دوستان خوزستانی از دیروز قطع و وصل های مکرر رو داشتن یا خیر؟ واسه من خیلی قطعی و وصلی داره به محض اینکه مودمو خاموش و روشن میکنم مجدد وصل میشه بارون هم میباره مشکل از طرف منه یا خود شرکت؟
Printable View
دوستان خوزستانی از دیروز قطع و وصل های مکرر رو داشتن یا خیر؟ واسه من خیلی قطعی و وصلی داره به محض اینکه مودمو خاموش و روشن میکنم مجدد وصل میشه بارون هم میباره مشکل از طرف منه یا خود شرکت؟
دوستان من یکی از دوستام نمایندگی آسیاتک دارن بعد ازش که میپرسیدم ، میگفت کلا سیاست جدید اینه که شبانه رو بردارن و بجاش قیمت اینترنت بشه نصف ، یعنی نیم بها...
که البته اگر این قانون بشه برای خیلی ها خوب میشه ، کسایی که دانلود ندارن و مصرف معمولی میکنن !
حالا اگه یک سوم بشه که دیگه عالی تر میشه ....
یعنی خلاصه پارس این وسط کاره ای نیست !
به نظره اگه اینطوری بشه حتی برای کسایی که دانلود حدود ده گیگ در ماه بیشتر ندارن هم خوبه ....
دوستانی هم که فقط دانلود میکنن و پاک میکنن ( خودم یه مدت اینطوری بودم ) قشنگ دقت کنن چی دانلود میکنن ....
ولی خب دوستانی هم که مجبورن دانلود کنن و کارشون یجورایی میشه گفت کاری هستش ، باید یک فکری برای این گروه هم بکنن !
خب نمیشد اول قیمت روزانه رو نصف کنن بعد شبانه رو بردارن؟ من که بعید میدونم...:n15:نقل قول:
نمیدونم والا ولی به نظرم هدف همینه و خوب هم هست به نظرم ...نقل قول:
ولی جدی اگه بتونن این گیگایی که شبا دانلود میشه یجوری برگردنن و بین کاربرا تقسیم کنن خوبه ، که یعنی اینجوری قیمتم میاد پایین ....
یادمه توی تاپیک صبانت که مشابه این قانونو گذاشت یکی از کارمندای صبانت اومده بود میگفت که یک نفر بوده با حجم روزانه ی 5 گیگ ، 390 گیگ شب دانلود داشته .... حالا اگه بتونن این 390 گیگ رو بین همه ی کاربرا تقسیم کنن خوب میشه ... در نتیجه قیمت هم میاد پایین ....
دیگه کسی ترسی از نگاه کردن آنلاین ویدئو یا چمیدنم مثلا تلویزیونو با اینترنت نگاه کنی نداره ....
بطور کلی به نظرم اگه این بشه خوب میشه
سلام
کسی از این هدیه پارس انلاین که چاپ عکس تو سایت عکس پرینت هست استفاده کرده ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله، منم همین مشکل رو دارم.
ضمناً وقتی بارون میزنه این قطع و وصلی مودم بیشتر میشه...
نمیدونم والا ولی به نظرم هدف همینه و خوب هم هست به نظرم ...
ولی جدی اگه بتونن این گیگایی که شبا دانلود میشه یجوری برگردنن و بین کاربرا تقسیم کنن خوبه ، که یعنی اینجوری قیمتم میاد پایین ....
یادمه توی تاپیک صبانت که مشابه این قانونو گذاشت یکی از کارمندای صبانت اومده بود میگفت که یک نفر بوده با حجم روزانه ی 5 گیگ ، 390 گیگ شب دانلود داشته .... حالا اگه بتونن این 390 گیگ رو بین همه ی کاربرا تقسیم کنن خوب میشه ... در نتیجه قیمت هم میاد پایین ....
دیگه کسی ترسی از نگاه کردن آنلاین ویدئو یا چمیدنم مثلا تلویزیونو با اینترنت نگاه کنی نداره ....
بطور کلی به نظرم اگه این بشه خوب میشه
ماه رمضان بود فکر کنم اومده بودم اینجا بچه ها صحبت از محدودشدن سرعت شبانه میکردن.... یادش بخیر..
الان دیگه پارس علنا داره میگه آقا شبانه نمیدن بهتون چیکار میخوایید بکنید؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد خیلی جالبه در اومده گفته در راستای جلب رضایت مندی مشتریان ! به جای اینکه پهنای باندشو زیاد کنه داره کلا جمش می کنه! فکر کرده بلانسبت با خر طرفه!
یکی این رو برای من توضیح بده منظورشون چیه ؟؟؟؟
میزان ترافیک هدیه سرویس POL-256U+ در مرحله اول از 20 گیگابایت به 10 گیگابایت و در مرحله دوم از 10 گیگابایت به 6 گیگابایت کاهش یافت.
این یعنی چی ؟ مرحله چیه ؟ توی 1 ماه با 256 نامحدود چقدر میشه دانلود کرد ؟
ممنون میشم یکی جواب بده ..................
يعني مرحله اول 10گيگ با سرعت بالا بعد از 10گيگ سرعت پايينتر مياد و اين مرحله به مرحله ادامه داره تا به سرعت اسمي برسيدنقل قول: