جوابتون رو در پیغام دادمنقل قول:
Printable View
جوابتون رو در پیغام دادمنقل قول:
سلام
من یعدازنصب نرم افزاری که اسمش یادم نیست هارددچارمشگل شدوقتی روشن می کنم بایه صفحه آبی روبرومی شم هنوزیک سال نشده که خریدم الان من ویندوز رو رویه هارد40نصب کردم وازهارد1Gبه عنوان هارد کمکی استفاده می کنم لطفاراهنمایی کنید
هارد: hitachi 1G
رم:4G
مادربرد:asuse m4n68t-m
AMD:cpu
سلام هارد بدسکتر دارد چکونه رف کرد
مشکل میتونه از وروس زیادی یا بدسکتور باشه.نقل قول:
هارد رو با نرم افزار hdd regenerator رفع بدسکتور کنید.
البته این نرم افزار بعضی ویروس ها رو به عنوان سکتور خراب میشناسه و پاک میکنه.
و نهایت بعد این اگر جواب نداد هارد رو فرمت کنید.
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
در مشکلات سطحی شما با نرم افزار hdd regenerator تحت داس میتونید مشکلتون رو حل کنید.نقل قول:
اگه بعد از نصب نرم افزار اینطور شده مشکل از اون نرم افزار بوده شما باید سیستم رو ریستور کنید و ویندوز رو ریپیر کنیدنقل قول:
درست نشد ویندوز رو عوض کنید و. سیسیتم رو یک اسکن ویروس هم بکنید
دوستان چند روزه که هارد لپ تاپم این پیغامو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با HD Tune هم که اجرا میکنم اینو میگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلش چیه؟درست میشه؟
یک تست hdd regenerator روی هارد بزنید و اگه مشکل ادامه داشت ویندوز رو عوض کنید و اسکن ویروس بکنید ببینید بازم مشکل پابرجاست یا نهنقل قول:
سلام دوستان! :دی
من یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی وسترن دیجیتال یو اس بی 3 دارم، نسبتاً هم پره(!)، الان میخوام یه سری فایل رو از روش کپی کنم رو هارد لپ تاپم، ولی هر بار که میزنم یه فلدری رو کپی کنه، تا یه مقداری میره جلو، یه بخشی از فایلا رو کپی می کنه، بعد دیگه وای میسته و هیچ کاری هم نمی کنه در حالیکه همین فایلایی که کپی نمیشن رو میشه از روی هارد اکسترنال اجراشون کرد! :دی
فرقی هم نداره که به یو اس بی 3 لپ تاپ وصلش کنم یا به یو اس بی 2! :دی
یه چیزایی درباره ی مشکلات چیپست انویدیا و اینا خوندم، ولی چیپست من اینتله و فک کنم هات فیکس مایکروسافت شامل حالش نمیشه! :دی
حالا باید چی کارش کنم؟
با لينوكس امتحان كردي . ميدوني از نسخه live لينوكس ابونتو استفاده كني .نقل قول:
آموزشی از نرم افزار testdisk هست راهنمایی کنید.نقل قول:
با این نرم افزار میشه مشکل سیستمم حل شه.