نقل قول:
باید بیخیال cameralabs شد عشق Canon
باید اسمش رو Canon labsبزارند
کد:www.dpreview.com
کد:www.imaging-resource.com
اینا بهترین ها هستندکد:www.letsgodigital.org/en
نقل قول:
باید بیخیال cameralabs شد عشق Canon
باید اسمش رو Canon labsبزارند
کد:www.dpreview.com
کد:www.imaging-resource.com
اینا بهترین ها هستندکد:www.letsgodigital.org/en
کجاش بده ؟نقل قول:
افتضاحه :41:
اما مثکه چاره ای نیست . من عاشق سری ixus هستم و دوست دارم دوربین توو جیب جا بشه و اینا همشون مثل هم هستن .
البته به فروشگاه کانن که زنگ بزنید ، می گن پیوسته فیلمبرداری می کنه تا وقتی مموری پر بشه ولی توو سایت کانن یه چیز دیگه نوشته ! البته بصورت vga پیوسته هستا . hd ش 10 دقیقه هست !
جالب اینه که iuxs 100 که که چند مدل پایین تره مثل اینکه 30 دقیقه hd پیوسته فیلمبرداری می کنه . یکم شیر توو شیره ! هیچکسم دقیقا نمی دونه چی به چیه
پ.ن :
آقایونه اساتید فن
این مموری ترنسند sd سری 6 به ظرفیت 8 گیگ برای فیلمبرداری hd کم نمیاره ؟
منظورم از کیفیت ساخت کیفیت مونتاژ نبود. من که خودم FZ28 دارم از روی عکس های S200 اینطوری برداشت کردم که جنس بدنه ی S200 بهتر باشه. البته جایی این مطلب رو نخوندم. شاید در عمل این طور نباشه.نقل قول:
در هر صورت به نظر من FZ35 به طور کلی یه مجموعه ی هماهنگ تری رو ارائه داده. در حالی که S200 یه سری نقطه ی قوت داره و یه سری نقطه ضعف. باز هم اگه کیفیت عکس براتون بیشتر مهمه همون فوجی به نظر من بهتره.
سایت های اینترنتی معمولا زیاد از دوربین های فوجی ریویو نمیذارن (نه که بد باشه). در حالی که کنان هر چی بده بیرون 20 تا سایت ریویو میذارن ازش. شاید ریویوی درست حسابی کلا نیاد ازش.
من که فکر نمیکنم با مموری 16 مشکلی داشته باشن. اگه خود سایت گفته ساپورت میکنه پس ساپورت میکنه.نقل قول:
من گفتم. با مموری کلاس 4 من HD فیلمبرداری میکنم هیچ مشکلی هم تا حالا نداشتم. مطمئن باش هیچ مشکلی با کلاس 6 نخواهی داشت. من تضمین میکنم. اولترا اسپید (همون sandisk منظورته؟) برای کسایی پیشنهاد میشه که با دوربین SLR مثلا 5D بخوان به صورت burst عکس بگیرن. من با کلاس 4 رو حالت burst هم گذاشتم دوربینمو سرعتش خیلی بالا بود.
چیز عجیبی نیست. خیلی از دوربینا الان این محدودیت رو دارند. به خاطر پر شدن بافر هست. هر چقدر حجم بالاتر باشه بافر زودتر پر میشه. دوربین های پاناسونیک هم بافرشون تا 8 دقیقه جواب میده. البته اونایی که با فرمت AVCHD فیلمبرداری میکنن بافرشون نامحدوده در این حالت.نقل قول:
البته من خودم تا حالا بیشترین مدت زمانی که به طور پیوسته با دوربینم فیلمبرداری کردم 5 دقیقه بوده.
من تو شهرستان اینجا Canon SD880 میگن قدیمیه بعد تازه میگن SD880 نیست به ایران که میاد مشه اگزوز 880 یا همچین چیزی..تلفظشو میدونم درست گفتم یا نه
بعد گفت SD890بگیر..آره؟
نظر شما چیه؟ کدوم بهتره SD880 یا SD890
ممنون
مرسی .نقل قول:
خب آخه شما گفتید مموریتون پاناسونیکه . گفتم احتمالا کیفیتش بهتر از ترنسند باشه به همین خاطر کم نمیاره
ممنون از راهنماییتون
جالبیش اینه که در این دنیای مجازی مثکه فقط من یکی توی ایران دنبال ixus بودم . یعنی 600 تا فاروم سر زدم ، یکنفر نگفت مثلا من اکسوس فلان رو دارم و اینجوریه و ...
احتمالا خیلی چیز بی خودی باید باشه اما چه کنم که من آدم ظاهر بینی هستم :27:
ممنون
سلامنقل قول:
من هیچی از اینایی که شما می گی رو نمی دونم
فقط وقتی ریویو ها رو می خوندم دیدم از کیفیت عکس sd880 تعریف شده . چندین جای مختلف
بنظر من زیاد به اینکه می گن قدیمی شده و دیگه نمیاد و اینا گوش نده . فروشنده ها ( با احترام ) یا چیزی نمی دونن یا اگر می دونن راستشو نمی گن
بنظر من بیشتر کنجکاوی کن ، ببین چیزی که شنیدی واقعا درسته یا نه ؟ خدا رو چه دیدی ، شاید یکبارم شده راست گفته باشن
زنگ بزن فروشگاه کانن تهران
شماره هاشونم می تونی از 118 بگیری
021-33333333
بگو نمایندگی دوربین کانن رو می خوام
اصلا توی نت هم بگردی کلی پیدا می کنی
بچه ها الان قیمت fz-38 چنده؟
در مورد SD890 همین قدر بگم که وایدش فاجعه س. اصلا واید نداره.نقل قول:
فلاشش از 880 ضعیفتره.
LCDش هم کوچکتره.
اتفاقا دوست من همین دوربین من رو خرید و مموری کلاس 6 ترنسند روش گذاشت و رو فیلمبرداری هم هیچ مشکلی نداشت.نقل قول:
اتفاقا دوربین های کامپکت کنان خیلی پرفروش هستند. قاعدتا باید پرفروش ترین باشند توی کل کامپکت ها. از نظر کیفیت عکس هم همیشه کنان عالی بوده. اکثر مواقع بهترین کیفیت عکس رو دارند دوربین های کنان.
آخرین قیمتی که ازش داشتم حدود 450 بود.نقل قول:
من ديگه تصميم گرفتم كه برم fz-38بخرم فقط دوستان لطف كنند بگن كه حالا كه اين دوربين ساپورت رمهاي SDHC / SD
رو داره بهترين رم كه ميوتونم براش بخرم از نظر سايز و مارك و نوع چي ميتونه باشه و ايا رو خودش رم داره كه بتونم اونو با فروشنده تعويض كنم؟ اصلا ارزش تعويض داره؟ ازنظر كيف چطور ؟كيف هم بايد جداگانه براش بخرم يا روخودش داره؟
و ترجيحا از كجاي جمهوري بخرم؟نمايندگي هاي بانيان يا جا هاي ديگه؟
ممنون از اطلاع رساني دوستان فقط اگه ميشه دوستان زودتر جواب بدن
با تشكر
امیدوارم هیچوخ نخواید دوربین بخرید :(
یعنی من اینهمه ریوویو خوندم و توی همشون گفته شده بود کیفیت عکس sd980 بهتره ! اونوخ رفتم توی سایت کانن ببین چی پیدا کردم !
محاسن دوربین sd980
easy to use(8) Simple controls/menu(7) Nice features/settings(6) Bright LCD(5) Lightweight/Portable(5)
یعنی عملا فقط خوشگله !!!
معایت دوربین sd980
Cons
Poor image quality(4) Poor Low-Light Performance(4) Missing features/settings(3) is stinks(1) lack of superfine compression mode(1)
رویت منبع--------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelFeaturesAct&fcategoryid=145&modelid=19023&pageno=4
محاسن دوربین sd940
excellent image quality(5) Lightweight/Portable(5) Nice features/settings(5) Bright LCD(4) easy to use(4)
معایب sd940
Cons
Missing features/settings(3) Difficult to use(2) flat buttons(2) Complicated controls/menu(1) no detailed paper instruction booklet.(1)
منبعخداییش من آخرشم نفهمیدم چی شد و بلاخره کدومش بهتره !!!!کد:http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=224&modelid=19027#BVRRWidgetID
بهرحال
.....................
دوستان
می دونن کجا و توی کدوم سایت می تونم سریال دوربین کانن رو چک کنم که بفهمم واقعا ساخت ژاپن هست یا نه ؟
هرچی توی سایت کانن رو گشتم پیدا نکردم کجاش میشه اینکار رو کرد
چینی بهم نندازن یه وخ !
ممنون