دوست عزیز من از پیشم درس فیزیک2 مونده که امتحانش 25 شهریور هست که تا قبول نشم(7 بگیرم تک میزنم) به من گواهینقل قول:
نمی دن
Printable View
دوست عزیز من از پیشم درس فیزیک2 مونده که امتحانش 25 شهریور هست که تا قبول نشم(7 بگیرم تک میزنم) به من گواهینقل قول:
نمی دن
غیر ممکن است مدرک موقت رو قبل از قبولی بدن!نقل قول:
فقط باید بریم آموزش پرورش یا مدرسه و التماس کنیم !!!!!!!.........ورقه امتحانی ما رو زودتر اصلاح کنند و مدرک رو تا 27 بدن :19::41:
من رفتم رودهن امروز واسه ثبت نام ولی چون مدرک پیش رو نبرده بودم نتونستم ثبت نام کنم
سلام من متالوژی نجف آباد (اصفهان) قبول شدم . در ضمن پارسال عمران-خاک بوشهر رو اوردم .
پرسیدم گفتن واسه عمران میتونی بیای و ترم 2 اینا میتونی با گواهی پزشکی برگردی .
ولی اصفهان عمران-خاک نداره .
به نظره شما من چیکار کنم . میشه از عمران خاک برم عمران یا آب یا سازه ؟
یا اصلا همون متالوژی رو برم .
ممنون
من ثبت نام کردم ، تاریخ کلاس ها هم فردا باید برم بگیرم ؛ کلاس ها از کی شروع میشه ؟
سلام می خواستم بدون زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت دانشگاه ازاد کی هست؟
نقل قول:
یعنی پول مفت بدیم
من که از این پولا ندارم
شما داری؟
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
نقل قول:
آره آقا قربون دستتون این سوالو هر کی میدونه بجوابه
من که دارم میمیرم از استرس
20 تا مونده تا مکانیک قبول شم:37:
امیدی هس به نظرتون؟
ما ها تکمیلیا باید چی کار کنیم؟
ممنون میشم کمک کنین
بالاخره گرفت.
از صبح زنگ میزدم دانشگاه اما نمی گرفت اما بالاخره گرفت کلا با طرف 3 کلمه حرف زدم و قطع کرد.
پرسیدم ثبت نام عمران-نقشه برداری تا کی هست / گفت تا فردا
منم گفتم یه مشکل هست اونم اینه که من از پیش 1 درس دارم و امتحانش 25 هست من باید چی کار کنم / گفت هروقت گرفتی بیا .
تا اومدم سوال بعدی رو بپرسم قطع کرد.
خدا به داد برسه باید تو اون دانشگاه 4 سال درس خوند
نه نگران نباش . به خاطر اينه كه اين روزا سرشون شلوغه . وگرنه بعدش جا بيوفتي همشون باهات رفيق ميشن
سلام عزیزان
بالاخره ماهم ثبت نام کردیم. حالا میخواستم از بچه های پیشکسوت بخوام که راهنمایی بفرماین موارد تخفیف شهریه تا آخر
تحصیل ، چه از طریق وام و بازنشتگی و... و چه از راههای دیگه رو ، بیبینیم چه کنیم تا کاهش بدیم ( خواهشآ تمامی موارد ذکر
شود ) ؟؟؟
ممنون