یه سوال دارم.دو دسته عدد دارم، میخوام عددهایی که تو دسته ی اول هستن رو از عددهای دسته ی دوم حذف کنم.
میخوام عددهای تکراری این دو مجموعه از دسته ی اول حذف بشن.
با استفاده از اکسل و یا مطلب میشه این کارو کرد؟ چطوری !؟:n13:
Printable View
یه سوال دارم.دو دسته عدد دارم، میخوام عددهایی که تو دسته ی اول هستن رو از عددهای دسته ی دوم حذف کنم.
میخوام عددهای تکراری این دو مجموعه از دسته ی اول حذف بشن.
با استفاده از اکسل و یا مطلب میشه این کارو کرد؟ چطوری !؟:n13:
سلام
چطور میشه در اکسل دقیقا عدد یا کلمه ی مورد نظر رو جستجو کرد ؟
به طور مثال میخام عدد 4 رو در یک ستون پیدا کنه ولی در حالت پیش فرض همه سلول هایی که شامل عدد 4 هست رو میاره مثل 124 یا 74 یا 456
نمیخام اونا رو بیاره و یه راست بره سراغ خود 4
حالا چطوری ؟
محدودتو انتخاب کن بعد :نقل قول:
Conditional Formatting => Highlight Cells Rules => Duplicate Values
اگه بخوایی اونا رو حذف کنی از گزینه Remve duplicates استفاده کن ولی باید اعداد رو توی یه ستون زیر هم بیاری
در کارد جستجو سربرگ replace تیک گزینه match entire cell contents رو بزنید بعد جستجو کنیدنقل قول:
با تشکر از دوستانی که جواب مبدن
ببخشید یه سوال دیگه
میخام چند تا سطر غیر متوالی رو کپی کنم تو یه فایل اکسل دیگه ولی سطرهای بین اونا رو هم میاره چکار کنم که این مشکل به وجود نیاد ؟
البته با اکسل 2013 این مشکل رو ندارم ولی با 2007 دارم !
سلام دوستان
من دو تا فایل اکسل دارم ، یکیش بانک فاکتورهای سال 92 هست یعنی از اول امسال تا الان که بر اساس تاریخ وارد شدند . دومی همین لیست رو برداشتند بر اساس موضوع گروهبندی کردند .
حالا با تموم شدن هر فصل یکبار این فاکتورها اعداد و ارقام جمع زده میشن و با مبلغ برداشتی از تنخواه مقایسه میشن . متاسفانه در دو فصل گدشته این کار انجام نشده ، الان حدود 3900 تا فاکتور وارد شده هست .
لیست اول که بر اساس تاریخ مرتب شده کامل هست ولی لیست دومی که براساس موضوع از لیست اول جدا شده 4 تا فکتور کم داره :n03: منشی ای که مسئولیت دسته بندی داشته احتمالا 4 تا رو جا انداخته حالا ما 72000 تومان اخلاف داریم .
من میخواستم بدونم راهی هست که ما این فاکتور ها رو باهم مقایسه کنیم و اون 4 تا رو در بیاریم ؟
مشکل اول اینه که لیست دومی بر اساس تاریخ و ردیف جدا نشده و مشکل دوم تعداد بالای اوناست اگه در حدود 500 تا بود چشمی مینشستیم چک میکردیم ولی 3900 تا خیلی زیاده .
یه ستوال دیگه ، من الان دوتا سون دارم که شامل تاریخ هستند ، میخواستم بدونم چه سطرهایی هایی در ستون A هستند که در B نیستند ، اینم فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی ازین تاریخ ها تکراری هستند ، ولی اگه مشخص بشه که مثلا در ستون اول ما 5 تا 4/4/92 داریم ولی در ستون دوم 2 تا ، اینطوری مشخص میشه که فاکتورهای این روز رو کم زدیم .
در دو تا سئوال بالاتر میتونی جواب سئواال پیدا کردن ردیف های تکراری رو ببینینقل قول:
محدودتو انتخاب کن بعد :
Conditional Formatting => Highlight Cells Rules => Duplicate Values
اگه بخوایی اونا رو حذف کنی از گزینه Remve duplicates استفاده کن ولی باید اعداد رو توی یه ستون زیر هم بیاری
من روی فایل کار نکردم ولی با یک بار استفاده از روش بالا دو سلول a7 , a101 تو اولی هست که تو دومی نیست روش کار کنی میتونی درش بیاری
نقل قول:سلامنقل قول:
علاوه بر روشی که دوستمون گفتن از طریق Conditional Formatting میشه به دو طریق دیگه هم مغایرت رو درآورد
1- برای تاریخ هایی که در ستون A هست و در ستون B وجود ندارند میشه از vlookup یا ترکیب vlookup و if استفاده کرد به اینصورت
کد:=VLOOKUP(A1,B:B,1,0)
که با این روش توی فایلی که گذاشتید دو مورد از اختلاف ها درمیاد و میمونه دو مورد اختلاف دیگه که مربوط میشه به تعداد تاریخ های مشابهکد:=IF(VLOOKUP(A1,B:B,1,0)>0,"yes")
2- برای اینکه تاریخ های مشابه رو مغایرت بگیریم از تابع count if استفاده کردم و بهش گفتم مقدار سلول A1 رو در ستون a,b بشماره و بیاره با این کار اگه عددی که آورده زوج باشه مشکلی نداره و اعدادی که فرد هستند محل ایرادن
مثلا وقتی تابع بالا عدد 5 رو بیاره مشخصه در تاریخ مذکور مغایرتهکد:=COUNTIF(A:B,A1)
البته شما هم در تایپ تاریخ ها چند مورد اشتباه تایپی داشتید و من هم زیاد فکرم کار نمیکرد و گرنه مطمئنا روشهای بهتری برای این نوع مغایرت گیری وجود داره
موفق باشید
سلام
من یه جدول از اعداد دارم ک قیمت هستن
میخواستم احتمال هر کدوم از اعداد رو بگیرم
امکانش هست؟ چطوری؟
ممنون
سلامنقل قول:
بیشتر توضیح بدید