اره ورژن معمولیش رو منم نصب کردم ولی این 3D کار نمیکنه یعنی رو گوشی نصب میشه ولی اجرا نمیشه
راستی ایکون هاشون هم میشه عوض کرد همین معولی که رو ویواز نصب میشه رو میگم فقط باید پیدا کنید اگه بتونم یه چند سری اپ میکنم
Printable View
اره ورژن معمولیش رو منم نصب کردم ولی این 3D کار نمیکنه یعنی رو گوشی نصب میشه ولی اجرا نمیشه
راستی ایکون هاشون هم میشه عوض کرد همین معولی که رو ویواز نصب میشه رو میگم فقط باید پیدا کنید اگه بتونم یه چند سری اپ میکنم
دوستان سلام.چند روزیه ویواز خریدم هرچی سعی کردم نتونستم زنگ هشدار sms رو تعقیر بدم لطفا کمکم کنید . بعدش هم یک سایت برای دانلود برنامه معرفی کنید
مراحل زیرو دنبال کن :
setting > Personal > Profiles
بعد باید رو پروفایل مورد نظرت که نرمال باید باشه فشار بدی و Personalise رو بزنی و تنظیمات رینگ ها و میزانشونو و... رو انجام بدی ! واسه دریافت برنامه همین صفحات رو ورق بزن که برنامه های بدون نیاز به ساین رو میذاریم ! تو سایتا برنامه ها اکثرا ساین میخواین که فعلا نمیشه اینکارو کرد ! :10:
بچهها دو تا سوال :
اول در مورد UC Player که لینک گذاشتید : اون لینک ساینش مشکل داشت، من همهی برنامههام رو راحت ساین میکنم، اما این یکی ساین هم که میشه، میگه Limited by certificate ...
یه نسخه هم خودم از اینترنت گرفتم، اون نصب شد، اما توش هیچ کاری نمیشد کرد! یعنی اصلاً تاچ داخلش کار نمیکرد، نه دکمهی Menu برنامه میگرفت، نه به اضافهی کنار Related Videos (یا یه همچین چیزی) قابل کلیک بود ...
کلاً مشکل داشت ...
یه نفر لطف میکنه نسخهای از برنامه رو که راحت ساین شده و خوب هم کار میکنه، لینک بذاره ؟! ممنون
بعد هم در مورد UC Browser ... چه اون نسخهای که از این تاپیک گرفتم، چه آخرین ورژنی که از سایتش گرفتم، با فارسی مشکل داشتن، هر دو فارسی رو به صورت مقطعه و از چپ به راست مینوشت ...
تو فرومهای فارسی گشتم، یکی دو نفر گفته بودن نسخههای قبلی رو بگیرم، پچ کنم ... یه جا هم گفته بود jar اش رو بگیرم آپدیت کنم ...
jar اش به دردم نمیخوره، نصف صفحه رو چهار جهت اصلی گرفته ...
لطفاً یکی از دوستان نسخهای که خودش استفاده میکنه و با فارسی مشکل نداره، بذاره ... (سیمبین باشه)
سلام....نقل قول:
بعد هم در مورد UC Browser ... چه اون نسخهای که از این تاپیک گرفتم، چه آخرین ورژنی که از سایتش گرفتم، با فارسی مشکل داشتن، هر دو فارسی رو به صورت مقطعه و از چپ به راست مینوشت ...
تو فرومهای فارسی گشتم، یکی دو نفر گفته بودن نسخههای قبلی رو بگیرم، پچ کنم ... یه جا هم گفته بود jar اش رو بگیرم آپدیت کنم ...
jar اش به دردم نمیخوره، نصف صفحه رو چهار جهت اصلی گرفته ...
تا اونجایی که من میدونم UC Browser با فارسی مشکل داره من از این برنامه فقط برای دانلود ازش استفاده میکنم چون فایل رو 3 تیکه میکنه و سرعت هم عالیه
برای حل مشکل اون چهار جهت تو برنامه UC Browser جاوا ش و تمام برنامه های جاوای دیگه برو به این ادرس که پایین گفتم بعد برنامه رو انتخاب کن برو Option بعد Suite setting رو بزن و On-Screen keboard رو off کن اون چهار جهت میره
system>appliction mgr>installed app
اگه دنبال عبور از ف ی ل ت ر ی ن گ نیستی Opera 11.1 رو نصب کن عالیه از سایت خود اپرا میتونی بگیری رایگان هست
سلام
گوشی بابای من ویواز هست ولی صداش خیلی ضعیفه :41:
چون وقتی با گوشی بابام تماس گرفته میشه اونقدر صداش ضعیفه که بعضی مواقع متوجه صدای زنگ نمیشه :41:
حالا می خواستم بدونم برنامه ای برای تقویت صدای زنگ گوشی هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی خیلی زیاد:11:
کسی نیست جواب بده ؟ :37:نقل قول:
صدای زنگش که مشکلی نداره ! شما از مسیر Setting > Personal > Profiles > Normal : Personalize گزینهی Ring Volume رو روی ماکزیمم قرار بدید، دیگه مشکلی نخواهید داشت ...نقل قول:
اما صدای اسپیکر کلاً قوی نیست ... کاریش هم نمیشه کرد ...
رفقا بخش فارسی سایت سونی اریکسون رو دیدین؟
در مخورد آپدیت ویواز پرسیدم ازشون
فارسی هم جواب دادن (دست و پا شکسته)
گویا مدیر قسمت فارسیش یه خانم هست که عربه
اینم جوابی که میل کردن برام :
آقاي محترم/ أرمن
.با عرض سلام وخسته نباشيد
.به مرکز خدماتي وپشتيباني سوني اريکسون خوش آمديد
به استحضارتان اطلاع برسانيم كه در خصوص گوشی های
Vivaz ,Vivaz pro
آپدیت جدید وجود ندارد در اول می خواهیم در باره نظر خودتان در سایت به زبان فارسی سپاس بگزاریم وامیدواریم به شما حمایت مطلوب ارائه بدهیم وتوجه شما را خبر اطلاع بدهیم که اخر نسخه
.سونی اریکسون برای این مدل طرح کرد به گوشی بهتر عملکرد ضمانت کند لذا سونی اریکسون آپدیت جدید طرح نکند
سلام
من دو هفته ای هست که ویواز خریدم در کل گوشی ها را به خاطر -1 -دوربین -2 -صدا -3- ساپورت نرم افزاری وگیم- 4- تیپ میخرم
2 تا عیب بزرگ داره ویواز 1- عدم ساپورت نرم افزار(سیستم عامل سیمبین در انحصار نوکیا) و احتیاج به ساین شدن برنامه ها
2-صدای ضعیف
اما واقعا از دوربینش راضیم مخصوصا فیلمبرداری با تنظیمات vga و هم hd
وزن سبک وتیپ نسبتا خوب
اگر ه+ک بشه یا اریکسون ساپورت نرم افزاریش کنه خوبه
این فقط یک نظر شخصی بود