منظورم با کیفیت همارا بود برادر سو ء تفاهم نشه منن خودم باهاش مشکل داشتم که بعد 2 سال تمدید نکردم باهاشون:10:نقل قول:
Printable View
منظورم با کیفیت همارا بود برادر سو ء تفاهم نشه منن خودم باهاش مشکل داشتم که بعد 2 سال تمدید نکردم باهاشون:10:نقل قول:
سلام. یه مدت فقط خواننده ی این تاپیک بودم و بیشتر ناظر شما عزیزان بودم.نقل قول:
در ابتدا پاسخم به دوست خوبم پریناز و سایر عزیزانی که گله از سرعت دارند.
سرعت اینترنت دقیقا از روز 12 فروردین تا به این لحظه نزدیک 10 - 20 کیلوبایت اومده پایین واما دلیل !!!!!
مسئولان خوشگل!!!مخابرات و در راس اونها مدیر عامل بخش زیرساخت فرمودند:
"بخشی از ارتباطات شبکه اینترنت کشور که از کابل دریایی (smw4 (sea-me-we4 گرفته میشود با مشکل قطعی مواجه شده که این مشکل داخلی نبوده بلکه منشا آن در کشور ایتالیاست."
حالا این کابل خوشگل چیه !!!! :31: که اصلا خود این مسئول حالیش نیست و فکر می کنه ملت عوامن!!!
یه کم بگردین پیداش می کنین. : >>اینم تصویر نقاطی که از اونها می گذره و جالب اینکه حتی یه سرش به ته ایران نچسبید!!!!!!!کد:http://en.wikipedia.org/wiki/SEA-ME-WE_4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا جای بحث بسیاره. مثلا اینکه کل ساختار فیل....ترینگ داره شدیدتر میشه و تمامی سایتهای لیست قرمز "مثل فیس بوک ، بالاترین و.... " به همین دلیل سرعت فوق العاده دستخوش کاهش شده. فایلهایی هم که از آپلودسنترهای اصلی و مشهور در حال دانلود هستن ابتدا از یه سیستم فیلتریگ فوق العاده قوی رد میشه. که این باعث شده از راپید با سرعتی کمتر از حد معمول دانلود داشته باشیم و ...
و اما در جواب دوست خوبم "parinaz571" :
کل اینترنت ایران از یه کابل تامین نمیشه. و به صورت پهنا از طریق چندین کابل به کل شبکه ی دیتای ایران تزریق میشه. مثلا حالا اگه این مسئوا خوشگلمون راس گفته باشن نزدیک 25 تا 30 درصد پهنای ایران فلج میشه و سرعت به نسبت ترافیک پایین میاد.
من یه لحظه میرم شام میام :31::31::31: یهو احضار شدم.
بقیه نقل و قولها رو بعد انجام میدم.
:20:
خوب بازم سلام. اومدم. :31:نقل قول:
در ادامه سلامی می کنم به پزشک این فروم. :27:
دوست من ، من سه دوره همارا رو تمدید کرم و این آخری خیلی دودل بودم...
چون مشکلاتش بیشتر شده واین رو خودم هم قبول دارم.
ولی شما رو یادمه از اول مهر تا الان از همارا گله داری. :31:
شیون یه بار مرگ یه بار. شمارو زور نکردن که همارا استفاده کنی. دوره ی بعد منم شاید رفتم سمت پارس آنلاین :31:
شما یکم توقعت از شرکتهای ایرانی زیاده.
من الان خودم دارم با سرعت 50 تا 65 کیلوبایت دانلود می کنم. شبا هم این سرعت میشه 45- 50 کیلو.
قبلا این سرعت اینجوری بود :41:
روزا 65 - 90 کیلو
شبا 50 - 70 کیلو
اما این تفاوت سرعت به چی برمیگرده.
1- کاربرای همارا (به دلیل مشهور بودنش در تبریز) روز به روز داره بیشتر میشه. سیستمها و سرویسی که همارا می ده همونه متاسفانه ولی کاربرا دارن زیاد میشن و مسئولین دست روی دست گذاشتن و دارن از پول لذت میبرن و نمی دونن که اگه این روند ادامه پیدا کنه دیگه کسی نمیره سراغشون....
باید به ازای تقاضا ، عرضه انجام بدن.
2- سرعت کل دیتای ایران دسخوش تغییراتی شده که قبلا هم توضیح دادم.
3- ما واقعا از اینترنت کیلوبایتی چی میخوایم!!!! همین افغانستان داره با20 مگ بر ثانیه می ره جلو :41:
مجبوریم بسازیم.!!!!
و در آخر یه توصیه به شما دوست گلم.
شما از اول همیشه مشکلات رو بیان می کردین و این حق شما و منه چون پول میدیم که یه چیزه سالم داشته باشیم. ولی شما توقعت از اینترنت ایران یکم بالاست.
اگه گذرت به ترکیه افتاد اینترنت ایران از چشمت میفته... :19::41::41::41:
شما بهتره برای دوره جدید یه سطح کاربری برای خودت تعریف کنی که واقعا از نت چی می خوای.
مثلا کارتون فقط دانلوده؟ (که پهنا و سرعت مهمه)
یا بازی آنلاین؟ (که پینگ مهمه)
یا وبگردی (که هم پینگ و هم سرعت قابل قبول مهمه)
اونوقت می تونی سرویس مورد دلخواهتو انتخاب کنی و ما هم کمکت می کنیم.:10::10:
تا بعد موفق باشید.:40:
و اونوخ شما ؟نقل قول:
اونوقت می تونی سرویس مورد دلخواهتو انتخاب کنی و ما هم کمکت می کنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایندگی کدوم isp رو دارین ؟
و سرعت دانلود هم در این لحظه 5 تا 20 که قبلا بین 50 و 90 متغیر بود :13:
:18:نقل قول:
:41: خدایا بنده را از بندگان دان!!!!
دوست عزیز من اسم از شرکتی آوردم!!!!!
من خودم استفاده کننده هستم نه فروشنده.
گفتم ما کمکت می کنیم یعنی به ایشون مشاوره و راهنمایی (در وسعمون) می دیم.
همین و بس.
بنده هم سرعت دانلود خودم رو اعلام کردم !! تبلیغ که نکردم. :13:
امشب اعصاب ندارم. زدن softpedia رو هم فیلتر کردن :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
حالم از اینترنت ایران و هر چی عوام تو سازمان فیلترینکه بهم می خوره. :2:
با سلامنقل قول:
جلسه چند روزه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تموم شده حالا اونجا چه خبر بود چند تاشو بگم
اول که کابلی قطع نشده اینا همش حرفه
اینترنت ملی و زیاد دور از اجرا نبینین
فیلترینگ و شنود 100%
همین
زیاد دووم نمیارهنقل قول:
اینترنت ملی و زیاد دور از اجرا نبینین
شنود ؟نقل قول:
فیلترینگ و شنود 100%
شنود چی ؟
منظورت که میل و اینا نیست ؟ :5:
عجب داستانی داریم:41:نقل قول:
حالا باز این اینترنت ملی رو بتونن درست پیاده کنن فکر نکنم چیز بدی باشه , راستی فکر کنم اطلاعات شما در مورد اینترنت ملی و این چیزا بیشتر از ما باشه لطف میکنین یه توضیحی در موردش بدین؟چطوریاس؟
سلام
میگم برای همه سرعت دانلود از رپیدشر پایین اومده؟
از 5 بالاتر نمیره جالب اینجاست که وقتی با نرم افزار u*l*t*r*a* s*u*r*f دانلود میکنم سرعت تا حدود 20 میره و اونجا می اییسته:18:
برای منم این طوری شده فقط با ultra می تونم از 4shared دانلود کنم!!!نقل قول: