سلام .نقل قول:
1- حرارت بالا نمیره ؟
2- فقط یک مقدار آب میریزه و بعدش متوقف میشه یا اینکه دائم آب میریزه تا بیشتر آب موتور خالی میشه ؟
شاید شما وقتی ماشین سرده منبع انبساط ( قمقمه ) رو پر میکنید و با گرم شدنِ موتور آب زیادی سر ریز میشه
Printable View
سلام .نقل قول:
1- حرارت بالا نمیره ؟
2- فقط یک مقدار آب میریزه و بعدش متوقف میشه یا اینکه دائم آب میریزه تا بیشتر آب موتور خالی میشه ؟
شاید شما وقتی ماشین سرده منبع انبساط ( قمقمه ) رو پر میکنید و با گرم شدنِ موتور آب زیادی سر ریز میشه
سلام
از تابستون به این ور یه مشکلی برای ماشینم (پراید 132 سال 90 با تقریباً 50هزار کارکرد) پیش امده.
مشکل همیشگی نیست و کاملاً تصادفی رخ میده، اینطور که وقتی میخوام دنده رو پُر کنم تا برم به دنده ی بالاتر، موتور ماشین ناجور خفه میکنه که حتی اگه پام رو از روی گاز بردارم و دوباره گاز بدم، بازم خفه میکنه.
تنها راه چاره ـش اینه که همون موقعه تا خفه کرد، دنده رو عوض کنم که همینطور ممکنه از خود دنده ی 1 تا 4 و یا 5 همینطور پیش بره.
این رو هم بگم که از تابستون به این طرف، عقربه ی کیلومتر ماشین، سنسورش خراب شده و بیشتر اوقات، عقربه کار نمیکنه.
ماشین رو دو ماه پیش بردم یه تنظیم موتوری، یه دیاگ زد به ماشین، گفت که همه چیزش سالمه، اینم گفت که عمر شمع هاش تموم شده که یه دست شمع نو براش خریدم و عوض ـشون کرد.
ولی بازم دردی دوا نشد و ماشین همون مشکل خفه کردن رو داشت.
همین دو هفته پیش، روغن موتر ماشین با مخلفاتش رو عوض کرده بود که یه هفته ای این مشکل رو نداشت که دوباره از هفته ی پیش، خفه کردنش شروع شد.
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
حرارت تا جایی میره بالا که فن روشن بشه (حداکثر تا خط وسط)نقل قول:
مگه نباید مقدار اب همیشه روی علامت max باشه؟ ،خب وقتی ماشین سرد میشه واب قمفمه تا نزدیک خط min پایین میفته ،معنیش مگ کم شدن اب نیست ؟
سلامنقل قول:
وقتی موتور کاملاً سرد هست باید سطح آب روی minimum باشه و وقتی موتور کاملاً گرم هست باید روی maximum باشه .
حالا اگر وقتی موتور کاملاً سرده آب رادیاتور بریزید توش تا حد max اونوقت وقتی که موتور کاملاً گرم میشه ممکنه بزنه بالا و بریزه بیرون
خراب بودنِ درب منبع انبساط هم باعث نشت آب رادیاتور میشه
ببخشید ،اما تو این دوسال که این ماشینو دارم همیشه (وقتی موتور کاملا سرد بوده)سطح اب روی max بوده و هیچ وقت سر ریز نکرده،و دوهفتس که اینجوری شده .جسارتا شما مطمئنید که در سردی موتور اب باید روی min باشه؟!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
full engine cold = موتور کاملاً سرد
full engine warm = موتور کاملاً گرم
شما یا بیش از حد آب میریزین یا درب منبع خرابه
یا ماشین مشکل واشر سرسیلندر داره و فشار آب میره بالا البته از سفتی شیلنگ های آب میشه این رو فهمید
گاهی فشار اونقدر میره بالا که شیلنگ باد میکنه
دوستان سلام
من 405 دوگانه مدل88 با کارکرد100000 خریدم اما متوجه شدم که شتاب اون زیاد جالب نیست وبا دنده 5تو کفی نهایتا سرعت 120 میره مشکل از کجاست؟
دارم دیوانه میشم ماشین صفر اینهمه مشکل پارس سال
سلام دوستان جدا از مشکل پاشش بنزین از باک هنگام زدن بنزین یه مشکلی که خیلی بیشتر اذیتم میکنه با مراجعه به نمایندگی هم باز پا برجاست...
وقتی ماشین یه مدت کار میکنه و ماشین رو خاموش میکنم و دوباره میخوام روشنن کنم ..ماشین استارت میخوره و روشن میشه و دور موتور میاد رو 1 و همون لحظه بعد 1 ثانیه دور موتور میاد تا اخر پایین و ماشین خاموش میشود....
چندین بار هم استارت میزنم و همین تکرار میشه ولی بعد مثلا 7-8 بار درست میشه... وقتی هم ماشین سرد میشه که دیگه هیچ مشکلی نداره و خیلی زیبا روشن میشه و کار میکنه..
تا حالا تو این 2 هفته از زمان تحویل خودرو این 5 بار هست که این اتفاق افتاده..الانم کارت طلایی تماس گرفتم اومد سر ماشین استارت زد و شانس ما روشن شد و دستگاه هم زد و گفت هیچ خطایی نمیده و تشریف بردند.
اخه نمیشه موقعی که اینجوری میشه همون موقع دیاگ پیدا کرد و زد و فهمید مشکل از کجاست که... تا زنگ بزنم کارت طلایی ماشین سرد میشه و درست میشه..
سلام . خیلی چیزها رو باید چک کنین . با موتور خاموش یک نفر تا آخر پا بذاره روی گاز , ببینین آیا اهرم دریچه ی گاز تا آخر می پیچه یا باز هم جا داره ؟ اگر جا داره پس سیم گاز رگلاژ نیست . فشار سوخت رو هم چک کنین . شاید پمپ بنزین مشکل داره یا رگولاتور پمپ خرابه و فشار سوخت بیش از حد کم هست .نقل قول:
امروز حس کردم تو اتاق بوی گاز هست ماشینمم دوگانه نیست
بیرون هم نبود فقط تو اتاق نمیدونم بو از کجا میومد