رو پست خودت هم بزنی گزارش رد میــشه! حتما که نباید پست خلاف قوانین باشه!نقل قول:
Printable View
رو پست خودت هم بزنی گزارش رد میــشه! حتما که نباید پست خلاف قوانین باشه!نقل قول:
سلام دوستان.
گاهی دیده بودم زیر بعضی از امضا ها تعداد زیادی پیام برای منوی اطلاع رسانی هست ولی فکر می کردم ادیت شده هست ، حالا امشب اومدم تو پروفایل خودم این صحنه رو دیدم کوپ کردم یه نمه :31:
قبلاً بیش تر از 200 تا پیام تأیید نشده هم داشتم این شکلی نشده بود ، برای من این بی سابقه بوده ، این باگه؟!
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، من تازه واردم و نمی دونم چطور در بحث ها شرکت کنم و چطور تاپیک ایجاد کنم ؟
سلام ...نقل قول:
سلام دوستان.
گاهی دیده بودم زیر بعضی از امضا ها تعداد زیادی پیام برای منوی اطلاع رسانی هست ولی فکر می کردم ادیت شده هست ، حالا امشب اومدم تو پروفایل خودم این صحنه رو دیدم کوپ کردم یه نمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلاً بیش تر از 200 تا پیام تأیید نشده هم داشتم این شکلی نشده بود ، برای من این بی سابقه بوده ، این باگه؟!
آره این یه باگه :)
برای من هم قبلا این اتفاق افتاده بود
در ضمن معمولا موقعی این اتفاق میفته که یک تغییری تو پروفایلت انجام شده باشه (مثلا بعضی از کامنت ها توسط ادمین یا مدیر و ... پاک شده باشه ! )
مرسی سعید جان از توضیحت.نقل قول:
احساس کردم چند تا کامنت کم شده پس نگو یه دستی تو کار بوده :31:
بازم ممنون.
من یک سوال از قوه قضائیه انجمن داشتم.
وقتی مدت اعتبار یک اخطار expire میشه، چرا باز هم اخطار در پروفایل نشون داده میشه؟
آیا راهی برای حذفش هست یا نه، اگر نه چرا؟
با تشکر.
اونی که نمایش داده میشه رو فقط خودتون میتونین ببینید! نه دیگران.
پاک هم نمیشه ....
من فکر کردم اگه در تاپیکی درخواست پاک کردنش را بدیم، اینکارو میکنند. :13:نقل قول:
سلام , نه دوست عزیز اینکـارو نمیکننـــ .نقل قول:
موفق باشید!:40:
انجمن چند روزیه کامل لود نمیشه.
نمیدونم دلیلش چیه ولی شاید به خاطر کادر امتیاز دهی باشه که برای من کامل لود نمیشه (عددش مشخص نمیشه)
چون این صفحه گوگل گویا فیل تر شده و به خاطر همینه که صفحه کامل لود نمیشه.
و در این حالت نمیشه از بعضی امکانات ادیتور و ... استفاده کرد.
درسته؟