سلام
من از صبانت اشتراک دارم و در چند روز اخیر به شدت قطع و صل میشه و در منطقه فیاض بخش هم هستم و ایا کسی دیگه ای هم هست این مشکل رو داشته باشه؟
Printable View
سلام
من از صبانت اشتراک دارم و در چند روز اخیر به شدت قطع و صل میشه و در منطقه فیاض بخش هم هستم و ایا کسی دیگه ای هم هست این مشکل رو داشته باشه؟
راستی یه خبر دسته اول ، حتما ببینید:
[/QUOTE]کد:http://www.rajanews.com/detail.asp?id=100541
آخرش معلوم نشد همه ی isp ها موظفند سرویس نامحدود ارایه بدن یا فقط شركتهاي اينترنتي ندا و شركت مخابرات؟
یعنی ماتریکس که الان حجمی میده میشه ازش شکایت کرد؟ ماتریکس نمایندگی داتک هست
من فکر میکنم منظور از شرکت های ندا همه isp هایی هستند که بصورت خصوصی فعالیت میکنن ، مخابرات هم که تکلیفش معلومه!نقل قول:
قطع و وصل میشه منظورت اینکه لینکت میپره؟.کدوم قسمت هستی.شهرک ولی عصر.میشه آدرستو بگینقل قول:
نقل قول:
سلام .
نخیر مشکلی نبوده تا الان.
دوستان کسی شماره پشتیبانی دیتا نت رو داره ؟
من قبلا داشتم ولی پاکش کردم ، بس که شرکت مضخرفیه هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ پشتیبانی.نقل قول:
بهتون پیشنهاد میکنم اصلا سمتش نرید ...
اینم از شمارشون که از 118 براتون گرفتم:
6262911
6264461
سلامنقل قول:
بله منظورم اینه که لینک میپره و من طرفای ترمینال مدرس (سر کاوه شهرک بهار) هستم.
امروز مثله اینکه خبره مرگشون درستش کردن ولی تو این چند روزه تعطیل دهنه من یکی که سرویس شد و تو یک ساعت حداقل 5 بار قطع و وصل میشد و اینا روزهای تعطیل همه ول میکنن و میرن و یکی رو نمیزارن بالا سره این دستگاهاشون.
سلام.دقیقا مال منم همینجوری بود.این سه روز تعطیل قطعی زیاد داشتم.من شهرک ولی عصر هستم.اما الان درست شدومن مخابرات دارم.مثل اینکه سیستماشونو ول کرده بودن به امون خدا.:31::31:نقل قول:
امروز تبلیغ شاتل بی همه چیز را روی خط 70 دیدم!:2:
به جای اینکه اینهمه پول تبلیغ بدید برید پهنای باندتون را افزایش بدید مشتری ها راضی باشن نه پولشو بدید تبلیغات از اونطرف هم شبانه را محدود کنید و سرویس محدود به اسم نامحدود بفروشید!