اگه ورژن رامتون R3 نیست حتما آپدیت کنید که در نسخه های قدیمی مشکل هنگ وجود داره .
اگه از رام رسمی R3 استفاده می کنید و باز هم مشکل دارید برنامه های نصب شده رو چک کنید که احتمالا مشکل از اونهاست .
Printable View
اگه ورژن رامتون R3 نیست حتما آپدیت کنید که در نسخه های قدیمی مشکل هنگ وجود داره .
اگه از رام رسمی R3 استفاده می کنید و باز هم مشکل دارید برنامه های نصب شده رو چک کنید که احتمالا مشکل از اونهاست .
از کجا بفهمم که باید آپدیت کنم؟ یا نهنقل قول:
آخرین آپ دیت منتشر شده مال 1ماه قبل هست.نقل قول:
شما توی این ماه آپ دیت کردی؟؟؟
من میخوام اد کنم ولی پیدا نمی کنه.نقل قول:
می گم شاید قبلا با یک گوشی دیگه اد شده!!!
چطور درستش کنم؟؟؟
شما ورژن نرم افزار گوشیتون رو در قسمت Device Info چک کنید ، متوجه میشید که باید آپدیت کنید یا نهنقل قول:
کلا واسم 515 تومن آب خورد . البته قراره که کیف فابریک و یه رم 16 گیگ رو هم بگیرمنقل قول:
والا من هر کاری کردم نشد . باز دوباره تست میکنم ببینم چی میشه
از usb پشت هم استفاده میکنم . ممکنه لینک سالم از این پنل موبایل شل رو بزاری . البته اینی که من دارم رو از تاپیک نرم افزار های پاکت پی سی دانلود کردم . نمیدونم مشکل از گوشی منه یا از این ورژن پنل (v3.0.0_Build6362)
بقیه مشکلات :
توی پنل Media Xperience بعضی از اهنگ ها رو پخش نمیکنه . همون آهنگها توی مدیا پلیر و کر پلیر به خوبی پخش میشن . همه MP3 هستن . نمیشه موقع پخش آهنگ جای اون سی دی عکس خواننده بیاد . توی مدیا پلیر چطور ؟
نمیشه توی این پنل عکس ها رو پوشه بندی کرد ؟ مثلا یه پوشه واسه عکسای خانوادگی . الان با عکسای خودم حدود 210 تا عکس رو با هم نشون میده که یکسری شون رو اصلا نمیدونم از کجا آورده . عکسهاش به نظر میاد مال خود ویندوز و نرم افزارا باشن
رادیو رو نمیدونم چطوری راه بندازم . همش خش خش میکنه
یکی از مشکلات جدید من اینه که هی D-Pad رو فعال میکنم ولی دوباره غیر فعال میشه . هیچ قاعده خاصی هم نداره که مثلا بگی با فلان کار یا بعد از چقدر زمان اینجوری میشه . یهو میبینی غیر فعال شد
بلوتوثش هم هر بار که ویندوزش میاد بالا فعال میشه . فکر میکنم توی استارت آپ چیزی باشه
نمیشه هم ساعت توی تسکبار باشه و هم باطری . من هر کاری میکنم یا ساعت میاد یا باطری
عکسی که برای تودی انتخاب میکنم به صورت Tile میاد . نمیشه Center یا Stretch بیاد
بقیش باشه چند ساعت دیگه که باهاش بیشتر ور رفتم
فعلا بای
دوستان دوتا سوال برای آپدیت
من آموزش رو توی پست اول خوندم... حالا اگه من آپدیت کنم تمام برنامه هایی که روی گوشی هست پاک میشه؟؟؟؟؟
و توی سایت سونی اریکسون زده که برای بکاپ گرفتن میتونید وارد گوشی که توی مای کامپیوتر میاد بشید و هرچی میخواید کپی کنید این کار برای نرم افزار ها هم جواب میده؟؟؟
دوست من دقیقآ مشکلت باactive sync چیه؟نقل قول:
من همین الان پنل موبایل شل رو رو گوشیم دارم و بدون مشکل داره کار میکنه
مشکل سومت رو من هم دارم و از هر کسی پرسیدم جواب درست حسابی نگرفتم
اون عکسا که میگی نمیدونم از کجا اورده عکس هاییه که همراه برنامه هایی که نصب کردی وجود داره و اونم اونجا نشونش میده درست حدس زدی
این مشکل رو من نداشتم تا حالا
مشکل d_pad هم جدیده از بقیه ی دوستان کمک بگیر
ساعت و باطری با هم نه ولی اگه بخوای برنامه ای هست واسه اینکه باطری رو به صورت یه نوار رنگی باریک بالای start نشون میده
عکس today هم نمیشه به صورت stretch یا center بیاری فقط یه تنظیم داره واسه اینکه چه قسمت هایی از عکس رو نشون بده
مشکل من با active sync اینه که نرم افزار هایی که به صورت exe هستن رو نمیتونم نصب کنم . اون پنجره Add/Remove که باز میشه یهو هنگ میکنه .نقل قول:
پنل موبایل شل شما کدوم ورژنه . اگه ورژن 3 هست عکسی که مربوط به آیکون اینترنت هست درست نشون داده میشه . اگه ممکنه از اون صفحه که توش recent و program هست یه عکس بزار
این مشکل d-pad هم هنوز ادامه داره . نمیدونم چکارش کنم . مثلا دارم با رسکو اکسپلورر کار میکنم یهو غیر فعال میشه
اون برنامه که گفتی اسمش Tsowen Taskbar نیست . اگه اینه دارمش
اون تنظیمات واسه عکس تودی رو از کجا بیارم
دوستان فکرکنم بدبخت شدم.....
گوشی رو میخواستم آپگرید کنم با 162 مگ با خود نرم افزار آپدیت سونی دان کردم رفت برای نصب روی 45 درصد ارور داد حالا دوباره که میخوام برم برای آپدیت میزنه گوشی رو تشخیص نمیده ... روی اون صفحه 4 رنگ هم نوشته Upgrade ROM code error
Please try again
دوباره بعد از چند دقیقه رفتم برای آپدیت , خوب شدش و رام کامل نصب شد....!!!!!!