آره خوبه.با 990 بیش از چیزی که پول میدی آش میخوری.:10:نقل قول:
در ضمن نذرتون قبول. ایشالا به حاجتت برسی. ( نظر پست رو میگم)
Printable View
آره خوبه.با 990 بیش از چیزی که پول میدی آش میخوری.:10:نقل قول:
در ضمن نذرتون قبول. ایشالا به حاجتت برسی. ( نظر پست رو میگم)
نقل قول:
دقیقا با کجاش باید ور برم ؟؟
لوکیشن ؟؟
پس نمیگیره فقط تعویض میکنه. میترسم بقیه اش هم همینطوری باشه!نقل قول:
چیز خوبیه. کارایی زیادی داره.از این هندزفری های معمولی بهتره. البته مالزی رو میدن 85 تومن. این چینیه که 45 تومن بود!!
آهنگ گوش میدی -شماره طرف رو میبینی-خیلی هم بی ریخت و ضایع نیست. -چون گردنبند داره از گوش نمیافته و سبکه. به درد یه گوشی مثل پی 990 میخوره.چون میتونی گوشی رو که گندس! رو بذاری تو کیف و با هندزفری کاراتو بکنی.
خرید این بهتر از اینه که بخای پول بذاری رو گوشی یه گوشی دیگه مثل پی1 بخری!!
قابل هم نداره. فقط حیف که چینیه!
نقل قول:
سلام دوست عزيز:20:
مشكل ساعت مسيج بزرگترين مشكل اين گوشي هستش و ربطي هم به مخابرات يا ايرانسل نداره البته همونطور كه دوستان گفتن ميشه يه كارايي كرد اما بازم بدرد نميخوره
در مورد پيكچر مسيج هم يه راهي وجود داشت که با برنامه X-Plore بشه اونا رو دید که در اولين فرصت براتون ميذارم:5:
ضمنا در امضاي من برنامه اي معرفي نشده بلكه فقط 4 تا فونت هستش كه بايد تو مموريت كپي كني:27: ولي ممكنه بعضي جاها مثل برنامه core player حروف از آخر به اول ديده بشن:13:
در ضمن از همه دوستان كه در زمينه تغيير امضا ياري نمودند مخصوصا حسين جون :40::40::40:صميمانه تشكر ميكنم:11:
همچين مشكلي هم وجود داره كه من تو چند تا پست قبلي روش گير آوردنش رو توضيح دادم.نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان،
من میخوام واسه گوشیم یه رم 1 gig بگیرم ولی تا اونجایی که متوجه شدم بیشتر رم هایی که تو بازار موجود هست تقلبیه... از کجا میشه رم اصل گیر آورد و در ضمن چطور تو مغازه امتحانش کنم؟
سلام بچه ها.کسی میدونه GPRS توی p990 چطوری فعال میشه؟
من هر چی رو این p990 نصب می کنم اجرا نمیشه.دیگه خسته شدم...
هر برنامه یا بازی می خوام نصب کنم یا وسط نصب می پره بیرون یا اجرا نمیشه یا اگرم اجرا بشه وسط لود کردنش گیر میکنه...کمک............................... ..........................................
خیلی از رم ها هولوگرامی پشتشون دارن که مشخص کننده گارانتی مغازس. اگه خراب شد میتونی ببری مغازه طرف و عوضش کنی.نقل قول:
990 2گیگ رو تمیز جواب میده.من خریدم 25 تومن گارانتی مادامالعمر.
تست کن هنگ نکنه.-هولوگرام و گارانتی ههم داشته باشه
من چند وقتیه صدام رو طرف مقابل ضعیف میشنوه. خیلی ها هم بهم گفتن. مشکل با آپگرید حل میشه؟
اصلا مشکل از چیه؟ چقدر میگیرن آپگرید کنن؟