قربون دستت بابت روشنگری هات و توضیحاتت
من از 17 ام ماه پیش که دوره ام شروع میشه همیشه تا الان که 8 امه 44 گیگ گرفتم و تو این سه روز که دقیقا مثل شما از دوستمون اکانت گرفتم، حسابی از خجالت دانلود دراومدم. فکر کنم یه سه چهار روز باید تنفس بدم زوم نکنن رو ما ! :n29:
خب من به توصیه ی شما عمل می کنم و بین دانلودهام فاصله میندازم. اما هنوز جواب این سوال رو دقیق نگرفتم. در مورد اینکه اگر من متناوب هم 130 گیگ در ماه بگیرم ، اینا منو نمی بندن واسه 7 روز ؟ یا اون بستن ای که برات بوده به خاطر اینکه تخته گاز پشت هم 220 گیگ گرفتی بوده ؟؟
میخوام به یک عدد طبق تجربه ی شما برسم که بدونم با فاصله، میشه مثلا 100 تا با آرت 1 گرفت در ماه ... :n13:
--------
در مورد سرعتت هم باید گفت ته شانس ای ! :n02: ما با همین اکانت اترنت، خودمونو میکشیم به 150 میرسه و کف اش هم 110 - 120 هست. حالا شما چه جوری با آرت 1 ، 350 گرفتی خودش سوالیه :n06:
اکو ظاهرا به درد نمیخوره چون واسه هر گیگ باید پول بدی و میشه عین قلک ! به نظرم با آرت بشینی بگیری ارزون تر در میاد برات همون 130 گیگ تا با اکو. درست نمیگم ؟ حساب کردی ؟
------------
به سرم زده بود برم آرت بالاتر بگیرم بترکونیم سرعت رو ( نسبت به آرت 1 ذغالی ! ) اما دیدم ما ( خودم رو عرض می کنم :n02: ) اینقدر با آرت 1 که سرعت 150 میده بی جنبه ایم، سرعت 1 مگ دانلودمون باشه دیگه چی میشیم !! :n09: پ لی س میفته دنبالمون فکر کنم :n24::n02: