سلام
یه مشکل برام پیش اومده هر چی روی سرچ کلیک میکنم پنجره سرچ باز نمیشه ایکنش هم از استارت منو پاک شده
Printable View
سلام
یه مشکل برام پیش اومده هر چی روی سرچ کلیک میکنم پنجره سرچ باز نمیشه ایکنش هم از استارت منو پاک شده
سلامنقل قول:
ابتدا با آنتی ویرورس avaste سیستم را اسکن کنید ببینید چی میشه
ولی به احتمال زید مشکل بر میگرده به ریجستر ممکنه رریجستری شما ناقص شده باشه
شما سیستم را ری استور کنید و برگردید به تاریخ قبل از پیش آمدن این مشکل.
چک نید نتیجه را اعلام کنید تا دوستان راه حل های دیگری ارایه بدن/
سلامنقل قول:
ابتدا فایل زیر رو دانلود و اجرا کن :
سپس توی Run عبارت gpedit.msc رو تایپ کن و Enter بزن.کد:http://rapidshare.com/files/322523730/RegRepair.rar.html
در پنجره ی باز شده روی User Configuration دبل کلیک کن و در صفحه ی بعدی روی Administative Templates دبل کلیک کن.
سپس وارد Start Menu & Taskbar شو و عبارت زیر رو پیدا کن و اجراش کن و سپس گزینه ی سومی یعنی Disabled رو براش انتخاب کن و صفحه رو Ok کن.
Remove Search menu from Start Menu
ویندوز رو Restart کن.
موفق باشید :40:
سلام:
جناب M.Masoud.M اون كاري كه گفتيد رو كردم
حالا هر موقع ميخوام وارد ويندوز بشم بجاي ريست شدن يك صفحه آبي مياد كه يك چيزايي در مورد فايل FLOCKXP.SYS مينويسه كه من اونو سرچ كردم و در شاخه C:\WINDOWS\system32\drivers پيداش كرد ولي نميدونم بايد چي كارش كنم
يك تيكه از اون چيز هايي كه نوشته بود رو در پايين مينويسم كه فكر ميكنم مهم باشه:
The problem seems tobe caused by the followwing file: FLOCKXP.SYS
FLOCKXP.SYS _Address fz82b90e base at f782b000,dateb tamp 45608f0b
با تشكر
سلامنقل قول:
پس ویندوز مشکل اساسی پیدا کرده .
ویندوز رو Repair کن .
اگر بعد از Repair یا تعویض ویندوز باز هم مشکل سرجاش بود ، احتمال مشکل سخت افزاری قویتر میشه.
موفق باشید :40:
سلام:
من نميخوام ويندوز عوض كنم
چه جور ي ميتونم ويندوز رو Repair كنم؟
با تشكر
شما حتما موارد زیر رو بررسی کنید :( من خیلی زیاد به این مساله برخوردم )نقل قول:
* کابل های متصل به هارد و سی دی رام ( چه برق و چه دیتا-بیشتر دیتا) با جابه جاییشون مشکلتون ممکنه حل بشه
* منبع تغذیه(پاور)
اگه هنوز مشکل داری بفرمایید تا راهنمایتون کنم
مورد اول ممکنه حتی با جابه جایی سر کابل از سوکت مادربرد به یک سوکت دیه ش مشکلتون حل بشه
سلامنقل قول:
شما اگه میتونید ویندوز نصب کنید راحت هم میتونید repair کنید.
شما سی دی ویندوز رو تو کامپیوتر بزار بعد کامپیوتر ر Restart بکن بعد سی دی بوت میشه بعد هم گزینه R رو باید بزنی اون پایین تو نصب ویندوز نوشته برای زدن گزینه ها. گزینه r رو اولین بار که میاد نباید بزنی یه بار دیگه که اسم ویندوزت میاد اونجا میزنی.
ميخوام برنامه اي رو كه به صورت خودكار تو درايو c نصب ميشه , رو يه درايو ديگه نصب كنم اما در روند نصبش قسمت browse نداره.
چيكار كنم؟
سلامنقل قول:
ببین هنگام نصب گزینه custom وجود داره؟اگر داره انتخابش کن و بعد next بزن