سلامنقل قول:
گرافیک و گیم پلی و فیزیک خوبی داره ولی به پای cod نمیرسه
Printable View
سلامنقل قول:
گرافیک و گیم پلی و فیزیک خوبی داره ولی به پای cod نمیرسه
یعنی چی نفهمیدم؟مگه پورتابل معنی دیگه ای هم می ده؟نقل قول:
منظور من نسخه ای بود که نصب بشه.دستتون بسیار بسیار درد نکنه.
این بازی همین یه دونه ورژن رو داره؟
با تشکر
بهترین بازی اتوموبیلرانی تو 2-3 سال اخیر؟
فقط Need for speed
مخصوصا نسخه ی جدید با نام تعقیب داغ
دوستان بازی استراتژیکی میخواستم مثله age of methologyباشه خودتون دیدید که گیم پلیشو.نظرتون راجب این بازی Sid Meier's Civilization V - تمدن 5 چیه؟من خریدمش اما خوشم نمیاد چون turn به turn جلو میره و حوصله مو سر میبره
مرسی
تنها بازی ریسینگی که این چند وقته واقعا قشنگ بود Burnout Paradise بود که واقعا حال کردم.نقل قول:
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
Age Of Empires سری آخرشو (برای چند سال پیشه) همون شرکت ساخته...نقل قول:
دوستان بازی استراتژیکی میخواستم مثله age of methologyباشه خودتون دیدید که گیم پلیشو.
عرفان جان عجب توضیحاتی دادی .پسر خوب مهم همون سری اخره که نگفتینقل قول:
Age Of Empires سری آخرشو (برای چند سال پیشه) همون شرکت ساخته...
ورژنی سالی تاریخی اسمی چیی نداره؟
نظرتو درباره ی اون سیویلیشن هم بگو دیگه
Age of Empires III که سازندش Ensemble Studios بود (!) چون پارسال منحل شد.نقل قول:
عرفان جان عجب توضیحاتی دادی .پسر خوب مهم همون سری اخره که نگفتی
ورژنی سالی تاریخی اسمی چیی نداره؟
سال 2005 اومد و اون موقع واقعا بازی توپی بود میشه در کل گفت یکی از بهترین RTS های عمرمه.
Expansion Pack های Age of Empires III: The WarChiefs و Age of Empires III: The Asian Dynasties هم به ترتیب در 2006 و 2007 برای این بازی منتشر شدن.
اینم لینک Gamespot:
کد:http://www.gamespot.com/pc/strategy/ageofempiresiii/index.html
من تجربه ای از این بازی ندارم ولی مثل این که یکی از بهترین استراتژی های نوبتی تاریخه...نقل قول:
نظرتو درباره ی اون سیویلیشن هم بگو دیگه
آره وقتی ا فروشگاه بازی جدید داشتم میخریدم اینارو نوشته بود که بهترین بازی تاریخ استراتژیکی هستش و اینا ولی من اصلا خوشم نمیاد ازش چون نوبت به نوبته یعنی اینطور نیست که مثله عصر امپراطور ها هر کاری دلت خواست انجام بدی .نقل قول:
من تجربه ای از این بازی ندارم ولی مثل این که یکی از بهترین استراتژی های نوبتی تاریخه...
مثلا میخوای سربازات برن یه جاری باید ببری بعد این turn رو هردفعه بزنی و اینا یه قدم برن جلو
این چه وضعشه آخه
مرسی در کل
یه سبکه دیگه... سلیقه ای هست و کسایی که بازی کردن آن چنان تعریف میکنن که آدم تعجب میکنه... خودم عید میرم سر وقت همین ببینم چه طوریاس :13:نقل قول:
آره وقتی ا فروشگاه بازی جدید داشتم میخریدم اینارو نوشته بود که بهترین بازی تاریخ استراتژیکی هستش و اینا ولی من اصلا خوشم نمیاد ازش چون نوبت به نوبته یعنی اینطور نیست که مثله عصر امپراطور ها هر کاری دلت خواست انجام بدی .
مثلا میخوای سربازات برن یه جاری باید ببری بعد این turn رو هردفعه بزنی و اینا یه قدم برن جلو
این چه وضعشه آخه
خواهش میکنم.نقل قول:
مرسی در کل
یه بازی میخوام توی مایه های SWAT 4