من دنبال به سينماي خانگي بودم با اين مشخصات:
١.كيفيت پخش آهنگ توش خيلي خوب باشه (خصوصا تيوترش)
٢.بلوتوث داشته باشه
الآن فقط 2تا گزینه دارم
1- pioneer rsXX
LG - 2
ظاهرا این پایونیرها بلوتوث ندارن ولی میشه بهشون اظافه کرد ! (BT100)
حالا میخوام بدونم این دستگاه بلوتوثشون اینجا گیر میاد ؟
راستین داره ؟ کسی قیمت نداره ؟ حدودی ...
بله گیر میاد.قیمت ندارم ولی راستین داره.نقل قول:
نقل قول:
سلام
یک سر به این سایت بزن یه چیزایی نوشته . البته آپدیت رسمی نیست اما مثل اینکه طرف کارش درسته . برای تمام مدلای پایونیر آپدیت مینویسه
کد:http://www.pioneerfaq.info/english/dv420.php?player=DV-420V&question=Firmwares
شما باید ببینی این آپدیت چه تغیراتی اضافه میکنه به دستگاه که ارزش آپدیت کردن رو داره یا نه. من خودم هنوز آپدیت نکردم چون فعلا از کارایی دستگاه راضیم و مشکلی باهاش ندارم . اما چند وقت دیگه برای تنوع شاید آپدیت کردم ببینم چجوری میشه
دنون 1312 انگار مدل جدیدی هست آیا بهتر از مدل قدیمی 1311 هست خرید کدوم مدل رو توصیه می کنین؟
با توجه به قیمت جهانیش میشه حدس زد که حدود 100 هست.کیفیت هم اینجور که نوشتن پایینتر از پخش آهنگ با کابله.نقل قول:
امروز رفتم راستین، گفت اون بلوتوث رو دو سه ماه دیگه میاره...نقل قول:
RS33 رو میداد 710 !!!!
رفتم توپخونه هم گشتم که شاید اونجا ارزونترش رو پیدا کنم ولی یافت نشد !
فکر کنم مجبورم 710 پیاده شم ! :13:
سلام به همه
من میخواستم یه سینمای خانواده بگیرم .میخوام قیمتش حول و حوش -450-400تومن باشه.به نظر شما عزیزان بهترین گزینه من چیه ؟میخوام این گزینه ای که معرفی میکنید از لحاظ کیفیت صدا بی نظیر باشه؟لطفا دلیلشو قیمتشم بی زحمت بگید.
راستی اگه به نظرتون به جای سینمای خانواده یه اسپیکر بگیرم تو این رنج قیمت کار درستی کردم.اصلا مگه سینما خانواده با اسپیکر چه فرقایی داره؟اگه کارم عاقلانه است نوع و مدل و قیمت چن تا اسپیکر توپ رو هم برام معرفی کنید.
اگه عاقلانه نیست خواهشا دلیلشو هم واسم بگید.
مرسی از لطفتون:40: